Dab84 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 słabo napięty. I o to się chyba rozbija , bo słabo napięty dla każdego może znaczyć coś innego. Gratuluje jeżdżenia na ostrym po chodniku Nie wiem jak tam u was w stolicy, ale w mojej pipidówie, nie widzę możliwości nie wjechania czasem na chodnik Po za tym nigdzie nie napisałem, że to na ostrym było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A to siara na ostrym po chodniku? Ja czasem skracam drogę po parkach, schodach, trawnikach to już jest faux pas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Po za tym nigdzie nie napisałem, że to na ostrym było a co nas obchodzi dobra linia w nieostrym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dab84 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a co nas obchodzi dobra linia w nieostrym?? Nie wiem co chciałeś przez to przekazać, ale linia łańcucha ma w każdym rowerze z jednorzędowym napędem takie samo zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a co nas obchodzi dobra linia w nieostrym?? Bo na tym forum mówi się również o SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 ale dyskusja rozchodzi sie o naped z ostrym kolem.. myslalem, ze nie trzeba bedzie tlumaczyc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
candle Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Łańcuch na zdjęciu jest stary i porozciągany, został zmieniony dzień po zrobieniu zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SixFeetDeep Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie ma. Poza tym napisałem słabo napięty. Gratuluje jeżdżenia na ostrym po chodniku A to ostrym nie mozna jezdzic po chodniku? Ciekawe, ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Mój aktualny sprzęt. Co to za bycze? I jeszcze fajnie jakbyś znał model ramy peugeota chociaż z tym to raczej ciężko będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 możliwe że jakiś aspin, mój podobnie wyglądał przy śrubie zaciskowej sztycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoPi Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Co to za bycze? I jeszcze fajnie jakbyś znał model ramy peugeota chociaż z tym to raczej ciężko będzie.. Peugeot Ventoux na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kurde to jest jednak te 10%, Ventoux ma mocowanie linki na górnej rurze, a ten ma najprawdopodobniej wpuszczaną w rurę od spodu, albo spiłowane mocowania.. Ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoPi Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Kurde to jest jednak te 10%, Ventoux ma mocowanie linki na górnej rurze, a ten ma najprawdopodobniej wpuszczaną w rurę od spodu, albo spiłowane mocowania.. Ale dzięki. musiałem sprawdzić tu masz linka http://www.forumrowe.../page__st__2160 typek o nicku atrxevu sprzedawał to ) edit: sam mam ventouxa i tez linki idą od spodu rurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jak? Powiedz mi tylko jak szukać Katalog peugeota: http://www.cyclespeugeot.com/images/1987_PH501_Ventoux.jpg Losowe zdjęcie z google: http://s3.amazonaws.com/ibike/pictures/283436/DSC00124_large.JPG Ale jeżeli to prawda to też jestem posiadaczem Ventouxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 o marian w końcu wiadomo by było co to za ramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tak akurat w momencie jak planuję się jej pozbyć, tak więc jakbyś miał kiedyś czas to się umówimy i może ten Lubin w końcu? Candle jak możesz to powiedz jakiej marki tam są haki i jak idzie linka tylnego hamulca, chociaż tak porównywałem z tym co podał MikoPi to praktycznie identyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 kurcze, byłem w lesznie na zawodach i nie dość że mi nic nie zostało to jestem 60zł zapożyczony hahahah jak odłożę kasę na rower to się wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nawiązując do peugeota kolegi Candle - to Peugeot Ventoux. Oryginalnie rama wyglądała tak: http://www.velosaloon.com/shop/media/catalog/product/cache/1/image/800x534/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/s/dsc_0533_3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Masz może więcej tych zdjęć albo w lepszej jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie mam niestety, jak ogarnąłem tego peugeota nie miałem jeszcze czym ich zrobić. Pare fotek w tym malowaniu można wyłapać w necie np http://img15.imageshack.us/img15/8340/ventoux8gn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dobra to coś sobie ogarnę, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000archaniolow Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 i ostatni nabytek formation face na przód niedługo sprzedaję ramę, w Ibaraki-Ken właśnie robi się robiona na zamowienie pod mój rozmiar, wtedy części migrują tam. dla amatorów durszlaka - po kliku zdjęcia powinny się zrobić większe:) zmiany - velox na kierze, czarna dura ace 50t zębatka, front teraz jest czarny hson formation face na novatecu, podpięty dt swiss revolution. a i mam mks chaintugs teraz bo rama jest chromowana pod farbą co jest dobre przeciwko rdzy, ale śruby od koła średnio mi to łapią i robił się luz na łańcuchu. jo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 to fakt sprzętowo i optycznie git. ps. 1000archaniolow wysłałem Ci pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OskarKabat Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 1000archaniołów pochwal się co to masz za korby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.