itr Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 e tam poprawę, składaj sobie co Ci pasuje, nie sugeruj się, szukaj tego co dla Ciebie najwygodniejsze...rama się za to nie obrazi... mi nie podobają się naklejki remerx i szybki zamykacz... ale to Tobie się ma podobać... A sama rama z krótkim takim tyłem to jest rzadkość, szosówki ostatnio takie chodziły na zdjęciach, a tu proszę ... taka torówka, nie wiem radziecka? Może i tak ale jakoś kanalizy nie przypomina... Bardziej jakieś subtelne NRD. Ale nie znam się, trzeba się zawodników ex z orła podpytać, powinni pamiętać, jak będzie okazja to się dowiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Za######isty frameset, tragiczne siodło i kiere też polecałbym zmienić na prawdziwe bycze rogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ja obstawiam rychtarskiego , Lechu takie glowki robil . Ruscy .hahaha te takhiony co z tego ze columbus ja kwykonanie ruskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 generalnie zęby ta rama jakoś wyglądała to do wymiany nadają sie tez kola ale jeżeli tobie to odpowiada to nie słuchaj naszych uwag i pier** wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ja pragne tej korby ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 a ja pragne tej ramy. o boze teraz zauwazylem szybkozamykacz do sztycy, nieeeeee, fuuuuuuuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmi Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Jaaa... Czadowa rama. Wygląda jakby chciała fruwać! A jak będziesz jechał to siodła nie będzie widać ; ) I nie zostawiaj jej na mieście bo jeszcze ją podwędzę i zostawię swój złom ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 no czadowa czadowa a wy sie podniecacie napisem na ramie "orłowski" ten rower tu to taki przymusowy powrot do korzeni metalurgii kolarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 nowa odsłona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 teraz jest kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 hyhyy:) ciekawostom jest polski blat do pisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Romantyczne popoludnie w Wiedniu - Rigi i Gios tylko we dwoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 http://allegro.pl/oswietlenie-16427 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinCinek Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Własnie chciałem się spytać, czy widziałem Cię wczoraj w Otwocku. Zdjęcie mówi samo za siebie. Jak ja nie lubiłem chodzić do tej szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Po dzisiejszej zmianie geometrii (baza 953): Chwilę przed (baza 990): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 wjechałeś w ścianę gnąc widelec? A tak w rytmie - czy widziałem Ciebie w niedzielę na Targowej koło Kłopotowskiego przed 14? Ogólnie to przeklinam teraz krótką bazę bo nie mieści mi się przedni błotnik, i jak tu jeździć w deszczu.., Wicher był lepszy Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 wjechałeś w ścianę gnąc widelec? A tak w rytmie - czy widziałem Ciebie w niedzielę na Targowej koło Kłopotowskiego przed 14? Ogólnie to przeklinam teraz krótką bazę bo nie mieści mi się przedni błotnik, i jak tu jeździć w deszczu.., Wicher był lepszy Pozdrawiam... Wjechałem w krawężnik - zjeżdżałem do podziemnego parkingu, robiłem skida, wypiął mi się pedał, z naprzeciwka jechał samochód, zdążyłem się jeszcze wpiąć przyskidować, próbując go ominąć, i finalnie wjechałem w krawężnik, tuż przed autem, spadając z roweru przez kierę i odbijając się głową od stalowego wyklejanego bilbordu. Pogięte koło, ale po zmianie koła okazało się, że głowka przy dolnej mufie się wygięła - mufa tak jakby weszła w rurkę -nigdy nie miałem takiej agresywnej geometrii i overlapa W niedzilę to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No mam nadzieję, że głowa lepiej niż rama... a rama do kasacji... ciekawe co teraz znajdziesz ? Moja rama też wygląda na lekko stukniętą, ale geometria oszalała też z powodu widelca. Po piaskowaniu oglądałem mufy i bez zastrzeżeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Rama wygląda nieźle ale mam teraz opory psychiczne aby na niej jeździć - chyba zrobię singla, a będę do ostrego czegoś szukał. Miałem kask i to mnie uratowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Nie tylko rama, ale też widelec, drugi raz kask może nie pomóc, proponuję kasację.... Nie ma co ryzykować... To nie kanaliza, tylko ładna szosówka. W teorii po bułki będzie jeździć jeszcze 20 lat, w praktyce może rozjechać się na byle studzience... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 powiesić na scianie i ozdobic plakatami z klasycznej epoki kolarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs004.snc4/33571_157661767588217_100000331857790_347751_6355471_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs316.ash2/59612_157661864254874_100000331857790_347754_1566250_n.jpg pozdro w sumie nie mam pojecia co to za szmelc obstawiam romet special kontra cos wloskiego. ratio 3.31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Czyli kiera jeszcze do wymiany i rower na tor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Października 2010 Udostępnij Napisano 7 Października 2010 mam wszystko co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Oczywiscie niczego mu nie brakuje, zapytalem bo przelozenie takie dosc wysokie, wiec pomyslalem ze specjalnie na Pruszkow/Zyrardow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.