Varg Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 heh bo to kompletna torowka plus moje kola siodlo i kierownica 53:16 co ciekawe z przodu blat campag. pista ale łąńcuch jakis taki wezszy niz te co znamy , niby Regina wiec musi dawac rade , z tyłu także waska kornka campa . jak znajde pasujaca zebatke 18t badx 50t blat pod piste to bede RADDDD! na razie ciezko sie rozpedza ale jak sie wkreci to leci ! zatrzymywanie nie sprawia mi zadnego problemu , skidowanie rownież. Tylko nooogi bolą no ale coz trzeba sobie podnosic poprzeczke ! Gripy pewnie beda czarne bo te akurat byly pod reka . Gios jak najbardziej zostaje stoi sobie na szafce obuty w kolka szytkowe a . rury raczej reynolds pewnie 531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 wreszcie. http://picasaweb.google.com/elperus/fix# (rower wstawiłem na łóżko, bo zapomniałem go sfotografować ogólnie jak był w plenerze) w ramach uparchowienia go, przyjmę naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 jak się sprawuje błotnik tylny? mam podobny i niestety mokrą dupkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 tył jeszcze jako tako działa, przód nie robi nic oprócz klekotania, zbierania liści i ważenia. no ale już jest to niech będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 A ta rama nie za duża na Ciebie? Siodełko jakos tak nienaturalnie do przodu wysunięte ... Ten przedni błotniczek faktycznie jest kiepski - mam taki sam i po jednej jeździe zdjałem go bo nic nie dawał. Tylny swojego czasu montowałem do poprzeczki widełek tylnych na taki sam patent, czyli opaski zaciskowe - solidnie i bez pitolenia się. A tyłek mokry, bo ten błotnik jest za krótki. Przesuń go bardziej do tyłu, a przedni wstaw jako przedłuzenie tylnego, mocując go między kołem a rurką podsiodłową. Wtedy nie będzie Ci chlapało na podudzia i łydy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Bo woda pryska po stycznej do okręgu poprowadzonego po oponie http://i.imgur.com/NvP39.jpg nic dziwnego, że Wam chlapie ;] trzeba wyjść na rower, bo chyba zaczynam się nudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 no za duża troche, ale po zmianie kokpitu (bo był baranek z mostkiem setką) to pewnie sie przekręci sztycę po bożemu i będzie ładnie. a błotnik tylny na zipy bo te rurki są aero spłaszczane.a przód na zipy bo tak lubię. przełożenie 42x16, mostek shimano o którym zawsze marzyłem.gripy za 6 zyli,naklejka z marią carey z bravo z lat '90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Kolega w ramie i na widelcu ma otwory pod błotniki http://allegro.pl/blotnik-blotniki-sks-atb-26-28-treking-i1272019876.html ?? Może się sprawdzić. Korzysta ktoś z takich?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 @skeletor Są metalowe, więc będą klekotać (bo za 42 złote to rewelacji raczej nie można się spodziewać ;]), a pod drugie bez przycięcia się (raczej) nie obejdzie, bo to błotniki do trekkinga. Po trzecie (ale dla sprytnych to mniejszy problem), szosówki nie mają dziur na błotniki przy hakach, więc zamontowanie tych drutów może być kłopotliwe. Ja mam komplet z decathlonu (taki), z tyłu (po małym wyprofilowaniu) sprawdza się super, z przodu mnie wkurza, bo zbyt często uderzam w niego butem (ale to jest raczej nie do uniknięcia jak ma być skuteczny przy walce z rwącymi, miejskimi potokami ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 elberet , krótkie nóżki masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 gdybyś sie przyjrzał to byś zauważył że nóżki są wystarzająco długie żeby kopnąć cie w dupę za długa jest ta rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 @skeletor Są metalowe, więc będą klekotać (bo za 42 złote to rewelacji raczej nie można się spodziewać ;]), a pod drugie bez przycięcia się (raczej) nie obejdzie, bo to błotniki do trekkinga. Po trzecie (ale dla sprytnych to mniejszy problem), szosówki nie mają dziur na błotniki przy hakach, więc zamontowanie tych drutów może być kłopotliwe. Ja mam komplet z decathlonu (taki), z tyłu (po małym wyprofilowaniu) sprawdza się super, z przodu mnie wkurza, bo zbyt często uderzam w niego butem (ale to jest raczej nie do uniknięcia jak ma być skuteczny przy walce z rwącymi, miejskimi potokami ). Nie są metalowe. materiał polietylen Mam takie same. Nic nie klekocze, jeśli się je solidnie przymocuje. Pręty można podgiąć, żeby nie były za luźne i tym samym usztywnić błotniki, coby nie latały. Przymocować można (jak ktoś nie ma dziurek w widelcu/przy hakach) oczywiście nie inaczej, jak na opaski zaciskowe. Jedyny mankament tych błotników to ich szerokość - są dedykowane pod szersze oponki, więc przy cienkim kole i wąskich rurkach wyglądają trochę jak przerośnięte. Ale swoją funkcję spełniają wzorowo - suche dupsko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ja bym se zaebal na twoim miejscu siedzenie od Tarpana i bylo by wygodnie bereciku. kurcze błotniki tył ok . a jak przod skoro tam sie nic nie miesci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 nie mówie że niewygodnie tylko z barankiem za bardzo. co do błotników - mówiąc z angielska harden the F**k up albo wigry z chlapaczem i siedzeniem od tarpana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 nie ma letko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 i tego zatrzymać nie sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elephantgun Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 i tego zatrzymać nie sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 załatw mi też taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 ekipa z Kato padnie jak to zobaczy. dej te naklejki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 chcę pragnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elephantgun Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 hej hej a widzicie, dla jaj ją tylko na chwilę nakleiłem Jeśli ktoś bardzo mocno pragnie z głębi swojego serduszka, to pw z adresem i mogę podesłać listem zwykłym ze dwie sztuki, bo parę ostało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elephantgun Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wczoraj z rana naklejki wysłałem do wszystkich chętnych. Miłej zabawy Jak będziecie mieli chwilę - to dawać zdjęcie roweru z naklejką. pozdrawiam maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 27 Października 2010 Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wczoraj z rana naklejki wysłałem do wszystkich chętnych. Miłej zabawy Jak będziecie mieli chwilę - to dawać zdjęcie roweru z naklejką. pozdrawiam maciek dzię-ku-je-my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Jak będziecie mieli chwilę - to dawać zdjęcie roweru z naklejką. pozdrawiam maciek Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ja mojej nie wrzuce bo zawsze wychodzi różowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.