Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Baza kół roweru to około 99cm, moim zdaniem rower jest całkiem zwrotny, w każdym razie nie zamula. Zresztą wydaje mi się, że geometria nie odbiega daleko od kanonu, Fuji Track ma dość podobne wymiary(baza kół, kąt główki, wyprzedzenie). Poza tym przypominam, że akurat ten rower służy do napierania na torze, trochę stabilności przy dużej prędkości nie zaszkodzi ;) Przez rzeczywiste 75, masz na myśli mierzone od osi koła do główki?

Opuszczenie suportu jest tradycyjne dla torówki, od osi do ziemi będzie jakieś 29cm, około 2cm wyżej niż w szosie, dzięki czemu na ścianie toru można jechać naprawdę wolno nawet z korbą 170mm.

Cena jest wg. mnie bardzo przystępna, 490zł, w tym przesyłka, malowanie i opcjonalna główka pod stery półzintegrowane.

• 3 tygodnie później...

Witam.!

Przedstawiem wam mojego singla... na dzień dzisiejszy służy mi on do szybkiego porusznaia się po mieście a nie do wyglądu ale z czasem bede w nim po trochu coś zmieniał oczywiście przy drobnym przypływie $$$. W planach coś tam mam ale pewnie się pozmieniają z 2 razy dziennie zobaczymy co z tego wyjdzie. Ważne oby jeździło ;-)

Fotosy:

Foto 1.

Foto 2.

Foto 3.

Zdjęcia robione telefonem, z czasem zaktualizuje...

ramka ma 53/55 cm a ja mam 190 cm i w uj długie nogi... i zdaje sobie sprawe z tego że troszku to nie pasi... ale co poradzić przyznaje się że zaczynam przygode z singlem a potem może ostre.? A co do tej sztycy to jest ona dość długa także daje rade ;DD

Ale wiadomo jak powinno być.

O ile się nie mylę, jest to rama pod piastę nexus z rozstawem 135mm? jaka obecnie jest piasta? co z linią łańcucha?

PIasta jak była w tym rowerze to Sram s7, rozstaw widełek 130mm obecnie piasta to ta, linia łańcucha jest prosta, musialem dolozyc tylko jedną zwykła podkładke z lewej strony bo linia była minimalnie przekoszona

bo nie wiem.

k710 jest chyba najrozsądniejszy ,jeżeli idzie o jakość/cena.

Ja mam jakoś taki dar ,że niszcze łancuchy non stop.

k710 jakoś się trzyma , pzoatym ,ze złamałem jedno ogniwko ;p to się nie rozciąga.

Jednak zrobily mu się straszne luzy na ogniwkach co mnie irytuje i zaczał hałasować.

A o napęd dbam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...