Skocz do zawartości

Wycieczki

Radssonn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Praca mi nie pozwala. w niedziele za to na rowerze caly dzionek jak bedzie pogoda

Uprzedziles mnie z watkiem "Wycieczki". Chcialem zaproponowac jakis konkretniejszy wyjazd w kilka osob na weekend do naszych poludniowych sasiadow lub chociazby do Szklarskiej. Wiem, troche pozno ale... :P Oczywiscie nie mowie o tym weekendzie :) W ktorys tam weekend.

Napisano

Mi udało się spędzić weekend na rowerze: w sobotę sam - Solniki - Cisów - Kożuchów; w niedzielę z Żoną - Annabrzeskie i Dalkowskie - Bytom O. Pogoda rewelacja więc trudno było nie jechać.

Wieczorem postaram sie wrzucić kilka fotek.

• 2 lata później...
Napisano

Witam.

Ktoś chętny na sobotni wypad? Wyjazd z NS około 10:00-10:30.

Powrót - do 16:00 (pi razy drzwi).

A jak najłatwiej tam dojechać z Zielonej Góry? i ile to kilometrów? Trzeba sobie wstępnie planować trasy na wiosenne weekendy :(

Napisano

Z ZG to z reguły ekipa zjawiała się samochodami i ruszaliśmy z NS. Można też przyjechać pociągiem.

Z NS na Dalki z powrót to trasa wynosi około 45km. Przy czym jest to wariant raczej krótki, bo jeśli chcieć zjeździć więcej ścieżek na Dalkach i zaliczyć 2x każdy single track'i to spokojnie wyjdzie około niespełna 60km. A jeśli dodać powrót przez Zimną Brzeźnicę to już w ogóle będzie ze 70km. Ale warto Zimną zaliczyć bo wtedy ma się jakieś 5-6 km non stop zjazdu :)

Poszukaj na forum map - gdzieś je dawałem.

Napisano

Radssonn dzięki wielkie za wskazówki. Widziałem gdzieś mapkę ale już samej Dalki a nie znalazłem nigdzie jak tam dojechać ;) 70 kilometrów to taka fajna wycieczka :P Już nie mogę doczekać się wiosny :P

Napisano

Radssonn stronka cały czas działa i opis tras jest, choć z mapką zawsze byłoby łatwiej :) :) Ale nie ma co marudzić wielkie dzięki za pomoc, mam nadzieję, że kiedyś przyłączę się do Waszych wspólnych wypadów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...