roswell Napisano 2 Października 2007 Napisano 2 Października 2007 Witam! Przeglądając allegro natrafiłem na taki amortyzator: http://www.allegro.pl/item251059299_manito...80mm.html#photo Wszystko mi pasuje, ale na zdjęciu widać mocno starte golenie. Czy taki amortyzator bedzie prawidłowo działał? Czy bedzie trzeba czesto zmieniać uszczelki, ile one kosztują? Ile taki amor moze być warty? Ważę 60-61 kg, trenuje tylko po szosie, jednak startuję w zawodach XC/maratonach. Ile taki amor wytrzyma, czy warto się nim interesować?
baksik22 Napisano 3 Października 2007 Napisano 3 Października 2007 Amorek jak i jego rocznik ok. Natomiast ta anoda to jest rzeźnia więc nie ma sensu go kupować jest on w zasadzie do wyrzucenia Chyba że kupisz go i znajdziesz gdzieś górne golenie
Szkrabek Napisano 7 Października 2007 Napisano 7 Października 2007 Witam mam pytanie co sie dzieje z skarebe jak co 2-3 tygodni nalezy pompowac do komory powietrze ?? Moze to uszczelki ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.