painmaker Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 kaemes bez urazy zią to twój rower ty sie będziesz wstydził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MelodicPunk Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 jak mu się podoba to czemu ma się wstydzić? tak samo jak ktoś kto lubi muzykę Mozzarta nie będzie się tego wstydził przed fanami disco, tak ktoś kto czyta fakt pewnie nie będzie się tego wstydził przed czytelnikami np. newsweeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 nie rozumiesz. to tak jak chrystus nas zbawił cierpiąc za cały świat, tak cały świat ma się teraz wstydzić za painmakera i jego "attitude" wiesz, jeden za wszystkich , wszyscy za jednego mi ta owijka nawija na myśl raczej pończochy z filmu andrew blake , chociaż najchętniej zobaczyłbym ją na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 nudziło mi się dzisiaj , choć ta rama na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 nie rozumiesz. to tak jak chrystus nas zbawił cierpiąc za cały świat, tak cały świat ma się teraz wstydzić za painmakera i jego "attitude" wiesz, jeden za wszystkich , wszyscy za jednego mi ta owijka nawija na myśl raczej pończochy z filmu andrew blake , chociaż najchętniej zobaczyłbym ją na żywo A ja najchętniej zobaczyłbym na żywo pończochy z filmu andrew blake:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 under dziękuję że w twojej szybującej w przestworzach mądrej i podziurawionej kwasem i książkami o harrym potterze głowie znalazło sie miejsce dla tak przyziemnego pomiotu jak ja. chyba dziś ze szczęścia będę tarzał sie po dywanie powarkując wesoło. nie wiedziałem że wyrażanie własnej opinii jest niestosowne w temacie POKAŻ SWOJEGO SPRZĘTA. kaemes-to zdecydowanie flesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3beats Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam to mój dziewiczy post i dziewiczy fix. JEŻOZWIERZE :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ottovsky Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 co to za korba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 ja piernicze , tak sie sklada ze tez posiadam rame z Pod ręki Tiziano zullo i nie sądziłem że ktoś ją ubierze w koła remerxa i kiere tokena ;/ Generalnie rama na plus! Rower allegro. Bike me sie ucieszyl ze kupiles korby tokena naprawde , ale holdfasty ... Tak wiem jestem włoskim konserwatystą ale co do nosków i campy pozostaje non conformo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Kolorystycznie się gryzą korba+kierownica ze sztycą. Zrobiłbym wszystko na czarno. Holdfasty i koła mi również się nie podobają albo wóz albo przewóz, nie można mieć naraz roweru do trików i o klasycznym wyglądzie. ale i tak jest bardzo dobrze, aż trudno uwierzyć, że to Twoje pierwsze ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 spoko rowerek tylko sztycę zmień w przyszłości na złotą i klasa holdfasty super ale ciekawi mnie jak długo będą białe ogólnie zazdrość w oczach choć to szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Moja nowa cizia - fixafari vol. II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 no chwalił się już kolega na fcb piękna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czester Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Mój fix w 99% skończony:) Czekam tylko jeszcze na przednie koło. Ostre na ramie gimpee. - Piasta tylnia mtb pod tarcze - kierownica shimano ultegra 600 - mostek shimano ultegra 600 - korma shimano ultegra 600 - koło przód stare no name (do wymiany) - siodło selle italia corratec - sztyca accent - opony na razie odpadki do zajechania:) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 nie było kier shimano. a za pomalowanie mostka powinieneś dostać w######. na kupno farby powinny być testy IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 popieram kolegę z piotrkowa poprzetrącać kolana coby nie przychodziły do głowy głupie pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 popieram kolegę z poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharix Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam Pomyślałem, że wrzucę swój rowerek. Szczegóły poniżej rama: Cannondale R900 2.8 z 94 roku widelec: C`dale SubOne 1.25" mostek i kiera: Profile siodło: seele italia flite koło przód: ambrosio excursion na 105 koło tył: mavic ma2 be monte oem ?? piasta sachs, zębatka 18T zaklejona korba: ultegra 6400 53T 175mm Jak widać muszę walczyć z pionowymi hakami, znalezienie przełożenia to pikuś (jest wzorek na stronie parktoola) gorzej wygląda sprawa regulacji wyciągającego się łańcucha ale to długa i chyba niekończąca się historia, niestety.. W planach kilka zmian kokpitu ale wiąże się to z kosztowną wymianą standardu 1.25 na 1 1/8 ->$$ Wcześniej zmienię te ołowiane klamkomanetki na jedną przełajówkę pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Brawa za ostre na standardowych hakach, wreszcie ktoś się pokazał z takim projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 o jak ja lubie cannony,aż ci dałem plusika. a w takim mielcu (haha) nie przerobili by haków w tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharix Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 o jak ja lubie cannony,aż ci dałem plusika. a w takim mielcu (haha) nie przerobili by haków w tym? Nie wiem jak w mielcu, pisałem do orłowskiego ale jest zawalony i nie da rady w sensownym terminie (sezonie), na odp z biobike`u wciąż czekam (jakiś miesiąc, więc chyba lipa). W międzyczasie zacząłem się zastanawiać czy jest sens "psuć" ramę, przez jakieś pół roku ganiałem na pełnym secie i ten rowerek wciąga zarówno w konfiguracji szosowej i ostrej. Poza tym gdybym zmieniał haki to wypadałoby ją "zgolić" z przelotek i mocowań oporów pancerzy, po takim zabiegu nawet singla nie dałoby rady na tym skręcić, a wiem że wiecznie na ostrym ganiał nie będę. Tak czy inaczej z naciągiem łańcucha jakoś sobie daje radę i powoli dochodzę do wniosku, że rama zostanie w oryginale do "szosowej reaktywacji". Póki kolan starczy:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 hej, po przeróbce haków nie ma przymusu urzynania czegokolwiek. gorzej z hakiem przerzutki może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 zdrowe podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 nie wiem czy nie wyszłoby na to samo cenowo gdybyś kupił white industries exentryczną a przynajmniej nie niszczyłbyś ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharix Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 nie wiem czy nie wyszłoby na to samo cenowo gdybyś kupił white industries exentryczną a przynajmniej nie niszczyłbyś ramy ENO - >400zł + przesyłka (tak na szybko może gdzieś jest taniej) do tego rawka, szprychy, robota i robi się całkiem sporo Tu na forum ktoś chyba zmieniał haki w biobike`u za ok 150zł jeżeli dobrze kojarze, tylko rama była stalowa a haki wstawiali swoje typowe. Ja mam alu i haki musiałyby być specjalnie dorabiane bo w tylny trójkąt żaden standard nie wejdzie (nie z tych które ja widziałem). Eno to dla mnie trochę za dużo, tym bardziej że jak wspomniałem czeka mnie przesiadka z 1 1/4 na 1 1/8. Na razie haki zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.