Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Kolor to granatowy transparent - będę miał lepszy aparat, to zrobię zdjęcie na którym to widać, bo na tym wyszedł zupełnie inny. Co do pedałów, to aktualnie mam time'y, których nie wymienię ani na noski, ani na łamiące się i mega wadliwe ubijaki.

rama: "wicher"

widelec: dancelli columbus

kiera + mostek: cinelli pista

korby: campagnolo pista

sztyca: aero z allegro

siodło: concor ale z dziwnym napisem (będzie czarny concor ale jeszcze nie obiłem)

koła:

dwa mavici

piasty przód campa tył miche

opony: vittoria zafiro

na założenie czeka koronka dura ace i wtedy założę też jakiś lepszy łańcuch

brkzzz widelec nie jest oryginalny bo podoba mi się chromowany ale mam do niego rometowską torówkę, co do górnego chwytu rzadko mi się to zdarza wolę w dolnym jeździć

isk8y.jpg

jesli chodzi o wage to z mojego robi sie maly czolg nie do zatrzymania.. zwazywszy stan drog w miejscu gdzie mieszkam bardziej oplacalo mi sie zakupic pancerne opony schwalbe marathon plus 700x28 bo na starych blizzard sportach dobijalem do felgi mimo 110psi. W dwa dni 3 detki poszly sie j***c. Idzie w lydy wszystko:-)))))

Taki tam ostatni projekt :

430571_298923116828456_100001323112556_752525_1292212414_n.jpg

Rama : Romet Sport przemalowany na power blue + biale mufy (obydwa lakiery matowe)

Widelec : Alu bodajże accent(tak wiem że stal i alu to kiepskie połączenie ze względu na różną sztywność tych materiałów)

Korby: Exage 500 (polerowane)

Łańcuch : Dartmoor

Koła :

*Tył : Stars Circle 30mm przemalowane na czarny połysk + Novatec 32h + Hutchinson Nitro 700-23

*Przód : Stars Circle 30mm przemalowana na biały mat + Maillard wysoki kołnierz + Michelin Lithion 700-23

Pedały Shadow + strapy fixed fabric.

Taki tam ostatni projekt :

Rama : Romet Sport przemalowany na power blue + biale mufy (obydwa lakiery matowe)

Widelec : Alu bodajże accent(tak wiem że stal i alu to kiepskie połączenie ze względu na różną sztywność tych materiałów)

Korby: Exage 500 (polerowane)

Łańcuch : Dartmoor

Koła :

*Tył : Stars Circle 30mm przemalowane na czarny połysk + Novatec 32h + Hutchinson Nitro 700-23

*Przód : Stars Circle 30mm przemalowana na biały mat + Maillard wysoki kołnierz + Michelin Lithion 700-23

Pedały Shadow + strapy fixed fabric.

Podoba mi się, też będę w taką kolorystykę uderzał. Jedynie te mufy jakoś tak sobie. Jak się trzyma farba na obręczach? To sama farba czy z podkładem?

sama farba. Czarny trzyma się bardzo dobrze, z białym może być gorzej ale póki co wszystko po centrowaniu poprawiłem i nie ma śladu. Zobaczymy co będzie dalej jedynie polakieruje ją od nowa czymś innym, trwalszym.Co do muf to mi się to osobiście bardzo podoba, bo są ładne i dla mnie warto je było uwidocznić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...