Skocz do zawartości

[Ankieta] Ankieta na temat koszulek rowerowych

Flapjack83

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

No no, strona ok, nawet ładnie wyszła mi czarno biało czerwona koszulka Ridge :D

Ale niestety dla mnie ceny są dość odstraszające ;)

Jak bym mial sponsora, to bym zamówił :)

Chociaż nie mam dobrego rozeznania w kosztach pojedynczych sztuk odzieży z własnymi elementami graficznymi...

Acha, nie znalazłem informacji, czy cena np. koszulki jest jedna niezależnie, czy wybiorę opcję gotową, czy którąś z customowych?

(...)

Jak bym mial sponsora, to bym zamówił :)

Chociaż nie mam dobrego rozeznania w kosztach pojedynczych sztuk odzieży z własnymi elementami graficznymi...

Acha, nie znalazłem informacji, czy cena np. koszulki jest jedna niezależnie, czy wybiorę opcję gotową, czy którąś z customowych?

Pojedyncze sztuki niestety muszą być droższe niż duży nakład, stąd minima produkcyjne, które chcieliśmy ominąć (cena spada u nas wraz ze wzrostem ilości).

Może sponsor w zamian za swoje logo na projekcie (można to zrobić automatycznie dodając logo i przesyłając nam później odpowiedni plik) dofinansuje koszt nabycia stroju? ;)

Cieszę się, że storna się podoba, będziemy ją jeszcze rozwijać o nowe produkty :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...