bobbudowniczy Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 jest mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 no klawe to kółeczko z przodu. i ładnie się komponują razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Dzięki za opinie Faktycznie całość wyszła nieźle, nawet z tą niebieską oponą z przodu nie jest tak tragicznie. Będzie czarna to się wyrówna. Może na dniach będę robił jakieś lepsze zdjęcia to zwrócę większą uwagę na to koło i będą jakieś detale uwiecznione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dilated Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Sorry za OT ale czy są gdzieś do dostania te naklejki "Zatrzymać nie sposób"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Fajowe siodło, materiałowe pokrycie, c'nie? A most? Modolo? Trochę za obły z tą kierą. Niemniej, jest świeżo. W sam raz na koniec lata. Wnerwiają mie już białe ostre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Si, siodło obszyte delikatnym, materiałem(śliskim w dotyku - ciężko mi powiedzieć co to jest, nie mniej bardzo wygodne ). Most to nie Modolo, a 3ttt; dokładnie to 3ttt 2002. Czy za obły? Mnie tam pasi. Może z jak dojdzie owijka to będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piahoo Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 piasty: BLB > szprychy : DT Champion > obręcze: Halo AeroTrack > opony : Schwalbe Blizard 700x23c > Suport : Tange BSA 103mm > Korba : BLB Freestyle > Strapy : Veganski > Łancuch : KMC > Wideł : Accent > Stery : Tange > Mostek: Kalloy 100mm > Kiera : Uno > Gripy : Oury > Sztyca : Quizo karbon > Siodełko : San Marco SKN takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 bardzo ładny. przy okazji pozdrawiam ekipę WROSTRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 piahoo - czy na pedałach są paski? sory za pytanie, ale interesuję się tematem od niedawna i ciekawi mnie, co ty tam masz na tych pedałach edit: ok ok, strapy, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 wszystko pieknie wypisałeś te BLB i reszte , a rama ? ROMET SUPER? ten widelec to bieda do takiej ramy IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piahoo Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 piahoo - czy na pedałach są paski? sory za pytanie, ale interesuję się tematem od niedawna i ciekawi mnie, co ty tam masz na tych pedałach edit: ok ok, strapy, tak? tak wlasnie, strapy veganskiego na bmx'owych platformach, jak juz pisalem w drugim temacie zamieniłem na zatrzaski, ale i tak sobie chwale wszystko pieknie wypisałeś te BLB i reszte , a rama ? ROMET SUPER? ten widelec to bieda do takiej ramy IMO tak wlasne, romet super dlaczego widelec bieda? oprocz tego ze metallic a nie błyszczący mi tam podobają się proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 wszystko pieknie wypisałeś te BLB i reszte , a rama ? ROMET SUPER? ten widelec to bieda do takiej ramy IMO racja ten widelec jak kwiatek do kożucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 mam wrażenie że chłopaki z Wrostro wsadzają tego widła gdzie popadnie. jako budżetówka super ale ten rower na taki projekt nie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piahoo Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no dobra, ale jakis konkretny argument przeciw? bo nie bardzo czaje o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no dobra, ale jakis konkretny argument przeciw? bo nie bardzo czaje o co chodzi to jakbyś do szytego, stylowego garnituru, włożył obółw z daichmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nie. rama żyje nie tak jak powinna i to jest wystarczający argument. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piahoo Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 sory ze sie dopytuje, nie zebym bral to do siebie, ale po prostu jestem ciekawy, jak rama "zyje" a jak "powinna zyc". zupelnie nie czaje porowniania do kwiatkow kozuchow garniturow i daichmannow. nie twierdze ze jest to niewystarczajacy argument, ale prosilbym o rozwinienie, bo po prostu nie znam sie jeszcze na tyle zeby to zrozumiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 sory ze sie dopytuje, nie zebym bral to do siebie, ale po prostu jestem ciekawy, jak rama "zyje" a jak "powinna zyc". zupelnie nie czaje porowniania do kwiatkow kozuchow garniturow i daichmannow. nie twierdze ze jest to niewystarczajacy argument, ale prosilbym o rozwinienie, bo po prostu nie znam sie jeszcze na tyle zeby to zrozumiec mi, bez żadnej metafizyki, biega tylko o to że ten widelec tak nie pasuję do tego supera, jak i nie pasował by do ramy np eddiego merckxa. ale to akurat moje subiektywne zdanie, więc faktycznie nie bierz do siebie i enjoy the bike!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 "enjoy the bike" - dokładnie, bo masz teraz do wyboru: - usiąść i płakać, wydłubać kasę i zamówić nowy widelec, taki, żeby podobał się wszystkim - cieszyć się swoim rowerem (bo Tobie pewnie się podoba, mi zresztą też) Każdy ma swoje gusta i teorie, z czasem może sam będziesz chciał go zmienić, a może zmienisz ramę, kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 co do dyskusji czy jest w ogóle coś takiego do kupienia jak prosty wideł na mufach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 proste ,że jest , ale torowy? http://www.ebay.com/itm/1-straight-chromed-track-pista-fork-UNDRILLED-fixed-/260830701224?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbab8a6a8#ht_6223wt_1061 co do supera , chodzi o fakt ,że rama została zbudowana razem z ori widelcem torowym, to tak jakby była wybrakowana IMO Masz zwiększoną bazę kół i podniesioną ramę przy główce ramy. tak powinno być https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/264734_238921966132659_100000445735292_873347_5005033_n.jpg jeżeli chodzi o kształt roweru na tej ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 było sto razy wałkowane jasne ze enjoy na pierwszym miejscu-niezaprzeczalne ale po to jest forum zeby kazdy powiedział co mysli ktos kupuje rower dla szpanu, a jak innym sie nie spodoba to mówi ze kupił zeby cieszyc sie enjoy, aha i to zdanie nieodmosi sie do tego ostatniego Supera z widelcem Accenta a kaemesowy super ma fajny wideł, jednak jak coś od kompletu to pasuje ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to ksera , nie mój , mój super to koza. http://imageshack.us/photo/my-images/546/imag0627kk.jpg/ taka koza wyglada jak kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 bracia bliźniacy, mają takie same mostki piszę tego posta na stojąco bo jak widzę to siodło to na samą myśl o nim mnie pupa boli i nie mogę siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to moj mostek na obu zdjeciach. Aspide jest raz ,że leciutki (185g) to dwa fajnie wyprofilowany , wygodniejszy niż turbo np. i tak jeżdże w szortach z wkładką Garret Chow z Mash Sf ma takie samo HAJP na maksa http://29.media.tumblr.com/tumblr_l73ina9pgQ1qzfw6to1_500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.