Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

moj mialby przesuwane haki i bylby szosą gdyby jakis s######iel go nei połamał tam i jest pseudo torowka

a de vlaemnick smigal na superrecordach bez przesuwanych hakow.

To tak jak by teraz marciN pojechal BajkFaszyste ,że miał taka piekna torowke romet wicher i zamienil ja na bmxa z za duzymi kolami . czytajmy Panowie ze zrozumieniem.

a co do pari roubaix to

47933_151396231548104_100000331857790_316950_2687445_n.jpg

moj ekshibisjonizm aby wrocic do tematu .

Nic ciekawego bo benotto na columbusie zeta czy tam innym kranie bądź kaloryferze i pełna arabeska .

Taka ot sobie "replika" benotto F.Mosera gdy latał w Sanson Gelati team

hyhy sprawa ogarnieta :D tak to stary conti i chce jeszcze jednego takiego :D j est w świetnym stanie i dętke ostatnio wkladalem , z reszta tylne kolo tez jest nie ori , ale znalazlem je z ta oponą w swienym stanie :) A wiem gdie taka druga dostane ! są zajawkowe

albo szytki beda .

Generalnei to trza zbierać monety na jakas pseudo profi szose do zabaw

@kaemes, wiele osób ma jakieś dziwne obiekcje do tej ramki Accent'a, ale prawdopodobnie jak zwykle Ci co na nich nie jeździli. Moim zdaniem to jest bardzo dobra rama dla osób które lubią sobie samemu złożyć rower, poza tym na polskim rynku tak naprawdę nie ma innej propozycji (przynajmniej ja z nówek nie znalazłem) w takiej, a nawet sporo wyższej cenie. Jedynymi wadami jak dla mnie jest waga: 1806g(z hakiem) i troszkę za mała sztywnośćw okolicy suport (czuć nieco przy sprintowaniu/podjazdach na stojąco).

Całkiem eleganckie to Benotto, od siebie zdecydowanie polecam szytki jeśli rower będzie nadal z przerzutkami ew. single'em.

@painmaker, nie była to "piękna szosa, którą bez sensu zmieniłem na single'a", rower część po części składany był przeze mnie i bazowo miał nigdy nie mieć przerzutek, do tej pory jeździłem na stalowym peugeocie zrobionym również na ss, ale denerwowała mnie sztywność niektórych elementów i waga dobre 2kg całego roweru większa niż ten Accent. Mimo że single absolutnie wystarcza mi do poruszania się, to jednak gdzieś powoli dojrzewa we mnie myśl o ściganiu się w jakichś amatorskich wyścigach szosowych, a tam przerzutki są już niezbędne. Powód dla którego obecnie jeszcze nie mam zmieniarek jest po prostu kasa...

@fpierowski, dzięki za stanięcie w mojej obronie :icon_mrgreen:

@Stoofek, zachowaj tę naklejkę 18 speed :P ja bym jedynie zdjął błotniki, żeby rowerek wyglądał bardziej minimalistycznie :icon_cool:

naklejka ma sie dobrze :) włożyłem ostatnio łańcuch motocyklowy (od komarka) i ostre stało sie bez obsługowe prawie całkiem (łańcuch naciągam raz na miesiąc przy prawie codziennej jeździe)

a błotniki mają być bo to rower na pogode typu armagedon :P

myślałem żeby zdjąć hamulec ale że całość waży z 15kg (?) to zostawie jakby co (w terenie z górki okazał sie potrzebny :) )

a może to przełożenie za twarde...

Tak - owijka z kiery, nie mialem jeszcze wtedy sztycy do tej ramy, wiec musialem sobie jakos poradzic, ale aktualnie jest zgodnie z przykazaniem. Co do tego, czy skladalem sam. Tak, dostalem rame z korbą, reszte sam dokupowałem. Z tego co mi wiadomo rama pochodzi z warszawskiego klubu Orzeł z sekcji torowej, ktora juz nie istnieje, tak wiec mozna sie tylko domyslac ile ta rama moze miec lat. Ja oceniam na lata 80. Nic wiecej o niej nie wiem.

ja piełdole , kupiles rame z korbą blatem i mostkiem.

zrobiłeś to koleś źle .

Czy ja dobrze widze czy z tyłu jakas klejonka ? ,cięty baranek ? szkoda 60zeta na csepela bycze rogi ?

Wstyd!

Lepiej było wrzucic fote samej ramy z korbami i mostkiem , dostałbys ode mnie takie propsy ze głowa mała , a takto spiedoliles robote

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...