elberet Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 fajny.koza z giętą kierą ma jakiś taki urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 E tam. Barany rządzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garw1n Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jeździłem na początku z baranem, ale mój kręgosłup zbyt mocno to odczuwał. szosa szosa szosa wiedziałem, że ktoś z Was się doczepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 no gdzie baran awruK do kozy. Ta rama to ta co gurek miał ? co z tego ze szosa ? ostre to odrazu ma być torowka ? ta rama reprezentuje wiekszy kunszt nizeli wicher z kanalizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garw1n Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Tak, rame mam od Gurka. Co do tego, że jest szosowa, to oni mi to codziennie wypominają, taka zabawę mają, ale mi to wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 można by wymienic haki bo raczej nikła akcja ze ktos z niej czasówe zbuduje z przerzucajkami. kurde chce koziołka na miasto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Fajna rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Po tym jak na początku kwietnia zajechałem na śmierć piaste w moim poprzednim ostrym (konwersja z przedniej piasty pod tarcze) i po tym jak okazało się, że nigdzie nie można dostać konusów do niej, postanowiłem złożyć nowe koła na piaście torowej. Stać mnie akurat było tylko na novateca, obręcze dostałem od kolegi. Jednocześnie natrafiłem na monstrualną ramę, idealnie pod mój wzrost. Tak więc narodziło się prawdopodobnie największe ostre w Polsce: Przepraszam za słabą jakość zdjęcia. Rama: nieznana produkcja, prawdopodobnie zrobiona na specjalne zamówienie, haki campy i korona widelca cinelli, z wieszaczkiem na łańcuch, ogólnie bardzo przyjemna, aha, co najciekawsze w tej ramie - rozmiar: 68cm (center-top) Obręcze: Ritchey Aero Road Szprychy i nyple: Sapim Leader Piasta przód: Shimano Sora Piasta tył: Novatec flip-flop Korba: Shimano RX 100 (blat Dura-Ace 7400) Stery: Dura-Ace 7400 Siodełko: Pacific, obszyte skórą przez kolegę tapicera:) Hampel Tektro, klamka Weinmann, sztyca Zoom, mostek Sakae, kiera Raleigh, owijka Fizik Waga: 10,2kg Przełożenie: 2,75 (44/16, z drugiej strony piasty zębatka 17) Wszystkie części oprócz ramy, kiery i mostka nowe, koła zaplotłem własnoręcznie po raz pierwszy w życiu:) Więkość części mocno okazyjnie kupiona (np. blat Dura-Ace za trzy dychy czy tez 100 szprych z nyplami za 15 zika, piasta przód chyba dwie dychy), także cały rower to w zasadzie budżetówka - nie więcej niż 700 złotych. No cóż, zdaję sobie sprawę, że może się wydawać dość pokraczny, ale ja się przyzwyczaiłem do tego widoku i bardzo go kocham:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 fajno rama ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 TO jest super-gigantyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MelodicPunk Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Można zapytać ile masz wzrostu? Bo na takiej ramie i tak wysuniętej sztycy to chyba 2,20 cm przynajmniej? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 209cm, ale mam dość długie nogi w porównaniu do tułowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 That sh*t is dope! Rama to na moje oko Giant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchat3k Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 moje nowe ostre :-) już któreś z kolei ale pierwsza rasowa rama torowa Romet Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 KubaRozpruwacz czy twoja ramka jest z tej kolarzówy na duraczu co stała dosyć długo w bikeparku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 KubaRozpruwacz czy twoja ramka jest z tej kolarzówy na duraczu co stała dosyć długo w bikeparku? Tak, dokladnie, wielka szosa cała na DA 7400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Nowe wcielenie cielaka mego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Poprzednie bardziej mi sie podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptx Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Poprzednie bardziej mi sie podobało potwierdzam poprzednie lepsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Od kiedy po raz pierwszy zawinałem w szosie owijkę cello benotto zakochałem sie , stwierdziłem że ma być i kropka. Sam dolny chwyt zaiwniety odpada , ze wzgledu na nie prktycznosc przy dluzszej jezdzie . Z resztą korkowa owijka zaczeła mnie obrzydzać! fu fe ble ! Generalnie rower wg mnie był zbyt cyrkowy ,kolorowy nie klasyczny. A co wiecej sie zmieniło ? siodełko na minus ?:D ? zamszowy concor wyrwany w stanie niemalże z kartonika i białe paski ? Kolorowym oponom mówię nie choć możek iedys nadejdzie czas na jakiegos wichra zabijake lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Poprzednie czarne paski bardziej mi podchodziły i pasowały mi do całości, oponki i kierownica jak najbardziej na plus, bo wcześniej za pstrokato było:P i siodełko... Cud-malina:D Sam mam takie, choć już zamszyk się lekko wytarł Ale jest to dla mnie najpiękniejsze siodło:) I zmienił się jeszcze "pad"-nie wiem jak to się nazywa:) To na górnej rurce... Wcześniej była flaga Włoch i bardziej mi się podobała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 -czarna parciane , wrrrrrrrr nie pytaj moich kolan o to . Te biale sa niby ok ale sie wyciagaja (f.u.b.a.r) jednak lepiej kupic raz Toshi laminowane niz takie goofna co chwila. -Zgadzam sie pstrokato było , tamtą owijke kupilem dla samych barendów , choć kolorowym dzieciom niestety przypadła do gustu , mi nie. Jak głupie jest uczucie dotykania korkowej owijki ? jak bym żarł styropian. -Siodełko ... no wreszcie , zawsze go cchciałem i upolowałem miał być biały , moze to i lepiej ze nie jest . AAAA stiv pad sie zmienił po tym jak owijka zróżowiała i było zbyt pstrokato, zaraz go zaloze bo teraz bedzie git. Generalnie owijki Cinelli korkowe są o kant dupy roztłuc , http://www.planet-x-bikes.co.uk/i/q/BT3TTT/3ttt-bar-tape--nos -<<- mogłem zadać tą , jednak tamta miała inne zadanie . Była dawcą barendów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 ale ta owijka to trochę kupa co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 niee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Chyba jednak taak. Jest hm ... bezpłciowa. Przypomina mi babcine pończochy Biała była lepsza ... bez kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.