tobo Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 poniewaz gumowatosc dzwigni tarczowek wynika glownie z elastyczności przewodow zdecydowalem sie na zakup przewodów fibrax w oplocie stalowym. czy ktoś ma doświadczenie z przewodami w oplocie? czy porownywal prace danego hamulca ze zwyklym i takim przrewodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master300 Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja mam tylko info w kwestii hampli motocyklowych. Z relacji wiem, że oplot stalowy znacznie poprawia jakość hamowania. W rowerze musi być podobnie - zasada działania jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 temat stary i nieaktualny - przewody w oplocie nie poprawily w wyczuwalny sposob pracy moich hamulcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 O co dokładnie chodzi z tymi 'miękkimi klamkami'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.