ulvgar Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Chciałbym poznać opinię nt spodenek. W obecnym sezonie jeżdżę w rozmiarze L, na początku było nieźle ale teraz troszkę (głównie poniżej pleców) się rozciągnęły i nie przylegają da ciała idealnie. Powinienem jeździć w M? Miał już ktoś podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuhru87 Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Obcisłe! ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 tak obcisłe ( no chyba że lubisz chłodzenie wiadomo czego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 obcisłe są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No jak kupowałem na początku sezonu to były idealne, ale możliwe, że troszkę sie rozciągnęły i już tak niestety nie jest... No cóż, trzeba będzie niedługo zaopatrzyć się w M-kę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A jakie to były spodenki? Bo jak nic specjalnego to nic dziwnego że się rozciągnęły... I czy były z szelkami? Bo bez szelek to lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 co to za propaganda obcislych gatek?......poprzymierzaj luzne i obcisle, przekonasz sie sam...........z obcislych przymierzalem juz spece, accenty, berkner, biemme, nakamura i hi mountain, zadne mi nie pasowaly (mialem notorycznie ugniatane klejnoty ), po przymierzeniu "pierwszych lepszych" luznych z pampersem pasowaly idealnie i od razu zakupilem 2 sztuki (berkner & nakamura), wniosek z tego taki ze trzeba sie samemu przekonac, kazdy ma inne "preferencje". ps. obcisle sa dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane. Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ps. obcisle sa dla kobiet Oj tam, gadanie. Panowie prezentują się równie pięknie . Co do tematu - wolę obcisłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Accent el nino. Tylko, że teraz jest dziwna sprawa... Jak byłem dziś na treningu to było idealnie Hmm... Zobaczę jeszcze, do wiosny mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja wolę obcisłe. Kobiety wyglądają w takich po prostu cudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Odkąd śmigam w obcisłych spodenkach to zauważyłem że dziewczyny odprowadzają mnie wzrokiem gdy je mijam, więc im się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2007 To chyba jednak sprawdzę tą Mke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 30 Września 2007 Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Polecam obcisłe, zapomina się,z eje się ma, wygodne jak z pieluchą i najlepiej na szelkach Ja kupiłem sobie teraz drugą parę na zimę, długich, znanej badziewnej firmy "active" ale za cene 70 zł trudno wymagac Bóg wie czego..ale powinny działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.