damiankk Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam, na początku pozdrawiam cala ekipę forum rowerowego. Jeżdżąc ostatnio w moich okolicach zauważyłem wielu bikerów, mam pytanie, czy może któryś z mieszkańców Bydgoszczy, mieszka na Szwederowie lub na Wyżynach?? Właśnie na tej trasie widzę sporo ludzi, a jestem właśnie na etapie braku pomysłów i braku chętnych na przejażdżki. Wiadomo w grupie zawsze raźniej. Zawsze można razem gdzieś pośmigać i powymieniać się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitaxc Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 dość dawno pisany temat ale odpowiem. Tak mieszka sporo osób na wyżynach i Szwederowie zawsze możesz uderzać przez forum regionalne lub bezpośrednio do mnie mój nr gg 2710156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Cześć, Sporo bikerów śmiga w lesie na Glinkach/wyżynach. Zresztą Damian, parę razy Cię już mijałem w lesie, krzycząc LEWA Pozdrowienia dla wszystkich z Bydgoszczy i okolic: Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.