newman88 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 czo? ...eee..."rzut cegłą" w takim razie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sath Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Może w Piotrkowie nie rzucają beretami:P Rowerek jest na 5+, choć nie dierżę takich kier. Ale zostaw go takim jakim jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie spodziewałem się że tak się spodoba... Nic nie zmieniam, mnie się podoba, ostre składam na innej ramie i też będzie ładny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wyglada bardzo fajnie, rama ponad 60 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 bardzo estetyczny rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wyglada bardzo fajnie, rama ponad 60 cm? 64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 tylko moj z tych ostatnich sie nikomu nie spodobal hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkin Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 a to moje dziecko : http://i1005.photobucket.com/albums/af174/pkin/IMG_0138.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 pkin, ale gigant! Ta ramka nie przyduża z lekka? Siodełka nizej już nie opuścisz Generalnie git, chociaż hamulce (a raczej pancerze) jakoś zaburzają mi estetykę. Jak się jeździ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Trochę bez sensu albo wielkość ramy dla Ciebie, albo ustawienie sztycy i mostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Pkin no jest efekt!!! niebieski ptak, błękitna laguna, błękit północy,czasami Trabant, :-) jak lakiernia mufy zalane kożuchem farby? Czy gwinty i dziura na sztycę zabezpieczyli skutecznie? Rozumiem, że to proszek grójecki za torami adres z numerem 5, albo 7? Rozmiar - muszę przyklasnąć HD, za duże ryzyko bezpotomnej starości. Sam mam 63 ramę i siodło jest jakieś 15 cm nad nią a uważam że jestem na granicy ryzyka. Po latach w mieście uważam że nie ma nic lepszego niż 55 cm - dla mnie. No oczywiście pomijając nowe ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkin Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 a dzieki dzieki mam 201 cm wzrostu wiec jest idealny a siodelko opadlo bo przykrecic zapomnialem wiec ejst 15 cm . JEzdzi sie swietnie, moje pierwsze ostre kolo i to po 5 latach nie jezdzenia na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 a dzieki dzieki mam 201 cm wzrostu wiec jest idealny a siodelko opadlo bo przykrecic zapomnialem wiec ejst 15 cm . JEzdzi sie swietnie, moje pierwsze ostre kolo i to po 5 latach nie jezdzenia na rowerze ogolnie ladnie sie prezentuje. fajny kolorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkin Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 a i zapomnialem napisac gwinty w mufach zaklejone a reszte dobrze zabezpieczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Jak masz 2 metry to spoko, bo przerazilem sie widzac ta potworna rame . Btw, czy sztyca nie jest zalozona przodem do tylu? Mozliwe ze to celowy zabieg zeby "skrocic" rame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkin Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 tak chcialem najpierw sprawdzic jak sie jedzie w krotszym rozstawie ale troche za krotko wiec pewnie zamontuje normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 tylko moj z tych ostatnich sie nikomu nie spodobal hehehe No przeciez wszyscy widza, ze piekny;) zbieram na taka korbe chyba, mam nadzieje, ze sie znowu pojawia na fixie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 to ja tez sie pochwale;p rama i widelki: peugeot p8 86rok 58cm kola: novatec 16t/dt competition/rigida nova/debica k-971 hampel: sh 600 br-6208 klamka: avid fr5 kiera: uno kalloy 43cm+chwyty dartmoor evolution korba: nervar 42t pedaly: wellgo m-21+noski+paski christophe lancuch:kmc z410 stery: nie wiem co to ? siodelko: nie pasuje i niewygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreeze Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Podoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adasiowaty Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 no fajowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 moje nowe ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 całkiem niezła sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 irackman, bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irackman Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzięki za uznanie Zważywszy na składanie oparte na ogólnym zamyśle- wyszedł całkiem ładnie. Schemat kolorów dobrano pod tezę, że czerwony jest najszybszy (masa rotująca ma mniejszą bezwładnośc i mniejsze tarcie opon o glebę Rama za to czarna, bo czarny wyszczupla, co za tym idzie- mniej waży). Tech: Rama+sztyca: Destroyer (malowanie własne) Suport: angielski, oś 118 mm, jakieś no name Piaty- Novatec Szprychy- DT Champion Obręcze- Mavic CXP 22 Opony: Vittoria Zafiro Pro (zwijane) Korba: Shimano Golden Arrow Blat: Gebhardt+ tytanowe śruby Łańcuch- Velo Siodełko- PRO Condor Stery- Neco Mostek- 3D (a'la carbon)oversize Kiera- Cinelli Pista Track Cromo Gripy- Charge Plunger Track Handlebar Grips W chwili obecnej nie przejechał nawet metra, dopiero co go skończyłem. Planuję dodac jeszcze hamulce Miche i klamkę Promaxa. A stery jak tylko się posypią, to zmienię na coś lepszego. Jak się ustali najwygodniejsza pozycja widelec pójdzie do obcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Drugi destroyer i drugi czarny jak smoła fajna kiera. Całość na duży plus łańcuch chyba jeszcze możesz trochę naciągnąć. Jedyna rzecz, która mi się średnio podoba to te geje, ale ja mam z takimi kiepskie doświadczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.