Skocz do zawartości

wypad na jure

andi333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dwa zamki są w Ogrodzieńcu i Smoleniu (Ogrodzieniec byłem to chce obaczyć zamek w Smoleniu) :D i zwiedzić Pilice wypadzik na luzie bez szaleńst (jak zwykle ) :)

Napisano

Ok, jak zdrówko i pogoda dopisze to się pisze na to. Napisz jakieś dokładniejsze info.. gdzie się spotkamy, o której start itp.

Napisano

Tobek jeszcze jest troche czasu o niedzieli dokładniejsze info. bedzie :D start mysle 7-8 a miejsce spotkania sie dopracuje obaczymy ilu chetnych bedzie i z jakich okolic bedą zeby wszystkim było po drodze :)

Napisano

Bo ja wiem... chetnie bym pojechal, ale na pewno nie dojade solo do Mysłowic. Jezeli ktos by ze mna jechal to pojade. Czyli ta sama historia co ostatnio :/

Napisano

Omen zaoferowal pomoc :) na 99% mozecie na mnie liczyć, milo z jego strony ;] Co nie zmienia faktu ze i tak o 4 bede musial wstac hahaha. No i sam Omen nie jest pewny czy bedzie mogl, ale mysle ze bedzie dobrze :)

Napisano

To zależy jeszcze o której będziemy wyjeżdżać z Mysłowic czy Sosnowca ;P Trasa do Smolenia 57km.. przez Niegowonice, jest tam do podjechania górka 400m n.p.m. ponad ;P

Napisano
To zależy jeszcze o której będziemy wyjeżdżać z Mysłowic czy Sosnowca ;P Trasa do Smolenia 57km.. przez Niegowonice, jest tam do podjechania górka 400m n.p.m. ponad ;P

a może nawet sie z Wami wybiorę zobaczę, czy mi termin podpasi.:] bo tak górka kryje w Sobie moc.:)

Napisano

Mialbym mala prosbe, wedlug mnie wyjazd z Mysłowic powinien być stosunkowo pozno, zeby wszyscy mogli dojechac bez problemu i bez gonitwy i bez wstawania o 4 rano... daloby rade zrobic ;P?

Napisano

Przewidując jakieś górki w dalszej części trasy... cała jazda się trochę spowolni... a tempo i tak miało być rekreacyjne, a po 19:00 już ciemno, to nie wiem. Nikt chyba nie chce wracać po ciemku do domu, ale nikt też nie chce wyjeżdżać po ciemku na trasę, rano o 4:00. Trzeba się dogadać z wszystkimi, i niektórzy będą się musieli w grafik wpasować niestety, tak sądzę, ale Andi jest tu organizatorem, więc niech się wypowie ;) Ale pewnie wcześniej niż o 7:00 chyba nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...