sath Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 oglądałem ostatnio jak bezdred mi dredy robił sunday in hell Nooo to miałeś ból prawie jak pod Roubaix:P Swoją drogą za######isty film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ból to był najgorszy przez ścieżke dźwiękową. "PAAARIIII RUUUUBEEEE!RUUUUBEEEEE!RUUUUBEEEEE!" a merckx ciota i nie wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 moj mialby przesuwane haki i bylby szosą gdyby jakis s######iel go nei połamał tam i jest pseudo torowka a de vlaemnick smigal na superrecordach bez przesuwanych hakow. To tak jak by teraz marciN pojechal BajkFaszyste ,że miał taka piekna torowke romet wicher i zamienil ja na bmxa z za duzymi kolami . czytajmy Panowie ze zrozumieniem. a co do pari roubaix to moj ekshibisjonizm aby wrocic do tematu . Nic ciekawego bo benotto na columbusie zeta czy tam innym kranie bądź kaloryferze i pełna arabeska . Taka ot sobie "replika" benotto F.Mosera gdy latał w Sanson Gelati team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Sory za offtop ale obejrzyj sobie "La Course en Tete" albo "The Greatest Show on Earth". Dobre w ######. Ale muzyka też pojechana:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 franczesko franczesko mozer! tylny hamulec se podepnij. szytki? ooo i widze rollsa co odparza dupsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 na szytce przednie kolo bo ori arabeska sie maprawia . Rolls smierdzi wieprzem i suzkam czegos bardziej z epoki , moze selle italai sprint. A hebel podepne jak linke ukradne ot co biedny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a tył pewnie continental stara opona? jak przy zmianie dętki zacznie ci sie sypać to go zmień, naprawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hyhy sprawa ogarnieta tak to stary conti i chce jeszcze jednego takiego j est w świetnym stanie i dętke ostatnio wkladalem , z reszta tylne kolo tez jest nie ori , ale znalazlem je z ta oponą w swienym stanie A wiem gdie taka druga dostane ! są zajawkowe albo szytki beda . Generalnei to trza zbierać monety na jakas pseudo profi szose do zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 @kaemes, wiele osób ma jakieś dziwne obiekcje do tej ramki Accent'a, ale prawdopodobnie jak zwykle Ci co na nich nie jeździli. Moim zdaniem to jest bardzo dobra rama dla osób które lubią sobie samemu złożyć rower, poza tym na polskim rynku tak naprawdę nie ma innej propozycji (przynajmniej ja z nówek nie znalazłem) w takiej, a nawet sporo wyższej cenie. Jedynymi wadami jak dla mnie jest waga: 1806g(z hakiem) i troszkę za mała sztywnośćw okolicy suport (czuć nieco przy sprintowaniu/podjazdach na stojąco). Całkiem eleganckie to Benotto, od siebie zdecydowanie polecam szytki jeśli rower będzie nadal z przerzutkami ew. single'em. @painmaker, nie była to "piękna szosa, którą bez sensu zmieniłem na single'a", rower część po części składany był przeze mnie i bazowo miał nigdy nie mieć przerzutek, do tej pory jeździłem na stalowym peugeocie zrobionym również na ss, ale denerwowała mnie sztywność niektórych elementów i waga dobre 2kg całego roweru większa niż ten Accent. Mimo że single absolutnie wystarcza mi do poruszania się, to jednak gdzieś powoli dojrzewa we mnie myśl o ściganiu się w jakichś amatorskich wyścigach szosowych, a tam przerzutki są już niezbędne. Powód dla którego obecnie jeszcze nie mam zmieniarek jest po prostu kasa... @fpierowski, dzięki za stanięcie w mojej obronie @Stoofek, zachowaj tę naklejkę 18 speed ja bym jedynie zdjął błotniki, żeby rowerek wyglądał bardziej minimalistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stoofek Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 naklejka ma sie dobrze włożyłem ostatnio łańcuch motocyklowy (od komarka) i ostre stało sie bez obsługowe prawie całkiem (łańcuch naciągam raz na miesiąc przy prawie codziennej jeździe) a błotniki mają być bo to rower na pogode typu armagedon myślałem żeby zdjąć hamulec ale że całość waży z 15kg (?) to zostawie jakby co (w terenie z górki okazał sie potrzebny ) a może to przełożenie za twarde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajczi Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Mój Bianchi po małych przeróbkach wraca na drogi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Prawie jak u Dawida B :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajczi Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Prawie jak u Dawida B :-) a nie znam kolegi:) nie śledzę tak forum:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Co Ty tam masz za mantry na tej sztycy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dawid to taki nikomu bliżej nie znany człowiek ze zdjęcia które jest w jakimś wątku tuż obok tego obok na stronie 29. W japonkach.... :-) Bianchi ładniejsza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajczi Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 na sztycy, która jest okropnie brzydka:) są przylepki ze skepu "fixed freaks" (rower nie był tam budowany). Dzięki itr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nie kupuj u nich, drogo mają Sam tam tylko oglądać chodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajczi Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 mam od nich haki i nalepki:) hehehe, a o cenach nie nawinę bo offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Niskobudżetowa koza - niezidentyfikowana rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 obrzydliwe siodło, co to na sztycy niebieska owijka jest? git majonez tak to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Raczej izolacja bo pewnie sztyca ma inną średnicę niż rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Niskobudżetowa koza - niezidentyfikowana rama. Kupiłeś, czy sam składałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Tak - owijka z kiery, nie mialem jeszcze wtedy sztycy do tej ramy, wiec musialem sobie jakos poradzic, ale aktualnie jest zgodnie z przykazaniem. Co do tego, czy skladalem sam. Tak, dostalem rame z korbą, reszte sam dokupowałem. Z tego co mi wiadomo rama pochodzi z warszawskiego klubu Orzeł z sekcji torowej, ktora juz nie istnieje, tak wiec mozna sie tylko domyslac ile ta rama moze miec lat. Ja oceniam na lata 80. Nic wiecej o niej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ja piełdole , kupiles rame z korbą blatem i mostkiem. zrobiłeś to koleś źle . Czy ja dobrze widze czy z tyłu jakas klejonka ? ,cięty baranek ? szkoda 60zeta na csepela bycze rogi ? Wstyd! Lepiej było wrzucic fote samej ramy z korbami i mostkiem , dostałbys ode mnie takie propsy ze głowa mała , a takto spiedoliles robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kseru Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Postanawiam poprawe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.