Moti Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Byłoby piknióchno, niestety póki co jest jak z LEGO. Zamiast zamku pudło klocków i cyniczne 'assemble it yourself' Kredki mi kup. Nigdy nie miałem kredek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 za to masz ostre z marketu jeden pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undervolcano Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 fajny rower na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Z takim odstającym na bok pancerzem czułbym się jak F 18 lodujący na lotniskowcu, tylko czekać aż się o coś zahaczy, dlaczego ta klamka jest w spak? Nie narzekajcie http://fixedgeargallery.com/2010/may/1/ToniandLisaDaniele/ToniandLisaDaniele-7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moti Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czuję się zainspirowany i zobowiązany do podobnego wyczynu. Może jeszcze, zamiast tylko 'front' lub 'back' podpiszę sobie wszystkie elementy roweru żebym wiedział co jest czym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth_Io Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 http://picasaweb.google.com/sethteam/Single#5468945054625779890 co myslicie panowie o tym? na razie w trakcie skladania i na razie single speed ale jak sie kolo albo piaste kupi to bedzie ostre. Mile widziane opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moti Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jak dla mnie to cudowne ma koło tylne. (Czy nie było takich tydzień temu na allegro?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 bo i tak byś kupił gotowy rower seth: kiera trochę szeroka, ale podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 fajny hamak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth_Io Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 kiera szeroka bo rower zlozony z tego co bylo w domu dla ocenienia jak to wygladac bedzie i efekt mnie satysfakcjonuje. Tylne kolo juz ma ze dwa lata mam takie same do kompletu przednie ale jakos do ostrego mi nie pasowaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Moja nowa kochanka, jak na holenderkę chyba całkiem ładna. Rama: Gazelle Stelvio (Reynolds 501) Korby z suportem: Shimano 600 (6400) Koło tył: Accent Roadrunner/Novatec/Kenda 28mm Koło przód: Mavic Cxp22/Sh105/Maxxis Detonator 25mm Kiera z mostkiem: Atax Sztyca: Stronglight Aero Siodło: Selle Italia Bianchi Hamulec z klamką: Shimano 600 (6400) Pedały: Shimano M520 Stery: Shimano 600 Biedne zdjęcie, zrobię lepsze to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 popraw se kierownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 nie wiem czemu ale jakoś lubie gazele. zauważyłem ostatnio, że od kiedy mam rower z karbowaną sztycą przestały mi się takie podobać.teraz chcę aero sztycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newman88 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 W związku z narodzinami syna zmodyfikowałem swojego fix-a. Nic szczególnego, wszystko po kosztach. Osprzęt przełożony z czerwonej strzały. Teraz jest rama STAIGER. Może i ma rury z "kanalizy", ale jest pikna :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 W związku z narodzinami syna zmodyfikowałem swojego fix-a. Gratulacje! Rowerki fajne. Konik: co jest nie tak z jego kiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 micro ekshibicjonizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Gratulacje! Rowerki fajne. Konik: co jest nie tak z jego kiera? Powinna być bardziej w dół skierowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth_Io Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 http://picasaweb.google.com/sethteam/Single#5471597643758222514 wreszcie z detkami i komplet kolek:) wyglada bosko szkoda ze nie fix.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 te koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 koła są proper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Co to za koła/obręcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Jakieś szitmano szosowe zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seth_Io Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Gipiemme tecno czy jakos tak nawet nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 obosz, wróciłem koło 4 w nocy z imprezy, właśnie wstałem, wykąpany, świeżutki wdupiam sobie rosołek.spojrzałem na te koła....i FUUUUUUUUUUUUU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 http://picasaweb.google.com/sethteam/Single#5471597643758222514 wreszcie z detkami i komplet kolek:) wyglada bosko szkoda ze nie fix.. co to za kiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.