Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Tak ale nie wiem po co wszystko torowe, njs, klasyczne części (Tendencja, akurat Ty takiej wizji roweru chyba nie miałeś ale pełno jest porobionych rowerów, nawet na torowych karbonowych ramach z riserem). A potem riser.. Ale spoko, Twój rower, Twoje graty.

Bez risera zginę bo nie widziałem nic za samochodem obok? To bym musiał chyba cygarem jeździć, normalnie z byczymi daję radę.

A ja sobie posiedzę na forum:* nie chwal się.

oj już bez zgryźliwości :D Powiedz mi lepiej co to za widelec, a następnie odłóż 100zł na malowanie proszkowe i piaskowanie a przed tym upierdziel kątówką i wyrównaj pilnikiem wszystko co niepotrzebne aby nie szpeciło całkiem ładnego roweru :D Tak btw. jesli usiądziesz na rowerze w takim ułożeniu korb to lewą w tym przypadku nogę masz wyprostowaną ? Ja bym tutaj wsadził jakieś siodło i sportowej linii bo to wygląda tu zbyt masywnie.

upierdziel kątówką i wyrównaj pilnikiem wszystko co niepotrzebne aby nie szpeciło całkiem ładnego roweru :D

i co wtedy dostaniemy, okaleczoną szosę, torówkę wannabe.jestem przeciwny upitalaniu.

mój single speed Romet:

dscf5014mw.jpg

grasz w polo czy nadupcasz czasówki po przybyszewskiego?

jak już bym miał usuwać piwoty z tej ramy to miejsca po nich można pokryć miejscowo odrobiną białego lakieru. wszystko da sie zrobić jak masz zadre na zderzaku to też całej fury nie malujesz. a skoro jeszcze nie są usunięte to znaczy że jej nie przeszkadzają :)

szafae

Bardzo ladny rower dla dziewczyny.

Bron boze nic nie ucinaj ani nie maluj, bardzo ladna szosowa rama i swietne malowanie.

Do tych ktorzy niszcza ciekawe szosowe ramy:

Nie rozumiem po co je kaleczyc. Chcesz miec torowke to kup torowa rame. Wystarczy troche cierpliwosci i madrosci a calkiem tanio mozna dostac rasowa torowa ramke. Trzeba myslec o przyszlosci. Nie mam nic do ostrzakow na szosowych ramach, ale dawajcie im szanse na powrot do pelnienia przez nie jeszcze przeznaczonej funkcji.

Co do komentarzy na temat wzrostu, to chyba niektorzy maja jakies kompleksy skoro komentuja wzrost innych :D

Ale tak apropos wzrostu - ile cm ma Twoja dziewczyna, jeśli można zapytać? Pytam, bo moja dziewczyna jest baaaardzo niska, kiedyś proponowałem, że poszukamy dla niej jakiejś szosy ale obawiała się, że pomysł nie wypali, bo rura pozioma będzie za wysoko i jak się zsunie z siodła to... A ramki mixte to już nie to samo, a sam framepad też skutków nie łagodzi pewnie jakoś drastycznie
;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...