sibik Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Witajcie Od pewnego czasu szukam szprych do mojego kółeczka i chciał bym troche odskoczyc od tradycyjnych kolorów i zapleść koło na szprychachinnych niż czarne srebrne Czy wie może ktoś gdzie dostane takowe szpryszki?? Znalazłem kiedys gdzieś anodowane na kilka kolorów ale były piekielnie drogie a kolory były lipne a i na allegro były kiedyś niby czerwone a wyglądały jak miedziane
Bartez23 Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Z kolorowych szprych to znam tylko pillara: http://www.pillarspoke.com/product.asp?num...e=15&r=1579 pzdr
sibik Napisano 4 Października 2007 Autor Napisano 4 Października 2007 I jeszcze białe Sapimy CX-Ray a widziałeś cene nie uśmiecha mi sie płacić za jedną szprychę 10 zł
KONAbiker Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Zawsze można sobie jakiekolwiek szprychy polakierować w zakładzie samochodowym np;) Kolega coś takiego zrobił i naprawdę fajnie to wygląda. Tylko teraz pytanie, jak długo wytrzyma taki lakier;p
hudy Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Pewnie, że widziałem, ale nikt nie mówiło ograniczeniach cenowych Lakier ze szprych zejdzie szybko. Jedynym rozwiązaniem jest anoda, ale to generalnie jest droga zabawa.
grzegorz1974paszek Napisano 4 Października 2007 Napisano 4 Października 2007 Kolor może dziwny,albo po prostu takie zdjęcie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=250282286
sibik Napisano 4 Października 2007 Autor Napisano 4 Października 2007 Do lakierni mam dostęp tylko z tym ze tylko na zielono taki kolor jak maja płoty a co do anodowania to to tez mam dostep tylko ze tam znowu pokrywają tylko cynkiem ale chyba kupie srebrne i machne je jakiś akrylem a puźniej bezbarwnym zobaczymy co to będzie
wookie Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 ano to bedzie ze zacznie pekac , odpadac itp itd a pozniej bedziesz myslal jak to sciagnac ze szprych ;] , kolorow rowna sie dorog w wypadku szprych prosta sprawa inaczej nie da rady
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.