Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

921.jpg

piasty: BLB > szprychy : DT Champion > obręcze: Halo AeroTrack > opony : Schwalbe Blizard 700x23c > Suport : Tange BSA 103mm > Korba : BLB Freestyle > Strapy : Veganski > Łancuch : KMC > Wideł : Accent > Stery : Tange > Mostek: Kalloy 100mm > Kiera : Uno > Gripy : Oury > Sztyca : Quizo karbon > Siodełko : San Marco SKN

takie tam

piahoo - czy na pedałach są paski? sory za pytanie, ale interesuję się tematem od niedawna i ciekawi mnie, co ty tam masz na tych pedałach

edit:

ok ok, strapy, tak?

tak wlasnie, strapy veganskiego na bmx'owych platformach, jak juz pisalem w drugim temacie zamieniłem na zatrzaski, ale i tak sobie chwale

wszystko pieknie wypisałeś te BLB i reszte , a rama ?

ROMET SUPER? ten widelec to bieda do takiej ramy IMO :)

tak wlasne, romet super :) dlaczego widelec bieda? oprocz tego ze metallic a nie błyszczący :) mi tam podobają się proste

sory ze sie dopytuje, nie zebym bral to do siebie, ale po prostu jestem ciekawy, jak rama "zyje" a jak "powinna zyc". zupelnie nie czaje porowniania do kwiatkow kozuchow garniturow i daichmannow. nie twierdze ze jest to niewystarczajacy argument, ale prosilbym o rozwinienie, bo po prostu nie znam sie jeszcze na tyle zeby to zrozumiec

sory ze sie dopytuje, nie zebym bral to do siebie, ale po prostu jestem ciekawy, jak rama "zyje" a jak "powinna zyc". zupelnie nie czaje porowniania do kwiatkow kozuchow garniturow i daichmannow. nie twierdze ze jest to niewystarczajacy argument, ale prosilbym o rozwinienie, bo po prostu nie znam sie jeszcze na tyle zeby to zrozumiec

mi, bez żadnej metafizyki, biega tylko o to że ten widelec tak nie pasuję do tego supera, jak i nie pasował by do ramy np eddiego merckxa.

ale to akurat moje subiektywne zdanie, więc faktycznie nie bierz do siebie i enjoy the bike!!

"enjoy the bike" - dokładnie, bo masz teraz do wyboru:

- usiąść i płakać, wydłubać kasę i zamówić nowy widelec, taki, żeby podobał się wszystkim

- cieszyć się swoim rowerem (bo Tobie pewnie się podoba, mi zresztą też)

Każdy ma swoje gusta i teorie, z czasem może sam będziesz chciał go zmienić, a może zmienisz ramę, kto wie.

proste ,że jest , ale torowy?

http://www.ebay.com/itm/1-straight-chromed-track-pista-fork-UNDRILLED-fixed-/260830701224?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbab8a6a8#ht_6223wt_1061

co do supera , chodzi o fakt ,że rama została zbudowana razem z ori widelcem torowym, to tak jakby była wybrakowana IMO :)

Masz zwiększoną bazę kół i podniesioną ramę przy główce ramy.

tak powinno być

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/264734_238921966132659_100000445735292_873347_5005033_n.jpg jeżeli chodzi o kształt roweru na tej ramie :)

było sto razy wałkowane

jasne ze enjoy na pierwszym miejscu-niezaprzeczalne

ale po to jest forum zeby kazdy powiedział co mysli

ktos kupuje rower dla szpanu, a jak innym sie nie spodoba to mówi ze kupił zeby cieszyc sie enjoy, aha i to zdanie nieodmosi sie do tego ostatniego Supera z widelcem Accenta :icon_wink:

a kaemesowy super ma fajny wideł, jednak jak coś od kompletu to pasuje ładnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...