Radssonn Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam. Ktoś chętny na sobotni wypad? Wyjazd z NS około 10:00-10:30. Powrót - do 16:00 (pi razy drzwi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Praca mi nie pozwala. w niedziele za to na rowerze caly dzionek jak bedzie pogoda Uprzedziles mnie z watkiem "Wycieczki". Chcialem zaproponowac jakis konkretniejszy wyjazd w kilka osob na weekend do naszych poludniowych sasiadow lub chociazby do Szklarskiej. Wiem, troche pozno ale... Oczywiscie nie mowie o tym weekendzie W ktorys tam weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Mi udało się spędzić weekend na rowerze: w sobotę sam - Solniki - Cisów - Kożuchów; w niedzielę z Żoną - Annabrzeskie i Dalkowskie - Bytom O. Pogoda rewelacja więc trudno było nie jechać. Wieczorem postaram sie wrzucić kilka fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam. Ktoś chętny na sobotni wypad? Wyjazd z NS około 10:00-10:30. Powrót - do 16:00 (pi razy drzwi). A jak najłatwiej tam dojechać z Zielonej Góry? i ile to kilometrów? Trzeba sobie wstępnie planować trasy na wiosenne weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Z ZG to z reguły ekipa zjawiała się samochodami i ruszaliśmy z NS. Można też przyjechać pociągiem. Z NS na Dalki z powrót to trasa wynosi około 45km. Przy czym jest to wariant raczej krótki, bo jeśli chcieć zjeździć więcej ścieżek na Dalkach i zaliczyć 2x każdy single track'i to spokojnie wyjdzie około niespełna 60km. A jeśli dodać powrót przez Zimną Brzeźnicę to już w ogóle będzie ze 70km. Ale warto Zimną zaliczyć bo wtedy ma się jakieś 5-6 km non stop zjazdu Poszukaj na forum map - gdzieś je dawałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Radssonn dzięki wielkie za wskazówki. Widziałem gdzieś mapkę ale już samej Dalki a nie znalazłem nigdzie jak tam dojechać 70 kilometrów to taka fajna wycieczka Już nie mogę doczekać się wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Daj mail na PW to wyślę Ci mapkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Wiadomość poszła na PW... wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Opis dojazdu i jazdy po Dalkach znajdziesz też tu. Może strona stara ale ciągle aktualna. http://elgallo.republika.pl/dalkowskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Radssonn stronka cały czas działa i opis tras jest, choć z mapką zawsze byłoby łatwiej :) Ale nie ma co marudzić wielkie dzięki za pomoc, mam nadzieję, że kiedyś przyłączę się do Waszych wspólnych wypadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.