wookie Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5837769 czy ktos uzywal ich ? jako jedyne znalazlem pasuje do oro , cena 38 zl ok , swoje zalalem chociaz pewnie sie dotra bo nie pirwszy raz to robie ale szukam juz zamiennikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 wookie też zastanawiałem się nad nimi, przyznam szczerze że wyglądają na jakieś organiczne (brak opiłków metalu). Również z chęcią poznałbym opinie na ich temat. Generalnie cena ich zakupu nie jest wysoka, więc może warto zaryzykować ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2007 kup i daj znac poki co mam zero info wiec ja sie wstrzyma bo i tak nie potrzebne teraz ale pomysle po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wookie pewnie jakbym nie miał klocków to bym zaryzykował, ale ostatnio zakupiłem w dobrej cenie komplety na 2 koła klocków BBB, a oryginalne są jeszcze w użyciu więc następna zmiana w przyszłym sezonie pewnie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.