Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

e tam poprawę, składaj sobie co Ci pasuje, nie sugeruj się, szukaj tego co dla Ciebie najwygodniejsze...rama się za to nie obrazi... mi nie podobają się naklejki remerx i szybki zamykacz... ale to Tobie się ma podobać... A sama rama z krótkim takim tyłem to jest rzadkość, szosówki ostatnio takie chodziły na zdjęciach, a tu proszę ... taka torówka, nie wiem radziecka? Może i tak ale jakoś kanalizy nie przypomina... Bardziej jakieś subtelne NRD. Ale nie znam się, trzeba się zawodników ex z orła podpytać, powinni pamiętać, jak będzie okazja to się dowiem...

wjechałeś w ścianę gnąc widelec?

A tak w rytmie - czy widziałem Ciebie w niedzielę na Targowej koło Kłopotowskiego przed 14?

Ogólnie to przeklinam teraz krótką bazę bo nie mieści mi się przedni błotnik, i jak tu jeździć w deszczu.., Wicher był lepszy

Pozdrawiam...

wjechałeś w ścianę gnąc widelec?

A tak w rytmie - czy widziałem Ciebie w niedzielę na Targowej koło Kłopotowskiego przed 14?

Ogólnie to przeklinam teraz krótką bazę bo nie mieści mi się przedni błotnik, i jak tu jeździć w deszczu.., Wicher był lepszy

Pozdrawiam...

Wjechałem w krawężnik - zjeżdżałem do podziemnego parkingu, robiłem skida, wypiął mi się pedał, z naprzeciwka jechał samochód, zdążyłem się jeszcze wpiąć przyskidować, próbując go ominąć, i finalnie wjechałem w krawężnik, tuż przed autem, spadając z roweru przez kierę i odbijając się głową od stalowego wyklejanego bilbordu. Pogięte koło, ale po zmianie koła okazało się, że głowka przy dolnej mufie się wygięła - mufa tak jakby weszła w rurkę -nigdy nie miałem takiej agresywnej geometrii i overlapa ;)

W niedzilę to nie ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...