wookie Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 RAMA - Specialized Enduro FSR DAMPER - Fox Float R 200mm STERY - Mix ;] MOSTEK - Funn Seriall Killa KIEROWNICA - Easton Monkey Bar DH Carbon MANETKI - Shimamo XTR 3x9 CHWYTY - No name AMORTYZATOR - Marzocchi All Mountain 1 2004 KOLO PRZOD - XT , DT Swiss XR 4.1D , DT Revo Black KOLO TYL - XT , DT Swiss XR 4.1D , DT Revo Black OPONA PRZOD - Schwalbe RR 2.1 OPONA TYL - Schwalbe RR 2.1 KASETA - Sram R9 12-26 LANCUCH - PC-49 KORBA - Shmano XT 2006 SUPORT - XT PEDALY - Author PRZERZUTKA TY - Shimano XTR PRZERZUTKA PRZOD - Shimano Deore HAMULEC PRZOD - Formula ORO K24 HAMULEC TYL - Formula ORO K24 TARCZA PRZOD - Formula 180mm TARCZA TYL - Formula 180mm SZTYCA - no name ZACISK SZTYCY specialized SIODELKO - Fiziki Dolomiti LINKI I PANCERZE - no name DETKI - Maxxis Welter Weight Poki co 13,1kg , do zmiany most , sztyca, chwyty , stery , wiec niedlugo version 2.0 Maly tuning alu srubkami. Skok tyl 140 przod 150 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Piękny rowerek, jedyne do czego mogę się przyczepić, to czerwone wstawki tu i tam. Jestem perfekcjonistą i takie coś by u mnie nie przeszło:) Tak jak i rdza na śrubkach od tarczy:) Mam pytanko, jak w tej ramie jest z bujaniem przy pedałowaniu i "kopaniem" w pedały? I drugie, gdzie można kupić kolorowe śrubki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Detale beda dopracowane ;] , czerwonego nie bedzie w ogole , mowa o siodle , niestety dostalem tylko czerwone plastyki wiec malowanie czeka poprostu. Srubki na light-bike.com jest sklep albo tu sporo taniej - http://www.berantuning.cz/index_pl.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Cacko i bajeczka Jak dla mnie supcio. No i waga również - Ty masz full'a na Bomberze a mój rower waży prawie 0.5 kg więcej Magic ..... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Calkiem przyzwoity sprzet, choc dosc mocno zmixowany:) Waga bardzo dobra ale jednak ralphy wymienil bym na cos mocniejszego bo w blocie i na kamieniach moga byc problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2007 .. no i daltego na nowy sezon bedzie 2 komplet na trudniejsze warunki , poki co te daja sobie rade bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 kolorystycznie - średnio jak na mój gust, ale sprzęt pierwszorzędny do enduro, lekki i mocny. tylko nie brakuje ci w amorze sztywnej osi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 dla mnie kolorystycznie jest niezły:D gratuluje sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Kolorki sie zmienia bedzie w sumie lepiej ale to w nowej wersji zima jak snieg spadnie i nie da sie jezdzic ;] Niestety odcienie niebieskiego nie pasuja do siebie a staralem sie je zgrac i mi samemu do konca sie nie podoba. A sztywna os jakos specjalnie nie potrzebna , amorek jest wystarczajco sztywny , coz cos za cos albo niska masa albo super sztywnosc , tak czy owak wszystko sprawuje sie swietnie razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK# Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Maszynka 1 klasa Waga całkiem całkiem;] Kolorystycznie fajnie hampelki pasuja. Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 28 Września 2007 Udostępnij Napisano 28 Września 2007 pomyśl nad niebieskimi częściami od Chrisa Kinga, albo Crank Bros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Rozumiem ze wlasnie znalazlem sponsora ? , no poki co idzie w biela z niebieskim i zielenia , moze kiedys piasty CK ale poki co za drogie , stery ciezko kupic za 500 zl nie dam za nowe , wiec musze zadowolic sie czyms tanszym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Upgrade do wersji 1.1 korba : Zakupilem tez nowe kolka jak zainstaluje oba dam info , rowerk przytyl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.