peugeotcarbolite103 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 http://www.flickr.com/photos/1000archangels/6987374900/in/photostream/ Więcej zdjęć masz w jego galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliusz Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 kocur (!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 IMG_6489 | Flickr - Photo Sharing! Więcej zdjęć masz w jego galerii demn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tu już się nikt nie doczepi do łańcucha.. No i nie rozumiem riserów w takich rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 wisi jak psu jaja Dr. Pepper hahahahaha mam mile wspomnienia po zmieszaniu ze szkocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000archaniolow Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 W miescie bez riserow zginiesz zgnieciony przez cos czego nie widziales zza samochodu obok ciebie - sorry.. Korba to dura ace 7600 167.5mm Ide pojezdzic :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Tak ale nie wiem po co wszystko torowe, njs, klasyczne części (Tendencja, akurat Ty takiej wizji roweru chyba nie miałeś ale pełno jest porobionych rowerów, nawet na torowych karbonowych ramach z riserem). A potem riser.. Ale spoko, Twój rower, Twoje graty. Bez risera zginę bo nie widziałem nic za samochodem obok? To bym musiał chyba cygarem jeździć, normalnie z byczymi daję radę. A ja sobie posiedzę na forum:* nie chwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafae Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 niestety Vicini było troszkę za duże,ale cilo tez daje rade Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 kawał chłopa z ciebie musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 oj już bez zgryźliwości Powiedz mi lepiej co to za widelec, a następnie odłóż 100zł na malowanie proszkowe i piaskowanie a przed tym upierdziel kątówką i wyrównaj pilnikiem wszystko co niepotrzebne aby nie szpeciło całkiem ładnego roweru Tak btw. jesli usiądziesz na rowerze w takim ułożeniu korb to lewą w tym przypadku nogę masz wyprostowaną ? Ja bym tutaj wsadził jakieś siodło i sportowej linii bo to wygląda tu zbyt masywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 mój single speed Romet: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Potnę Ci to koło nożyczkami :woot: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wypolerowana sztyca i klasyczny mostek, nawet ten oryginalny by się prezentował lepiej(olać wygodę!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (olać wygodę!). lubię wygodę ale kręgosłup mam jak polityk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 upierdziel kątówką i wyrównaj pilnikiem wszystko co niepotrzebne aby nie szpeciło całkiem ładnego roweru i co wtedy dostaniemy, okaleczoną szosę, torówkę wannabe.jestem przeciwny upitalaniu. mój single speed Romet: grasz w polo czy nadupcasz czasówki po przybyszewskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 grasz w polo czy nadupcasz czasówki po przybyszewskiego? ani jedno ani drugie, to jest dla tak zwanego " szpanu " -> joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 o widzę reprezentacja wschodnich rubieży miasta się robi. a tak na poważnie - jechałeś już gdzieś z tym dyskiem, bo mi to się wydaje trochę poronionym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafae Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 to jest rower mojej dziewczyny:D ja mam gibiego juz kiedyś wrzucałem zdjecie:) kawał chłopa z ciebie musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 i nie słuchaj rad hablababla15 - nie przymalowałbym tego cilo w życiu. Fajne malowanie jak dla panny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 myślę że obdzieranie kolan o bolce manetek nie będzie przyjemne, a po ich ucięciu ślady nie będą dosyć ładne : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 jak już bym miał usuwać piwoty z tej ramy to miejsca po nich można pokryć miejscowo odrobiną białego lakieru. wszystko da sie zrobić jak masz zadre na zderzaku to też całej fury nie malujesz. a skoro jeszcze nie są usunięte to znaczy że jej nie przeszkadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 trudno będzie dobrać podobny lakier żeby się nie wyróżniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 szafae Bardzo ladny rower dla dziewczyny. Bron boze nic nie ucinaj ani nie maluj, bardzo ladna szosowa rama i swietne malowanie. Do tych ktorzy niszcza ciekawe szosowe ramy: Nie rozumiem po co je kaleczyc. Chcesz miec torowke to kup torowa rame. Wystarczy troche cierpliwosci i madrosci a calkiem tanio mozna dostac rasowa torowa ramke. Trzeba myslec o przyszlosci. Nie mam nic do ostrzakow na szosowych ramach, ale dawajcie im szanse na powrot do pelnienia przez nie jeszcze przeznaczonej funkcji. Co do komentarzy na temat wzrostu, to chyba niektorzy maja jakies kompleksy skoro komentuja wzrost innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ale tak apropos wzrostu - ile cm ma Twoja dziewczyna, jeśli można zapytać? Pytam, bo moja dziewczyna jest baaaardzo niska, kiedyś proponowałem, że poszukamy dla niej jakiejś szosy ale obawiała się, że pomysł nie wypali, bo rura pozioma będzie za wysoko i jak się zsunie z siodła to... A ramki mixte to już nie to samo, a sam framepad też skutków nie łagodzi pewnie jakoś drastycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Chcesz miec torowke to kup torowa rame. Prawo własności, będzie chciał to utnie, nie będzie chciał nie utnie. Ja bym uciął i przemalował bo takie jest prawo własności, że jeśli coś jest twoje to możesz z tym zrobić co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.