reka123 Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jak się dzisiaj dowiedziałem od znajmego, podobno zbieraja podpisy do petycji w sprawie zwiększenia ilości dróg rowerowych w KrK . Stoją w przejściu podziemnym koło Dworca Głównego PKP. Mam ndzieję, że dłużej postoją bo chętnie oddam swój podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 No to sobie wybrali miejscówkę...Nie będe się na rowerze na dworzec pchał :/ Nie lepiej aby na rynku zbierali? Sam bym sie wpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Byłem w piątek na wycieczce szkolnej w Krakowie,zapytali mnie najpierw czy jestem za zwiększeniem liczby dróg rowerowych itd. ... Oczywiście że jestem chciałem oddać podpis ale jak okazało się że nie jestem z Krakowa to nie mogłem Podpisy zbierali niedaleko rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu13_z Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 No nie wiem, nie w ilości jest problem a w jakości. Znów narobią mnóstwo dróg do nikąd i więcej z tego szkody będzie niz pozytku. Tak jak choćby pod Politechniką. Mysłałem, że będe miał ładny dojazd na uczelnię, droga rowerowa fajna, oddzielona od ulicy kraweznikiem, ale co z tego jak po 100m na skrzyżowaniu się urywa? Na co taka droga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.