Aurox Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 przednią zostaw a na tył daj zółtą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrimsonGhost Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Albo możesz też nie udziwniać i dać czarną na tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supercool1000 Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Przez długi czas jeździłem na dwóch niebieskich, potem były dwie czarne. Następnie podczas okrutniej gleby zmasakrowałem tylną i zmieniłem na niebieską tylko tył lenistwo i te sprawy. Dzisiaj doszedłem do wniosku że jednak z dwoma niebieskimi było najlepiej. Może z czasem jak zedrę te komplety co mam pomyśle nad jakimiś kolorami innymi. Aktualnie poszukuję jakiś ciekawych kół. Komplet Shamali by mi się marzył, no właśnie z tyłu mam 120 i tu chyba pozostają mi tylko fixowe koła albo jakieś torowe rarytasy o które ciężko w ludzkich pieniądzach Powoli skłaniam się do czegoś takiego http://www.velomine.com/index.php?main_page=product_info&cPath=87_172_181&products_id=422 Może macie jakieś inne propozycje na które ja wpaść nie mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 zdejmij opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 co to za rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 co to za rama? romet super na rurkach columbus sl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jaka całość b. fajnie, ja dla mnie nie pasuje tu trochę sztyca i siodełko. A teraz tak z innej beczki - nie podoba mi się jak z przodu jest taki malutki prześwit ( na żyletkę), tył wygląda fajnie jak jest krótki, ale przód jak dla mnie nie za bardzo. Ciekawe co na to kaemes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 szkoda trochę że brak konsekwencji, moim zdaniem lepiej by wyglądała czarna tylna piasta, i jakieś smaczki np różowe pręty siodełka Corratec tylko się nie posikaj na jego widok ze szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 szkoda trochę że brak konsekwencji, moim zdaniem lepiej by wyglądała czarna tylna piasta, i jakieś smaczki np różowe pręty siodełka Corratec tylko się nie posikaj na jego widok ze szczęścia Postaram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Postaram się chyba mam problemy z czytaniem... niezauważyłem tego *ta* w słowie postaram musiałem sobie to 3 razy przeczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 sztyca siodło kierownica blat. Reszta SI ! Corratec żyletkowe przeswity saokej rower sie prowadzi zwinnie , skreca intuicyjnie i jest ten hardkor Widze ,że set up od WROstro? rama romet super , widelec romet wicher . ale jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kaemesowi już pisałem, ale powtórzę - taki prześwit na ulicy może zabić, tym bardziej, że z widelcem od Wichra połączony - który sztywny nie jest. Na tor i jazdę spacerową z widocznością nic się nie stanie, na bruku też nie, ale jak się wydzwoni w jakiś wertep widelec dociska oponę do ramy i lecimy... Nie wierzyłem, aż poleciałem... A już tak z ciekawości - czy są zdjęcia tego Rometu Super w stanie "przed" malowaniem i jak rozumiem przespawaniem tylnego trójkąta? Czy to dziwny super na tor, czy Gromada Super? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Czemu dziwny super na tor? Ja tam widze haki ROMETOWSKIE. Wiem bo supera torowego miałem tylko złotego. Gromada Gdyby go robił tak aby suport był na takiej wysokosci jakiej jest , rama byla by lekko kozowata. Także bez obaw. Itr spoko, ja teraz smigam z 650c nA froncie Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Może nie dziwny tylko "rzadki", ogólnie interesują mnie(poglądowo) konstrukcje oklejone jako Romet Super. Po tym jak zobaczyłem ramę Wichra ubraną fabrycznie w całokształt Jaguara już mnie nic nie dziwi Bardzo ładna koza... tylko taka kierownica...niesportowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Kierownica jest miejska , ciśnie się na niej całkiem wporzo. Mam 3 kokpity do wyboru. TRoche jak kobieta się przebieram A super jest jak najbardziej okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Ramka od chłopaków z wrostro, w rzeczy samej Puki co nieprzerabiana, ale nie wiem czy nie dam skrócić gromadzie tylnego trójkąta, coby była jeszcze ciaśniejsza Co do prześwitów na milimetr to, jak najbardziej, na takich mi zależało, choć nie spodziewałem się że będę miał taki duży toe overlap ( jak to się fachowo nazywa ). W związku z tym już kminie zmianę korby na krótszą ( ta ma 170 ) i pedałów na platformy ze strapami. Siodełko jak najbardziej zmienię też mi się średnio widzi. A co do kier to też mam 3 zestawy do wyboru do koloru. Baranka, risera i tą Te rogi na fotce nie wyszły najlepiej, ale w realu wyglądają całkiem przednio, no i jeździ się fajnie, dlatego na razie używam tej! Pozdrowienia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 ja mam overlapa nawet z 650c i w spdach Ale go lubie jest mi taki bliski. Przynajmniej uważam aby nie bawic się w mistrza footdownów w ruchu ulicznym co z moim kątem główki (teraz) grozi OTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Przesadzacie z tym zawadzaniem, z czasem koordynacja sama rozwiązuje ten problem.... no ale na początku w nowej geometrii trzeba jednak uważać co racja to racja... mi jak przesiadłem się z 55 wichra na 63 cm to pierwszy 15 centymetrowy krawężnik podczas powolnego podjeżania mało nie zabił co ciekawe nowy rower był bardziej zwarty od Wichra (to ten z żyletką) ale miałę też niżej suport inna pozycja i balans i coś nie zagrało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 W sumie wole mojego overlapa niż jego brak , jakoś tak zwinniej jest ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 W sumie wole mojego overlapa niż jego brak , jakoś tak zwinniej jest ) z tego co widzę, twój overlap to nic w porównaniu z moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 zauważ ,że mam koło 650c a nie 28" . Teraz czubek buta jedynie łobetre jak zawracam w miejscu Wogole to tak fajnie mówić ,kto ma gorzej ? ((( So Emo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lazylab Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 zauważ ,że mam koło 650c a nie 28" . Teraz czubek buta jedynie łobetre jak zawracam w miejscu Wogole to tak fajnie mówić ,kto ma gorzej ? ((( So Emo! jednym słowem obaj mamy prze****ne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 fajnie wyglada z tą prostą o dziwo. Nie lubie prostych i nie lubie szerokich kierman. Ja zdjałem to małe koło , jednak zbyt nerwowo sie zachowywał rower. Wjechała nowa sztyca i lżejsze siodło Schudła sztuka. obecnie 7.94kg a i apropos sportowości mojej kiery , to jak najbardziej sportowa bo zjazdowy answer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.