kuguar Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 hej! Ten dzwonek wiele żyć już uratował, nie mam teraz na myśli tylko mojego:D A co do zatkania kierownicy, niedługo wyląduje na niej owijka i problem będzie rozwiązany! pozdrower! jest dzwonek jest impreza! zgrabny. zatkaj sobie kierownice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ten mostek musi się dać w sterówce głębiej wbić, będzie ładniej. Ostrokołowy seksizm jest u mnie wytworzony przez niedostateczną liczbę wrocławskich kobiet na ostrych - sztuk ... 2, może 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuguar Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Mostej już tak zostanie, jak będzie niżej to komfort jazdy może się pogorszyć;p a teraz mi się i tak podoba:D W Gdańsku też na razie nie spotkałam żadnej dziewczyny na ostrym, wymarły gatunek;p Ten mostek musi się dać w sterówce głębiej wbić, będzie ładniej. Ostrokołowy seksizm jest u mnie wytworzony przez niedostateczną liczbę wrocławskich kobiet na ostrych - sztuk ... 2, może 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezdred Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jak to ludzie mogą z rometa zrobić "lepszego innego rometa" :]. Moim zdaniem obniżenie mostka spowoduje, że na tak małej ramie (sztyca wyciągnięta sporo jest przecież) będziesz leżeć i ciężar na ręce się przeniesie...a kobiety, które akurat znam wolą zwykle mieć kierę wyżej...domyślam się nawet dlaczego chociaż trudno im to wytłumaczyć czasem sobie i innym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Chodzą w niewygodnych szpilkach na wysokim obcasie, a na rowerze się pochylić nie mogą. Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a skąd wiesz że te szpilki są niewygodne?? hmmm mój wicherek rozebrany czeka na wycieczkę pod szczecin do pana Rychtarskiego na prostowanko http://img248.imageshack.us/img248/2600/dsc035121600x1200.jpg póki co zima będzie katowała sporta http://img18.imageshack.us/img18/1626/dsc035141600x1200.jpg do zobaczenia w toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a ta czarna torowa w tle z wcsem i chromem na widełkach to też twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 też moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 pochwal sie bardziej,nie daj sie prosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Heh, urzekła mnie ta naklejka z pininfariny. Co to za obręcz tyłu u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 co to za torowka z tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 obręcz mistral stratos najtańsze gówno to pierwsze koło jakie sobie zaplotłem na ostro torówka jak torówka miał być wicher a wyszło jak zwykle nie mam pojęcia co to za ramka ale będę ją odnawiał jak już będę miał sianko na takie bananowe zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ładnie zrobiłeś tego sporta. a jak będziesz miał sianko, to wpadnij do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a o to mój potworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 a o to mój potworek Czytałem twoje (chyba) posty na innym forum na temat tego sprzęta. Wiem, że malowanie w produkcyjnej wersji będzie wyglądać inaczej (zmiana na dobre z tego co widziałem, chyba, że dotyczy ona tylko ramy sprzedawanej odrębnie). Nie wiem jak tam Twoja wiedza na ten temat, ale osprzęt też będzie inny? Całość się fajnie prezentuje i na pewno będzie młodzieżowym hiciorem. Taka nasza polska Subrosa Malum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 raczej moje, chce się - nie skromnie pochwalić troszke - jestem dumny, że miałem wkład w projekt tego roweru, i że to POLSKA firma, zrobiła tak świetny rower klasy fixtrix, a jesli się przyjmie, za rok projekt bedzie jeszcze bardziej rozwinięty, ręcze głową! co do naklejeczek, kompletny rower również bedzie miał o wiele ładniejsze naklejki, te są ciut nie udane, jeśli ktos chcialby zobaczyc jeszcze jakies foty, albo o cos zapytac, to walić jak w mur : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverhood Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A jak sobie radzicie z suportami na klin w ramach rometowych ? Jak to przerobić na kwadrat ( bo takich nowych suportów, korb już nie mogę kupić)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 można kupić i suporty i korby i kliny ale to będzie rower do spokojnej jazdy, spacerowy kliny sa bardzo miękkie i korba szybko łapie luzy do szybkiego fixa się nie nadaje ze względów bezpieczeństwa wystarczy kupić korbę i suport na kwadrat i masz "przerobione" ot i cała historyja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 painmaker tak tak, z tym że nie koniecznie... bardzo możliwe, że ma suport ten kładany rozbieralny, jak w składakach, wtedy trzeba będzie kupic Ośke taką na kwadrat z gwintem,i pobawic sie, niestety korba bedzie lekko wystawala <od strony bez blatów> ale da sie jezdzić ja tak jezdzilem, i chociaz korba na kwadrat była to zdjęcie mojego byłego popylacza, z takim wlasnie patentem: a tu widac troche ten suport lepiej<rower w kolejnej odsłonie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 co za problem kupić cały suport i go wymienić zamiast bawić się w sztukowanie?? bo nie rozumiem co do roweru to na pierwszym zdjęciu wygląda pięknie leniwy miejski dostojny fix co do drugiego zdjęcia to nasuwa mi się tylko jedno określenie... wieś tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 to nie dokońca tak, rowerek tak jak na 1 focie wyglądał na początku, jako ze tą kierą i tym mostkiem szczegolnie, nie dało sie skidowac, zostalo to wymienione, kolo na 700c <na pierwszej 27 1 1/4> zeby rower byl bardziej zwrotny, a ten disc z tyłu, to chwilowa faza, zrobiona dla ciekawosci, juz tego nie ma : ) występowal jeszcze tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Każdy ma swój gust. Patrząc na rower jako projekt, to jedynka wygrywa, bo wszystko najlepiej do siebie pasuje. Patrząc na rower jako urządzenie do jeżdżenia, to już inna sprawa. Ja bym nie zasiadł do kiery z pierwszego zdjęcia, bo nigdy mi ten kształt nie przypasował (na zakupy z koszykiem, to i owszem). A tak z innej beczki, to powiedz mi jak postawiłeś rower na pierwszej fotce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Skubaniec, nauczył rower robić stójkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poluc Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja bym tą kiere z pierwszej fotki wkręcił na odwrut zeby konczyla się do pzodu jakos podgiąc konc€wki czy coś takiego i byla by swietna torówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 co do stojki, czary panowie, czary Poluc, myslalem, ale koncówki były by rozwarte, więc pipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.