seth_Io Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Kiera no name pierwsza lepsza co pod reka byla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Powinna być bardziej w dół skierowana. Moim zdaniem kwestia indywidualna, jak nie ma klamek to wygodniej jak jest taka zadarta troche, bo lapy nie zjezdzaja w "bocznym" chwycie. Ale to tez moje subiektywne odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 obosz, wróciłem koło 4 w nocy z imprezy, właśnie wstałem, wykąpany, świeżutki wdupiam sobie rosołek.spojrzałem na te koła....i FUUUUUUUUUUUUU. kółka są git i glanc. nie jak u wszystkich na jedno kopyto. Mi bardziej preszkadzaja zaciski, ale to ofkoz kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 te koła są straszne co z tego ze inne , one sa straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Bez kitu, koła są kiepawe. Przypominają mi to --> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 travisb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Taki o http://img62.imageshack.us/i/dsc01149r.jpg/ http://img248.imageshack.us/i/dsc01155l.jpg/ Rama: bianchi sport sx Korby: campagnolo victory Pedały: camp victory - bez nosków, bo był tylko jeden i to połamany. Most: 3ttt Mod.1 Record Malowanie własne. W planie naklejki i noski. Może jakieś lepsze siodło, chociażby otapicerowanie oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Na pierwszy rzut oka bardzo ładnie pomalowane i podoba mi się kolorek:) Czym malowałeś? Siodło jakoś specjalnie mi nie podchodzi i tak się składa, że mam białe siodło san marco, można by rzec z epoki, bo już nie jest pierwszej świeżości, choć bardzo ładnie się prezenci:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 leppido wiesz o co chodzi <brawo> o to Polska walczyła , ładna biancza , wklejaj wlepki na nią , daj moze taka owijke benotto http://cgi.ebay.pl/BENOTTO-CELLO-TAPE-FOR-HANDLEBAR-NIP-/390192824099?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_146&hash=item5ad94dff23#ht_689wt_1165 i bedzie glancyś , a co do nosków to dałeś ciała bo z tydzień temu były noski Chorusa na allegro które spasują pod Twoje pedałki jakże słodziaszne i ukochane siodło to chyba selle italia anatomic .....biały concor byłby ideałem (taaa gdzie biały concor nie byłby ideałem ahhhhhhhhh<3concor profil) PROPSY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Sprejem malowane. Kolor z palety mini coopera. Kupiłem puszkę 300ml za 35zł i starczyła na dwie warstwy. Kolor ramy jest taki sam jak kolor opon kupionych na fixie.pl, choć nie widać tego na zdjęciach (szczególnie pierwszym), bo były ubrudzone w piasku. To siodełko zostało zdemontowane z komunijnego roweru i wybrałem je tylko dlatego, że dało się w nie strzelać zszywkami mocującymi biały materiał. Zmienię, jak znjadę dobry sposób na obszycie siodełka, które było przy bianchim. Wygląda jak turbo, ale napisane jest tylko 'made in italy'. No i przydałyby się noski, żeby połączyć je z biało-niebieskimi paskami, które posiadam. Oo takie o http://allegro.pl/item1003166486_campagnolo_victory_pedaly_nieuzywane.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Wyszedł Ci git sprzęt. Na lato jak znalazł. Siodło, noski, owijka/grip... może jakaś polerka i jaaazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dredrd Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Elo, to mój pierwszy fix, więc nie bądźcie zbyt krytyczni Sorry za hample, ale dopiero się uczę na tym potworze jeździć i są mi one naprawdę potrzebne. Docelowo zniknie tylni, a w przednim skrócę linkę. Łańcuch obecnie jest porządnie naciągnięty (zdjęcie było robione na jednym z pierwszych testów i się dziad rozciągnął jak gumka w gaciach...). Rower zbudowany na bazie starej kolarki (przy niedużym budżecie): Rama: Koga-Miyata Roadwinner 58 Korby z suportem: Shimano 600 Koło tył: obręcz i opona Wolber, piasta Shimano z nakręcaną zębatką :/ Koło przód: obręcz Super Champion, opona Wolber Siodło: San Marco Concor Supercorsa Pedały: Shimano SPD (byłem w ich posiadaniu już wcześniej, razem z butami) Jeździ się wyśmienicie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 łańcuch dartmoor ... nie kupujcie tego ! to pęka i wybija zeby .\\ Ale siodełko to bym Ci skubnał z miłą chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Rama: Koga Miyata ROADFLYER (Hi Manga) Korba: SR CUSTOM (42T) Koło tył: Rigida DP22/DangerousMike/Wolber Koło przód: Rigida DP22/Chosen/Continental (ale jest już kupiona Wolber jak na tyle) Kiera: Ambrosio Sztyca: SR Custom (do wymiany bo za krótka) Siodło: Cinelli Unicanitor (podrapane ale fajne) Pedały: Shimano DeoreLX + noski metalowe + paski Suport: Accent Łańcuch: Shimano Nexus Piasta tył pod tarczę z zębatką dokręcaną. Zastanawiam się jeszcze nad owijką ponieważ kierownica jest dość porysowana. Rower budżetowy ~ 350 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ładny , moja budżetówka sie nie umywała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Owijka zawsze lepsza niż goły metal. A już the best są te za 20-30 zł, np. Gist. (w tym miejscu standardowo chcę ponarzekać na fizik microtex, liczyłem na nie wiadomo co, a się zawiodłem, najgorszy szajs jaki miałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 benotto! kurde dzis widziałem całą skrzynke tych plastikowych owijek wrrr. po wypłacie pohandluje nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 29 Maja 2010 Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 light-bike mothaf**ka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alf Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam to i ja sie "pochwale" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 31 Maja 2010 Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wygląda leniwie przez ten widelec, korby i pedały. Iii.. mostek na jednym poziomie z siodełkiem też robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpierowski Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A to mój na nowej ramie - jeszcze koła i może korba do zmiany będą (obręcze podobne, ale mniej szprych i chyba białe piasty, biała tarcza pewnie zostanie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba206 Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 to rower na tor czy miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 bez sensu pytanie - przecież na ramie jest wszystko napisane;] bardzo chętnie bym nim śmignął po mieście tylko te piasty do wymiany, bo z dupy wyglądają ps - co z korbą jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Łańcuch jest ażurowy, czy tylko mi się tak wydaje? Łańcuch jest ażurowy, czy tylko mi się tak wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 konik , to zapewne torowy kmc d101 devil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.