Varg Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 to nie mój. to pana kseru. mój super in progress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakall Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kseru, przeza######isty Bajk. Szkoda ze na klikach a nie jakichś stylowych noskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Przypinaj go jakimś dobrym ulokiem albo w ogóle nie zostawiaj bez opieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 spd niszczą klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 swietna koza, troche nie podchodzi mi kolor, za ostry nieco, ale geo, zgrabnosc, rurki - kolorystyka kół - mega wypas! co do pedalkow, jak juz kliki, to lekkoscią wizualną jakies ubijaki by lezały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kolor to granatowy transparent - będę miał lepszy aparat, to zrobię zdjęcie na którym to widać, bo na tym wyszedł zupełnie inny. Co do pedałów, to aktualnie mam time'y, których nie wymienię ani na noski, ani na łamiące się i mega wadliwe ubijaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 kwestia wizualna pedałów. zupełnie jak dyskusje na bike action odnośnie koloru plastikowych odysseyów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 HOMOFOBY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000archaniolow Napisano 13 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 pierwszy post: siema. ładny schwinn. 58 czy 56 rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wow! Świetnie wygląda + ten stalowy mostek wygląda świetnie mimo, że sam bym takiego nie chciał u siebie. Opisz lekko co to jest ? Korby to campy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 madmanpl, widelec chyba nieoryginalny? z tej perspektywy kierownica dziwnie wygląda z takim mostkiem, ale pewnie jest ok. Ciekawe ile wytrzymasz w górnym chwycie bez owijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 rama: "wicher" widelec: dancelli columbus kiera + mostek: cinelli pista korby: campagnolo pista sztyca: aero z allegro siodło: concor ale z dziwnym napisem (będzie czarny concor ale jeszcze nie obiłem) koła: dwa mavici piasty przód campa tył miche opony: vittoria zafiro na założenie czeka koronka dura ace i wtedy założę też jakiś lepszy łańcuch brkzzz widelec nie jest oryginalny bo podoba mi się chromowany ale mam do niego rometowską torówkę, co do górnego chwytu rzadko mi się to zdarza wolę w dolnym jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja wytrzymałem jedną jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ja wytrzymałem jedną jazdę. No ja akurat lubię może dlatego że bardzo mi podpasowała geometria tej ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 kolejny zacny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 stalowy kokpis pista niszczy mi mózg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 no coś Ty i tak wsadzę aluminiowy bo ten waży tone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 jesli chodzi o wage to z mojego robi sie maly czolg nie do zatrzymania.. zwazywszy stan drog w miejscu gdzie mieszkam bardziej oplacalo mi sie zakupic pancerne opony schwalbe marathon plus 700x28 bo na starych blizzard sportach dobijalem do felgi mimo 110psi. W dwa dni 3 detki poszly sie j***c. Idzie w lydy wszystko:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Taki tam ostatni projekt : Rama : Romet Sport przemalowany na power blue + biale mufy (obydwa lakiery matowe) Widelec : Alu bodajże accent(tak wiem że stal i alu to kiepskie połączenie ze względu na różną sztywność tych materiałów) Korby: Exage 500 (polerowane) Łańcuch : Dartmoor Koła : *Tył : Stars Circle 30mm przemalowane na czarny połysk + Novatec 32h + Hutchinson Nitro 700-23 *Przód : Stars Circle 30mm przemalowana na biały mat + Maillard wysoki kołnierz + Michelin Lithion 700-23 Pedały Shadow + strapy fixed fabric. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Taki tam ostatni projekt : Rama : Romet Sport przemalowany na power blue + biale mufy (obydwa lakiery matowe) Widelec : Alu bodajże accent(tak wiem że stal i alu to kiepskie połączenie ze względu na różną sztywność tych materiałów) Korby: Exage 500 (polerowane) Łańcuch : Dartmoor Koła : *Tył : Stars Circle 30mm przemalowane na czarny połysk + Novatec 32h + Hutchinson Nitro 700-23 *Przód : Stars Circle 30mm przemalowana na biały mat + Maillard wysoki kołnierz + Michelin Lithion 700-23 Pedały Shadow + strapy fixed fabric. Podoba mi się, też będę w taką kolorystykę uderzał. Jedynie te mufy jakoś tak sobie. Jak się trzyma farba na obręczach? To sama farba czy z podkładem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 sama farba. Czarny trzyma się bardzo dobrze, z białym może być gorzej ale póki co wszystko po centrowaniu poprawiłem i nie ma śladu. Zobaczymy co będzie dalej jedynie polakieruje ją od nowa czymś innym, trwalszym.Co do muf to mi się to osobiście bardzo podoba, bo są ładne i dla mnie warto je było uwidocznić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ładny choć ja bym zmnienił siodło i sztyce wypolerował. Skoro odcinałes wszystkie rzeczy z ramy czemu zostawiłeś hak na przerzutkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Wiesz co obcinałem wszystko a ją zostawiłem sobie do malowania bo to za nią podwiesiłem ramę w powietrzu i potem już o niej zapomniałem. Na jakie siodło byś zmienił ? Co do sztycy, hmm możliwe że to zrobię, ale jeszcze zobaczę ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmanpl Napisano 17 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja wsadził bym tu jakieś retro-szosowe ponieważ nie podobają mi się deski w ostrych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.