Aurox Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 heh, nigdzie nie napisałem że siedzę wyprostowany (bo jak widać niesiedze),a że siedzę wysoko czego nazwałeś meridę marketem? co ci nie pasuje w odblaskach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 nie jaram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mój niedawno złożony pomykacz: Rama: Accent Via Montana 2010 (rozmiar 56) Widelec: RDX X-F02 karbonowy Kierownica: Deda 215 Shallow (420mm c-c) Mostek: Deda Newton 31 Road (120mm) Gripy: owijka PRO Barendy: Bianchi Stery: Accent Airplane zintegrowane Siodło: Velo Carbon Sztyca: Smica 27,2 Zacisk: Kalloy Korby: Shimano Dura-Ace 7800 172,5mm suport: Accent BB-EX Zębatka: Shimano Dura-Ace EX 7200 42z Łańcuch: Noname jednorzędowy Pedały: Exustar E-PM25 Napinacz: Noname Przerzutki: - Manetki: - Kaseta: reduktor Cyclus + zębatka 14z Koło przód: Obręcz: Mavic Monthelery Route 32h 28” Szprychy: DT Competition Piasta: Miche szosowa 32h z zaciskiem dartmoor'a Szytka: Continental Giro 700cx22 Koło tył: Obręcz: Mavic Argent 10 36h 28” Szprychy: DT Competition Piasta: Shimano Ultegra 6500 36h z zaciskiem dartmoor'a Szytka: Tufo S33Pro 700cx21 Hamulec przód, klamka: Shimano 600 BR-6400, klamka Shimano Exage Hamulec tył, klamka: Shimano 600 BR-6400, klamka Shimano Exage Waga: ~7680g (bez koszyków na bidon i licznika) Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 niezłe niezłe , ja bym to widział z przerzutkami . btw jak shamal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 taaaa przerost formy nad treścią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mavic Argent to ta obręcz lżejsza niż powietrze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Waga: ~7680g Byłoby ~7679g gdybyś przyciął linkę od tylnego hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 serio te argenty są lekkie takie czy jakaś super jakość? na tył mam ma2 argent, na przód ma2 700c (obie stare z czerwo-zielonymi naklejkami) mam jeszcze module e2 z dopiskiem argent w kółku z rozwaloną piastą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ładna ta korba ale z taka mala zebatka wyglada na niezla bardache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 @kaemes, Shamal na razie leży na szafie, w zimę postaram się zregenerować to kółko - dosztukowanie brakujących szprych i być może zmiana piasty. Jakbyś chciał sprzedać przednie, to wal śmiało, bo poszukuję Zębatka jest taka na potrzeby single'a, do korbki mam oryginalne blaty Dura Ace 53/39 i wrzucę je jak kupię i zamontuję przerzutki(być może w przyszłym sezonie). @painmaker, cała ta dokładna rozpiska była robiona pod wymogi innego forum, nie widziałem sensu okrajania jej, a poza tym swoje rowery uważam za za######iste, więc należy im sie dobry opis i przyzwoite zdjęcia @elziomallo, elberet, obręcz z tylnego koła waży 351g, druga sztuka jeszcze niezapleciona 349g, moim zdaniem to dobry wynik jak na kapslowane obręcze, tymbardziej, że kupiłem je N.O.S. za małą kasę. Więcej wag(nie zawsze dokładnych) obręczy Mavic możecie znaleźć tu: http://velobase.com/ListComponents.aspx?SearchID=a401b485-56bc-4226-9f75-3312fc36cc40 @lajtspid, zgadza się, muszę nad tym popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 nowa rama, motobecane mistral 57cm kokpit cinelli, klamki exage 500,jakaś fajna owijka (i tak idzie do sprzedania) koło przód campa record, mavic ma2, michelin axial tył piasta azzurro czy jakoś tak,dicta 16t, mavic ma 2, specialized trisport korba gipiemme, używany blat to 42 sztyca profile, biały rolls (sztyca tył na przód bo rama jest ciut przydługa) po powrocie z wakacji daję novateca do zaplecenia, podpierdzielam siostrze kiere z górala, ładuje klamke od bmxa, there i fixed it. rama troche ciężka ale sztywniejsza od starego raleigha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 yyyyyy ziomeczku nie mówiłem o opisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Hej hej elberecie, a gdzie to takie imprezy w lasach są? Rowerowe grzybobranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 rajd rowerowy organizowany przez poseł Elżbietę Radziszewską, minister ds.równouprawnienia.11 edycja już. generalnie za dyche masz koszulke na wf,chipsy, wode, wafelki i festym w amfiteatrze.w zeszłym roku wylosowałem torbę z proszkiem do prania, płynem do zmywania i podpaskami a w tym roku parasol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 o to w ch*j Cię urównoprawniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 wylosowałem torbę z proszkiem do prania, płynem do zmywania i podpaskami Zwrot "kiełbasa wyborcza" nabiera nowego znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 @painmaker, to o co chodzi? wyjaśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Prawdopodobnie chodzi mu o rame ,że accent , że rozumiesz tani syf a tu dura ace i lekkosci . Ale tak naprawde Via montana jest za######ista ramą , nie iwem ilek osztuje , ale z tego co slyszalem to szosowcy sobie chwalą . Skumaj , painmajker taki stereotypowy chlopaczek z poznania na wichrze z kaloryfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 nie chodzi mi o wja mątanę tylko o fakt, że była to piękna szosa którą bez sensu zamieniłeś na singla... skumaj to zawszony mały kabekaesie lansujący się na torowca na szosowej ramie z owijką z papieru toaletowego. zbliżasz się do granicy mojej tolerancji na pociski młody człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 nie chodzi mi o wja mątanę tylko o fakt, że była to piękna szosa którą bez sensu zamieniłeś na singla... skumaj to zawszony mały kabekaesie lansujący się na torowca na szosowej ramie z owijką z papieru toaletowego. zbliżasz się do granicy mojej tolerancji na pociski młody człowieku Może zamiast bez sensu kogoś obrażać spróbowałbyś chociaż przeczytać, co ten ktoś napisał - "Zębatka jest taka na potrzeby single'a, do korbki mam oryginalne blaty Dura Ace 53/39 i wrzucę je jak kupię i zamontuję przerzutki(być może w przyszłym sezonie)." Można więc wnioskować, że będzie z tego jeszcze "normalna" szosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stoofek Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 zepsuje wam smak moim ostrym mtb http://img21.imageshack.us/f/25052010084.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Może zamiast bez sensu kogoś obrażać spróbowałbyś chociaż przeczytać, co ten ktoś napisał - "Zębatka jest taka na potrzeby single'a, do korbki mam oryginalne blaty Dura Ace 53/39 i wrzucę je jak kupię i zamontuję przerzutki(być może w przyszłym sezonie)." Można więc wnioskować, że będzie z tego jeszcze "normalna" szosa... @ Painmaker - ja chyba też nie czytam zbyt uważnie, bo obrażałeś kogoś innego - sorry;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 elberet szacun fpierowski no chyba że będzie z tego szosa szkoda takiego bajka na singla ja bym się mega jarał gdybym miał taką szoskę zamiennie z ostrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ej bo razi mnie już konflit na lini kms-bólotwórca, no. dissujecie siebie, swoje rowery,cudze rowery wedle reguły, że jeden mówi, że białe jest białe to drugi uprze się że jest czarne a czerwone jest wredne (cyt. J.Korwin-Mikke). spotkajcie sie na ubitej ziemi, zagrajcie partie szachów, runde boksu, pościgajcie sie na rowerach a na koniec upijcie sie nawzajem czy co. a giosy mi się podobają.wprawdzie najbardziej te szosowe z przesuwnymi hakami.oglądałem ostatnio jak bezdred mi dredy robił sunday in hell i brooklyn team śmigał tam na giosach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.