diarem Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 pierwszy post na forum i pierwsze ostre jakie udało mi się złożyć dla mojej dziewczyny Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wieksze brzydactwo od mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Rowery w barwach narodowych są ładne. Zdaje się, że musisz lekko łancuch naciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 nie chodzi tu o to, ze jest bialo-czerwony, bo akurat ta kompozycja bardzo mi pasuje, ale... o wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 aaa tam, czepiasz się. nie jest zły aczkolwiek koła strasznie muszą być ciężkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek312 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 malowanie widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prokson Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 czy to sa lakiery do paznokci na wodzie? świetny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek312 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 tak dokładnie:D lakiery do paznokci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mod nas zje za OT, ale co tam w wodzie podobno najpierw trzeba rozpuścić Borax ( to chyba jakiś topnik do lutowania ) (czteroboran sodu) niewiem w jakiej proporcji... ma zapobiegać mieszaniu się kolorów napisałem wyżej "podobno"..... możliwe że borax jest potrzebny gdy się stosuje farbki modelarskie a nie lakier do paznokci ??? artek312 napisz coś więcej, użyłeś samej wody? podkład? czy zmatowiony stary lakier? trwałość? polecany lakier do paznokci (tani noname da rade)? bezbarwny na wierzch? to twoje pierwsze dzieło czy masz jakiś doświadcczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek312 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mod nas zje za OT, ale co tam w wodzie podobno najpierw trzeba rozpuścić Borax ( to chyba jakiś topnik do lutowania ) (czteroboran sodu) niewiem w jakiej proporcji... ma zapobiegać mieszaniu się kolorów napisałem wyżej "podobno"..... możliwe że borax jest potrzebny gdy się stosuje farbki modelarskie a nie lakier do paznokci ??? artek312 napisz coś więcej, użyłeś samej wody? użyłem samej wody;] podkład? wideł pomalowałem farbą podkladową i zmatowiłem papierem ściernym na gładko plus stara warstwa farb modelarskich (opisane później) czy zmatowiony stary lakier? trwałość? niemam pojecia bd jeszcze nanosił spray bezbarwny zeby utwardzić polecany lakier do paznokci (tani noname da rade)? bezbarwny na wierzch? uzywalem no name'ow od rumuna z bazaru 2zl za sztuke bardziej na probe jk wyjdzie"{ to twoje pierwsze dzieło czy masz jakiś doświadcczenia? powiedzmy bo wcześniej robiłem z farbami modelarskimi, ale nie uzylem tego boraxu bo nie wiedziałem o tym:P i kolory mi sie zlały straszne zacieki ogolnie masakra. zostawiłem to do wyschnięcia powiesiłem wideł pionowo i wszystko sciekło ale za to utworzyła sie idealnie równa powierzchnia i stwierdziłem, że nie bd jej usuwać i na nią dałem te lakiery do paznokci. myśle, że taki OT modzi nam wybaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ale wielgachna rama. Ale sądząc po nicku masz 190 cm wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 raczej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 dokładnie, 190cm, 94 noga, jeździ się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja mam 190 wzrostu i jeżdżę na ramach 59, a tu nie dość że rama sporo większa to jeszcze sztyca dosyć mocno wysunięta, spodziewałem się że ze dwa metry masz. Jaki to rozmiar dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 64cm, stając na światłach mogę normalnie podeprzeć się obiema nogami, nie całą stopą, ale jej cześcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dłuugie nogi masz, ja swoich nie mierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Skoro jesteśmy przy dużych ramach, to pokażę swoją: 67 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 dlaczego macie w tych rowerach hamulce, przecież temat jest w dziale "ostre koło" a te jak widać nie są ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 to prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 proponuje to przemilczeć bo to forum zaraz stanie się miejscem tylko i wyłącznie kłótni. Mają hamulce bo czują się z nimi bezpieczniej, siemano elo masz swoją odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Skoro jesteśmy przy dużych ramach, to pokażę swoją: 67 cm. masz zdjęcie jak jedziesz na tym rowerze? z chęcią bym zobaczył takiego giganta w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Kubo Rozpruwaczu, ile Ty masz wzrostu!?? Ten rower wygląda jak składak na 20" kółkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDz Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Ja mam 192 wzrostu i niedawno kupilem rower na ramie 61. Mam mieszane odczucia po pierwszej jezdzie, bo jestem przyzwyczajony do mniejszej ramy. Mostek mam najnizej jak sie da, kierownica czasowa - bycze rogi z dropem 80mm, a nadal wolalbym miec troche nizej chwyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mam 208 cm, w tym wątku dawno temu wrzucałem już rower podobnej wielkości. Nie mam niestety na nim zdjęcia:D Myślę że wygląda to groteskowo. Dużo jeżdżę na szosie, domyślacie się gdzie jest najlepsze miejsce w grupie? Trudno jest pogodzić kolarstwo z dużym wzrostem, ale da się, tylko trzeba chcieć i szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.