Skocz do zawartości

wypad na jure

andi333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobra to proponuje tak Omen i Ombre dojada do Myslowic a z tamtąd Tobek ich przywiezie na Sosnowiec i tak trzeba smigać przez sosnowiec i tak.Ja spotkam się z Krosem i będziemy na was czekac na zagórzu:) taka jest moja propozycja.

Napisano

Kros, dla Ciebie to problem, bo z Sosnowca jesteś i nie chcesz się zbytnio męczyć nie? Pomyśl trochę, żaden problem dołączyć do peletonu, który przejeżdża przez sosnowiec, tak jak w przypadku Andi'ego.. A dla Omena i Ombrego, lepiej jest się spotkać np. ze mną w Mysłowicach, jeżeli nie znają dobrze Sosnowca jak ja B)

Ps. Dokładną trasę(obraz mapy) podeślę pod wieczór...

Napisano

Tobek spotkamy się na rondzie tam gdzie po Częstochowie żeśmy sie rozjechali :) Trase to znam na pamięć:) a jeżeli chodzi o górki to ta w Niegowicach to pryszczyk do tej w MITRĘDZE ( ja osobiście wolał bym ją ominąc przez Łazy jak zawsze B) ) ale to luzna propozycja jest.

Napisano
no i do sosnowca jest bliżej niż do mysłowic z piekar :D

umisz czytać? przecież pisze ze w sosnowcu w życiu byłem może 2 razy i wogle nie mam pojęcia o tym "mieście"?

Napisano

Górki itp. mi nie strasznie :D grunt zeby było dobre miejsce spotkania i gitara. Dajcie pod koneic cynk czy zakladac oponki 1" czy nie :D

Napisano

umiem czytac ale jadąc do mysłowic będziesz jechał przez sosnowiec ewentualnie katowice - dłuższa trasa.A to że nie znasz nie wiele znaczy. Zawsze można się spotkać w jakimś miejscu do którego łatwo dojechać proste chyba nie?>

Napisano

Andi dało by radę przełożyć ten wypad na 7X niedziela?, pytam ciebie jako organizatora, oczywiście jeżeli wszyscy zainteresowani wolą sobotę to trudno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...