Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

zapewne szlajaja sie po jakichś klubach kolarskich i wyciagaja co zostało za przysłowiową flaszkę.

Ja sie przyczepie że nie mam z tyłu shamala , no chyba ze przekonam sie do jazdy z tylu na szytce i mack zrobi szybciej niz sie zdeklarowal piaste.

No i to czarne siodło mnie zatrważa . Pomijajac wszystko jest kure###ko szybki

kaemes, pełen szacun - stopy całuję ;-)

Jakbyś jeszcze zdjął te śmieszne diodowe lampeczki, które IMO psują odbiór całości, to byłby git majonez.

Piknie się całość komponuje - kolorystyka, chromy. Teraz już czaję Twój zachwyt tymi 'italiańskimi' paskami. Zacność!

Jeździłeś po torze na Mińskiej? ; ) Fajny sprzęcior ale czemu tak wysoko podniesiony mostek? Mandat pewno przy metrze Świętokrz.? Stoją tam codziennie łapsy. Mnie prawie zrzucił z roweru jak przejechałem po pasach...

Sieciu... Dla mnie wykur... w kosmos.

mały apdejt

DSCN8477.jpg

DSCN8480.jpg

zmiany:

- korba campy strada (blat ten sam - sugino mighty)

- pedały MKS Royal Nuevo

- noski MKS "S"

- skórzane paski Toshi

- napinacz łańcucha

- Nitto b125 380mm

- mostek jakieś SR

- chwyty z koziej skóry :)

- parę szprychówek i łatek na dętkach :P

Byleś na Global Gutz na tym sprzęcie? Bo chyba nie zauważyłem, ale ciemno było ogólnie:D

Ja byłem na niebieskim romecie pursuit w białym kasku:P Tośmy sie poznali:P

heh, no ja też nie kojarzę... ale mówimy o warszawskim globalu?

Nadeszła pora na mnie:) Kompletowanie sprzętu zajęło mi 3 tyg. Dziś zakończyłem budowę lecz jeszcze jest to stan surowy.

Do wymiany idzie kierownica, (ta jest na szybko, docelowo będzie coś w deseń bmx) i widelec już zamówiony chromowany prosty lotniczy, koło przednie.

Jutro wycinam wszystkie haki, skracam kierownicę i wiercę otwory pod drugą zębatkę na tarczę.

Mam dwie, jedna 16 na wolnobiegu dziś sklejona a druga 18 na mocowanie tarczy. Tarcza już załatwiona, pozostało wyciąć otwory.

Jednak mam problem:/ docelowo chciałem pomalować rower na czarno i parę części machnąć na biało. Jednak wyszło tak, że dużo części mam nowych chromowanych i żal mi je 'niszczyć'. Nie mam pojęcia jak pomalować rower.

Macie może jakiś pomysł jak machnąć ramę by pasowała do chromu, może jakieś zdjęcia? Oglądam fixedgallery ale nic konkretnego na razie nie widzię:(

Tu zdjęcia z telefonu do oceny:)

dc100625008.th.jpg

dc100625006.th.jpg

dc100625005.th.jpg

Moje ostre:

myfix.th.jpg

Rama: w sumie to nie wiadomo, brak jakichkolwiek oznaczeń. Prawdopodobnie jakiś włoch. Rozmiar 55, owalizowane rury.

Stery: Remo Głowno

Korba: Eightinch 165mm z blatem 46t

Piasty: przód Campagnolo Record, tył Novatec (niestety) z zębatką 16z.

Opony: przód szytka Tufo, tył Gommitalia Logosport niebieska.

Kierownica: Zoom cięty na 42cm

Sztyca: accent

Siodełko: ?

Do wymiany idą gripy i przednie koło, bo niestety nie jest moje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...