Pulse Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dzisiaj niestety pogialem mojego mavica, niefortunnie najechalem na kraweznik, bardzo mocno dobilo tyl, poszla detka po zdjeciu opony okazalo sie ze dostala tez felga. Oto fotki 1 2 3 Dostal jeden bok, gora i dol felgi w porzadku. Czy mozna cos zrobic z ta felga czy jest ona ewidentnie do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 mlotek i wyczucie moze zdzialac cuda, przeciez i tak nic nie ryzykujesz wiec wal, moze sie uda tym bardziej ze to nie wyglada jakos masakrycznie wskazowka taka, azebys nie walil bezposrednio mlotkiem, tylko zastosowal np jakis klocek drewniany, konbinerkami tez mozna sprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Tego typu urazy, jeśli tylko nie znajdują się przy łączeniu obręczy, są raczej niegroźne Też tak miałem w moim poprzednim kole, z tym że uderzonych miejsc było więcej. Tak jak pisze Przedmówca, najlepsze są kombinerki, złap obręcz przez jakąś szmatkę czy coś żeby niepotrzebnie nie rysować i z wyczuciem odegnij - tak, żeby nie trzeba było później doginać w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 do zrobienia, w twomarku prostowali mi dobitą po dwóch stronach dt 4.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2007 fakt wyprostowane francuzem, idealnie nie jest ale zle tez nie, a przynajmniej nie musze kupowac nowej obreczy a z tego co sie orientowalem trudno nabyc xm517, a mi one pasuja bo sa lekkie (410g) i mocne Zobaczymy jak bedzie dalej ale nie czuc mocno tego nawet przy dlugim hamowaniu, wiec mysle ze troche jeszcze przezyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.