Morf99 Napisano 2 Października 2007 Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam szukam korby i suportu na isis ważę 90kg i zaczynam jeździć w 4x i szukam czegoś co nie dostanie luzu po tygodniu. Z góry dzięki za odp. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabrowskim Napisano 2 Października 2007 Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Napisz jeszcze ile masz kaski do wydania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Max 150 zł a ale wolał bym sie zmiaścić w 120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No to słabo z takim budżetem. Jeśli chcesz ostro jeździć, to musisz dołożyć trochę więcej. Lepiej kupić to http://allegro.pl/item248805468_korba_wkla..._howitzer_.html i mieć spokój na długo, niż co miesiąc wymieniać korbę za 100 zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 wklady na isis sa bardzo kiepskiej jakosci. wynika to z typu zastosowanych lozysk ktore zle znosza obciazenia. gruba oś wymaga lozysk ktore maja kulki (wałki) o bardzo malej srednicy. jesli juz koniecznie ma byc korba/wklad na isis to jesli mozesz to kup wklad przynajmniej z 3 lozyskami a jesli mozesz to z 4 lozyskami. tani wklad na isis kosztuje ok 80 zl (accent, vp). wklad jesli nawet nie dostanie luzow to prawdopodobnie zycynie trzeszczec. oszczednosc w przzpadku isis mija sie z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brateczek Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ten suport robi swoje - podobnie jak korba. Warto żebyś dołożył. W sumie można kupić Duracza, ale za niego głowy nie dam, bo nie jeździłem na nim dotychczas. Na Hussfelcie kolegi już trochę sobie użyłem w różny sposób - od spokojnego xc przez szybkie śmiganie po ścieżkach leśnych do latania z półtorametrowych dropów (ślady mam na łokciu) i korba wytrzymała wszystko świetnie, podobnie jak suport. Wazę jakieś 88 kilo, więc to też jest ważne. Więc jeżeli mam jakąs korbę polecić - to właśnie podaną przez kolegę cdana w powyższym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.