elful Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Prawdziwy helmet cam - właściwie to "helmet aparat" - :DDD Zapraszam: http://youtube.com/watch?v=uBsC_JbSkcY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 O miło zobaczyć rodzime okolice na tym zjeździe to ja mam mój v-max (65km/h). A jak wygląda konstrukcja tego helmet aparat-u ? trzeba będzie spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elful Napisano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Z aparatem na głowie miałem tam coś koło 50 kmh. A konstrukcja jest prosta . Aparat przykręcony jest do płytki, która to płytka przykręcona jest do kasku śrubami. Wszystko jest stabilne ale waga dość spora Postaram się zdjęcie zapodać w przyszości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Heh głupio się przyznać ale nie wiedziałem że istnieje droga z kopca na most. Ja zawsze podjeżdżam od strony klasztoru nastepnie obok cmentarza i na rondzie nie skrecam na kopiec(bo i po co) tylko jade prosto...nastepnie z gorki pod kolejna gorke pod zoo a potem na drugi kopiec jedna z ciekawszych tras, szkoda tylko ze troche niebezpieczna...jadac na kopiec piulsudskiego czesto spotyka sie nieprzyjemne grupy dresiarsko-bezmózgie Ale i tak ten zjazd jest niczym w porownaniu np do: zelkow-bolechowice, serpentyny w ojcowie czy las na skale kmity-balice. A pod koniec filmu pewnie skreciles w lewo i na tyniec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elful Napisano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Skręciłem ku Wawelowi - w prawo znaczy sie :DD -> Most Zwierzyniecki - Wawel: http://youtube.com/watch?v=MkjeDi4wUbw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ciekawe jak takie rozwiązanie sprawuje się w trudniejszym terenie np na jakiś zjazdach tzn czy potem nie trzeba zbierać z ziemi tego i owego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Możesz nakręcić filmik pt "Jak dojechać z Błoni na podjazd pod zoo" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elful Napisano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jasne że mogę. Tylko nie wiem kiedy Pobawiłem się trochę google maps i skleciłem coś takiego: http://skocz.pl/krakowrowerem Wystarczy kliknąć na wybraną trasę; pojawi się dymek; w dymku link do filmiku z przejazdem ;DDDDD W sumie fajnie by było jak by każdy posłał jakiś filmik z przejazdem na youtube i potem dał linka w tym temacie :DD - można by stworzyć mapę z przejazdami krakowskich rowerzystów czy cuś :DD Spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Elful lepiej nagraj filmik jak trafic spod zoo na niebieski szlak rowerowy w strone kopca(chodzi o zjazd z zoo) . Juz nieraz ludzie mi sie pytali jak na niego trafic przez tragiczne oznakowanie...a jak wiemy niebieski szlak ma fajny i stromy zjazd a nastepnie podjazd dlatego wszystkich tam ciagnie...choc juz dwa razy napotkalem korek bo maz wzial zone na rower i jak zobaczyla zjazd to albo zjazd na dupie albo powrot.. Pozdrawiam Albo jak trafic z centrum Kobylan do doliny Kobylanskiej To tez jest niezla sztuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.