Varg Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 mam ta kiere , jeszcze nie testowalem na trasie ale fajnie lezy w łapie. fakt faktów to jest modolo , cena powinna zachecać. i waga tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 zazdroszcze ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 kiedys zrobie foty wszystkiego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Też zazdroszczę jakie to rurki? Jakie rozmiary? Skąd je wytrzasnąłeś, z klubu jakiegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 kij w te ramy ! korba super record bez rowka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 ty no rzeczywiscie to moze byc super record... ty no rzeczywiscie to moze byc super record... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 nie moze tylko jest tez mam super recorda , tylko twoj jest nieco mlodszy i non fluted. http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=C3AF901B-A8E8-4668-8863-581EEB8EDC86&Enum=115&AbsPos=2 http://velobase.com/ViewComponent.aspx?ID=EF5E47C4-6886-43E8-A339-1D214FB35E34&Enum=115&AbsPos=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 ta juz to sprawdzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 jak się sprawuje osłona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiosnaa Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 nienagannie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie liczy się, to jest niezgodne z przepisami UCI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie liczy się, to jest niezgodne z przepisami UCI. dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 dziś kupione. przyjmuje oferty na koła przód 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 nie wiem jak ty ale ja bym sie dogadal za gromada rychtaskim czy kim tam jeszcze , zrobil z tego lo pro track o szosowych korzeniach jak SATHA romet i opierdzielil za 900 na alegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 dałem za to 150 zyli więc może coś zbuduje na tym. na razie w planach szmata i automax a rama od motobecane idzie w świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 o szosowych korzeniach jak SATHA romet Coś ci się pomyliło najwyraźniej. Nie każdy niebieski Romet jakiego sprzedaje Gromada jeździł jako szosa. Za dużo internetu w twoim życiu, bo chyba wszystko co w nim widzisz wydaje Ci się jedyną, słuszną prawdą i drogą. No ale to tak tylko gwoli ścisłości, bo w sumie jaka by nie była geneza mojej ramy, to jakoś mi to wielkiej różnicy nie robi. Ah gdybym miał dziury na bidon. Może bym sobie karierę kolarską od nowa ułożył... Na mojej ramie, wykutej przez mnichów tybetańskich, jeździł Brodacz, znany polski kolarz torowy z korzeniami wietnamsko-czechosłowackimi. Zdobył na niej w pierwszej połowie 20tego wieku mistrzostwo województwa na krytym torze w Pruszkowie. Co było w tamtych latach nie lada wyczynem albowiem tor ten zbudowano ponad pół wieku później. Strasznie się tym jaram, ale ostatnio ktoś na polo zrobił mi w niej dziurę i bardzo mi smutno EDIT: Tak się obruszyłem, że zapomniałem napisać elberetowi jaką ma fajną ramkę. Tak więc elberecie: fajną masz ramkę. Trzeba było ogłosić, że takowej szukasz to by się coś znalazło ale w czerwieni jeno chyba. No ale teraz to już po ptokach. Miłego dłubania. Efekt końcowy daj poźniej do oceny tym jakże wybitnym krytykom sztuki rowerowej, do których zaliczam się i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ja yeti i ch*j z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 sath ty moj pedrylu koffany , ten języczek był znaczacy w mojej wypowiedzi . Ale jak widać rusza Cie coś dobry jestes a to byl follow up do tego co pisal kiedys pejnmejker apropos Twojego rometa . Proste ,że Twoj jest ori widac na peirwszy rzut oka , wysoko suport i rometowskie haki . pozdro japiszonie , podrzuce Ci pizze dla twojej dzikiej mordy :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Odkryłeś mój czuły punkt, a ja wystawiłem się na strzał. Lecz jest jeszcze kilka warstw stali Columbus w mojej zbroi. Z językiem to won ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 czyli wolisz spaghetti ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelo105l Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 To i ja pokaże swojego sprzęta: http://img259.imageshack.us/img259/9610/abcd00030.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 ciasna geo uważaj na overlapa kabekaes uważaj z językiem bo cię moje korby dogonią i ci lakier z buzi zedrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 To i ja pokaże swojego sprzęta: http://img259.images...0/abcd00030.jpg poszukaj widła tego typu http://allegro.pl/wi...1341174041.html i będzie schludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.