Skocz do zawartości

[opony] Kenda Karma, gdzie kupić

canar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, na allegro zamowilem jak w temacie Kendy karmy, poprosilem o przesyl za pobraniem. niestety bikeport przez 2 tygodnie nie dal znac co z aukcja, byl nieosiagalny, zly troche jestem i aukcje uwazam za niewazna.. i nigdzie nie moge znaleźć tych Karm w rozsadnej cenie.. Bede wdzieczny za kazde info

Napisano

tam w opisie jest napisane, ze opona bedzie dopiero w 2008, bo u dealera jej nawet zabrakło.. pozatym, na allegro były po 39 zł:(

Napisano

kupa z tymi karmami..moze macie jakies inne propozycje? szperam caly czas po forum, nic interesujacego na temat opon nie widac..jestescie w stanie polecic cos do 40, max 50 zl?? maxxis?conti?

Napisano

Tylko nie kupuj tych co jest link powyżej! Evolutiony są bardzo słabe. Braciszkowi po sezonie nic nie zostało z niej. Poszukaj lepiej wersji Millenium albo jeszcze lepiej Hard Drive (nie wiem czy ta ostatnia jest jeszcze dostępna, bo brat już ma ją wiekową trochę, ale jak coś to warto wydać trochę więcej kasy, bo opona nie do zajeżdżenia).

Napisano

ogółem patrząc po opiniach niezbyt chetnie bralbym ja pod uwage.. szkoda ze karmy nigdzie nie ma, szukam wlasnie czegos z masa ca 500g..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...