Skocz do zawartości

[filmik] Kopiec Kościuszki - Most Zwierzyniecki helmet cam :)

elful

Rekomendowane odpowiedzi

:D Z aparatem na głowie miałem tam coś koło 50 kmh. A konstrukcja jest prosta ;). Aparat przykręcony jest do płytki, która to płytka przykręcona jest do kasku śrubami. Wszystko jest stabilne ale waga dość spora ;) Postaram się zdjęcie zapodać w przyszości.

Heh głupio się przyznać ale nie wiedziałem że istnieje droga z kopca na most. Ja zawsze podjeżdżam od strony klasztoru nastepnie obok cmentarza i na rondzie nie skrecam na kopiec(bo i po co) tylko jade prosto...nastepnie z gorki pod kolejna gorke pod zoo a potem na drugi kopiec :) jedna z ciekawszych tras, szkoda tylko ze troche niebezpieczna...jadac na kopiec piulsudskiego czesto spotyka sie nieprzyjemne grupy dresiarsko-bezmózgie

Ale i tak ten zjazd jest niczym w porownaniu np do: zelkow-bolechowice, serpentyny w ojcowie czy las na skale kmity-balice.

A pod koniec filmu pewnie skreciles w lewo i na tyniec :) ?

:D Jasne że mogę. Tylko nie wiem kiedy :D Pobawiłem się trochę google maps i skleciłem coś takiego:

http://skocz.pl/krakowrowerem

Wystarczy kliknąć na wybraną trasę; pojawi się dymek; w dymku link do filmiku z przejazdem ;DDDDD

W sumie fajnie by było jak by każdy posłał jakiś filmik z przejazdem na youtube i potem dał linka w tym temacie :DD - można by stworzyć mapę z przejazdami krakowskich rowerzystów czy cuś :DD

Spać

Elful lepiej nagraj filmik jak trafic spod zoo na niebieski szlak rowerowy w strone kopca(chodzi o zjazd z zoo) . Juz nieraz ludzie mi sie pytali jak na niego trafic przez tragiczne oznakowanie...a jak wiemy niebieski szlak ma fajny i stromy zjazd a nastepnie podjazd dlatego wszystkich tam ciagnie...choc juz dwa razy napotkalem korek bo maz wzial zone na rower i jak zobaczyla zjazd to albo zjazd na dupie albo powrot..

Pozdrawiam

Albo jak trafic z centrum Kobylan do doliny Kobylanskiej :D To tez jest niezla sztuka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...