Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

co za problem kupić cały suport i go wymienić zamiast bawić się w sztukowanie??

bo nie rozumiem

1. miski są wbijane w rurę suportową, a miski są już zajechane od 5 lat

2. nie ma w ramie gwintów i najprawdopodobniej ma złą średnicę wewnętrzną aby nagwintować ten fragment. Widziałem rozwiązanie polegające na wprasowaniu tulejki i nagwintowania jej.

Napisano

4 rama w moim życiu, 2 poprzednie pękły.

Rama: Romet Wicher 57

Korba: Shimano 600

Blat: Shimano jak campa 42x16)

Piasty: Novatec, Campagnolo

Obrecze: Accent Roadrunner, Campagnolo Delta

Sztyca: Zoom

Mostek: Accent

Kiera: noname

Stery: Ritchey Logic

Siodelko: Vuelta Isca torowe ;)

Gripy: Volume LA

Pedaly: SR

foto

http://img192.imageshack.us/img192/7605/img0644qk.jpg

http://img340.imageshack.us/img340/365/img0646p.jpg

Napisano

siodło mostek sztyca

novatec na obreczy campagnolo , za takie coś powinieneś zostać spoliczkowany albo w najlepszym wypadku ukamienowany ;] :P tak samo jak ten pan co pociął tego giosa evolutiona

ewentualnie obrecz campy na tył

chyba że napisałes odwrotnie , sam juz nie wiem , któryś z was poznaniaków miał campe pista z tyłu to nie Ty?

Napisano

mostek szit

sztyca najtansza

siodlo nie wiem o co ci chodzi

novatec na roadrunnerze - tyl

campagnolo na campagnolo - przod

ja nie.

no, ale w sumie łatwiej wejść na ebay i wpisać San Marco -> +3 do kumpli z Mokotowa

Napisano

nom nie problem wejsc na ibeja wpisać san marco i wydać miliard na concora czy rolsa :)

mnie rols kosztował chyba ze 3 dychy z tego co pamietam ;] ma jedno przetarcie 2mm i świeci sie jak nowy , drugie w kolekcji jest turbo mocno znoszone za dyche , tez z allegro .

to w takim razie masz fajne koło z przodu , mówisz +3 do kumpli z mokotowa ? ja mam kolegów na wsi. :thumbsup:

elberet , co do czarnych szpejów to są fajne tak jak mówisz obrecze ;] zastanawiam sie jak zrobic koła

czarne obrecze czarne szprychy i polished piasty

czarne obrecze srebrne szprychy i polished piasty

czy czarne obrecze niskie i srebrne szprychy :iluvff:

Napisano

nom nie problem wejsc na ibeja wpisać san marco i wydać miliard na concora czy rolsa :iluvff:

mnie rols kosztował chyba ze 3 dychy z tego co pamietam ;] ma jedno przetarcie 2mm i świeci sie jak nowy , drugie w kolekcji jest turbo mocno znoszone za dyche , tez z allegro .

to w takim razie masz fajne koło z przodu , mówisz +3 do kumpli z mokotowa ? ja mam kolegów na wsi. :thumbsup:

elberet , co do czarnych szpejów to są fajne tak jak mówisz obrecze ;] zastanawiam sie jak zrobic koła

czarne obrecze czarne szprychy i polished piasty

to gratuluje, moj wicher ma równowartość 1 litra żołądkowej gorzkiej bez mięty wiec mam lepiej.

tak mam fajne koło z przodu :D

lepiej ze wsi niż zadnych :)

a czarne obrecze czarne szprychy i poliszed novatec mam z tylu. do tego czarna opona i wyglada nie najgorzej

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

KonikA ja się zastanawiałem skąd znam ten rower : D Czasami Cię widuję z rana jak jedziesz rynkiem i nastepnie skręcasz w lewo bodajże na ulicę Kołątaja. Kiedyś twój rower stał obok mojej szkoły dopięty do latarni : D Mi w twoim rowerze nie pasuje kierownica a tak to jest ładny : )

Napisano

KonikA ja się zastanawiałem skąd znam ten rower : D Czasami Cię widuję z rana jak jedziesz rynkiem i nastepnie skręcasz w lewo bodajże na ulicę Kołątaja. Kiedyś twój rower stał obok mojej szkoły dopięty do latarni : D Mi w twoim rowerze nie pasuje kierownica a tak to jest ładny : )

Zgadza się, tą trasą dojeżdżam do szkoły codziennie.

Kiera była kiedyś inna, ale padło w końcu na tę ;] od 3 miesięcy się zbieram, żeby kupić owijkę, ale moje lenistwo na to nie pozwala.

pozdro :devil:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...