Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

słabo napięty.

I o to się chyba rozbija , bo słabo napięty dla każdego może znaczyć coś innego.

Gratuluje jeżdżenia na ostrym po chodniku

Nie wiem jak tam u was w stolicy, ale w mojej pipidówie, nie widzę możliwości nie wjechania czasem na chodnik ;) Po za tym nigdzie nie napisałem, że to na ostrym było :icon_cool:

Kurde to jest jednak te 10%, Ventoux ma mocowanie linki na górnej rurze, a ten ma najprawdopodobniej wpuszczaną w rurę od spodu, albo spiłowane mocowania.. Ale dzięki.

musiałem sprawdzić tu masz linka http://www.forumrowe.../page__st__2160 typek o nicku atrxevu sprzedawał to :))

edit: sam mam ventouxa i tez linki idą od spodu rurą

Tak akurat w momencie jak planuję się jej pozbyć, tak więc jakbyś miał kiedyś czas to się umówimy i może ten Lubin w końcu? :D

Candle jak możesz to powiedz jakiej marki tam są haki i jak idzie linka tylnego hamulca, chociaż tak porównywałem z tym co podał MikoPi to praktycznie identyczna.

6982720008_fcd984ab22.jpg

i ostatni nabytek

formation face na przód

7184439432_a85810a074.jpg

niedługo sprzedaję ramę, w Ibaraki-Ken właśnie robi się robiona na zamowienie pod mój rozmiar, wtedy części migrują tam.

dla amatorów durszlaka - po kliku zdjęcia powinny się zrobić większe:)

zmiany - velox na kierze, czarna dura ace 50t zębatka, front teraz jest czarny hson formation face na novatecu, podpięty dt swiss revolution.

a i mam mks chaintugs teraz bo rama jest chromowana pod farbą co jest dobre przeciwko rdzy, ale śruby od koła średnio mi to łapią i robił się luz na łańcuchu.

jo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...