Skocz do zawartości

[spodenki]

ulvgar

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym poznać opinię nt spodenek. W obecnym sezonie jeżdżę w rozmiarze L, na początku było nieźle ale teraz troszkę (głównie poniżej pleców) się rozciągnęły i nie przylegają da ciała idealnie. Powinienem jeździć w M? Miał już ktoś podobny problem?

co to za propaganda obcislych gatek?......poprzymierzaj luzne i obcisle, przekonasz sie sam...........z obcislych przymierzalem juz spece, accenty, berkner, biemme, nakamura i hi mountain, zadne mi nie pasowaly (mialem notorycznie ugniatane klejnoty :) ), po przymierzeniu "pierwszych lepszych" luznych z pampersem pasowaly idealnie i od razu zakupilem 2 sztuki (berkner & nakamura), wniosek z tego taki ze trzeba sie samemu przekonac, kazdy ma inne "preferencje".

ps. obcisle sa dla kobiet :P

Polecam obcisłe, zapomina się,z eje się ma, wygodne jak z pieluchą i najlepiej na szelkach :)

Ja kupiłem sobie teraz drugą parę na zimę, długich, znanej badziewnej firmy "active" ale za cene 70 zł trudno wymagac Bóg wie czego..ale powinny działać:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...