Varg Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dokładnie, ziomek w klubie lata na szosce i krzyczał żebym nie kupował tego papieru Ja latam przod : clement go 20 tył ultrasport zwijany. Ultrasport ciut cięższy ale za to znosi moje zachowania drogowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja aktualnie śmigam na czymś takim : Jest to kupiony za 30 zł "Challener Atlantic", na ramie było że "Made In Poland" ale żadnego info o nim nie mogę znaleźć :/ Rower był niebieski, przemalowany przeze mnie na żółty, na pod siodłowej zrobiło się sporo zacieków więc zamaskowałem naklejkami, w innych miejscach na ramie też jakieś uszczerbki ukryte pod naklejkami. Aktualnie jeszcze jest to single speed, hamulec tył Weinmann 750, piasta Sturmey Archer. Całość kosztowała mnie razem z rowerem, oponami, dętkami, wymianą linek, pancerzy, siodełkiem, mostkiem, pedałami (na foto bez nosków) i farbą ok. 150 zł Tak rower wyglądał w momencie gdy go kupiłem.. Jest lepiej ? Dodam że w planach koła 28" (wejdą) no i chromowany, prosty widelec na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 co to za naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 a teraz jakie są koła? czemu miałyby nie wejść 28"? ogólnie to tylko koszt jest fajny w tym rowerze. ja bym w niego już nie inwestował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perzon Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No taki jest plan żeby już w niego nie inwestować, teraz są koła 26" ale mam w piwnicy 28 na szytkach, z tym że muszę je wygrzebać i założyć. Co do naklejek to są różne, baardzo różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charliebrzoza Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 rower złożony z tego co zastałem w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 To ja się pochwalę, co mi się ostatnio udało zdobyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 stempel NJS z kartofla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 taa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 no raczej. i bcd 151. gdzie ja teraz takie blaty znajdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 blat 46t mogę ci załatwić, ale wąski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 jak widać blat mam i to nawet 46. na razie pośmigam. potem się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 przeca blat to guma nie jest zanczy się: blatu niezmienia się co rok ani nawet co dwa lata, masz jakiś tam blat to martw się o kolejny tylko śmigaj na tym co jest ja przejmuje się oponami kupiłem jedną i zaraz myśli: skąd wezme następną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivosmo Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam, póki co byłem tylko niemym czytaczem forum ale wczoraj udało mi się w końcu poskładać swojego pierwszego ostrzaka, pomyślałem, że się "pochwalę" Za brak zaślepek śrub do mocowania korb i brzydką śrubę zacisku sztycy przepraszam Przedni hampel obowiązkowy ze względu na moje zerowe doświadczenia z ostrymi, a poza tym to flip-flop fix/free. No i może łańcuch by wymagał jeszcze lekkiego naciągnięcia. Widok ogólny: Dla chętnych link do galerii - klik Złożony na bazie ramy Gitane, rurki Reynoldsa z tego co mi wiadomo. Piasta tylna Sturmey Archer, przełożenie 44/17 na początek, dosyć miękko. Opony trochę szersze niż typowe szosówki (28). Ja się cieszę jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 lekka zmiana image'u > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasiowaty Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dobra odległość dolnej rurki od opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dobra odległość dolnej rurki od opony Mi ta 'odległość' wygląda na overlap kolanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 oj tam oj tam . tam jest dużo miejsca, tylko cień tak dziwnie pada poza tym, żeby przyskidować na takiej geometrii wystarczy podnieść lekko zadek z siodła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobbudowniczy Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 kurcze ma wszystkie cechy jakie powinien mieć fix z górnej półki(stylistycznej) ale jakoś jaj nie urywa :/ bez urazy. tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 kurcze ma wszystkie cechy jakie powinien mieć fix z górnej półki(stylistycznej) ale jakoś jaj nie urywa :/ bez urazy. tylko moje zdanie. w realu prezentuję się o niebo lepiej !!! poza tym różowe bajery zostały jeszcze po czarnej ramie. w kolejnym sezonie robię przemalowanie ramy i zmianę kół. w kolejnym, bo puki co składam sobie drugiego na zimę, bo na takich prześwitach raczej słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 9 Września 2011 Udostępnij Napisano 9 Września 2011 mi się podoba, bardzo. osobiście wolę jedynie, jak koła mają jeden zestaw kolorów, ale i tak wygląda fajnie. ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Pozwolę sobie pokazać na czym ja się przemieszczam. Rower powstał na szosowej ramie Bianchi ale nie mam pojęcia ani jaki to model, ani z jakiego roku. Na zdjęciach brakuje owijki, która pojawi się na początku nadchodzącego tygodnia. Dodatkowo przednia opona jest tylko tymczasowo, ponieważ okazało się że przysłana opona była uszkodzona, będzie tak jak na tyle czarny Ultra Sport jak tylko przyślą dobry egzemplarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 co to za kółka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dilated Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Dołączam się do pytania co to za obręcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 11 Września 2011 Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Tył to piasta torowa Chosen 32h i obręcz Airline Four(czyli ciężka budżetowa obręcz) plecione na 2 Leading 2 Trailing, natomiast przód to piasta Dura Ace HB-7700 (w unikalnej liczbie 18otw) i obręcz Ambrosio Futura(również 18h). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.