lajtspid Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Naprawdę piękny sprzęt Jeszcze tylko przydało by się jakieś fajne klasyczne siodło (np Brooks, Rolls). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornel Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jeszcze tylko przydało by się jakieś fajne klasyczne siodło (np Brooks, Rolls). myślę o tym, ale te ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardywylajtowany Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Moj sprzet w chwili obecnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 bajeczny. to w tylnym kole to prawdziwa waluta? i co na kartce? zalaminowane toto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardywylajtowany Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 waluta prawdziwa zalminowana 1 dolar , a obok szprychówka z alleya w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastiv Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Moj sprzet w chwili obecnej... świetny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 @kornel , co to za obręcze ? moj ulicznik : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornel Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 @kornel , co to za obręcze ? alexrims DA28 bez naklejek link do obręczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastiv Napisano 22 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 @kornel , co to za obręcze ? moj ulicznik : fajny miejski pomykacz, ale mnie wkurzyleś bo masz taką samą korbe co ja... skąd?? to jest sugino super maxy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 waluta prawdziwa zalminowana 1 dolar , a obok szprychówka z alleya w Poznaniu z jedynego na którym byłeś mam rację?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardywylajtowany Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 jak na razie..........a to ma jakies znaczenie? to jakis problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 wręcz przeciwnie jesteśmy szczęśliwi choć mógłbyś kiedyś pokazać ile to ty w końcu stoisz na tej stójce nie wiesz nawet ile osób to ciekawi co to dla ciebie znaczy "bez końca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardywylajtowany Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 bez końca tzn. do puki nie zachce mi sie jesc... hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 23 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 no to zacznij ćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 @mastiv , tak to sugino supermaxy 170mm z sprocketem 52t sugino i suportem sugino mam nawet srubki do sprocketu sugino sie gra sie ma , kupilem kompletną szosę na tej ramie Gitane i tam była owa korba Oczekuje na paczke z allegro a w niej piasta na przod Campa gran sport hi flange ! , będą stożki bedzie inny kolor ramy , ale to sie okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 bowery wersja ostateczna bardzo mi się podoba ten rowerek będziesz na nim czesał jakieś triki?? bo jest do tego stworzony pełen szacun pierwszy jaki mi się podoba na tym forum rowerek do śmigania a nie patrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 W sumie nie mogę się pochwalić jakimś długim stażem na forum, ale pochwalę się tym co stworzyłem. Ostre na ramie Bianchi: http://filo.pinkbike.com/album/Fixie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastiv Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 świetnie kolorystycznie, szkoda że rama za duża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johndoe2 Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Rama fajnie pomalowana, ale korba, pedały i siodełko mi się nie podobają. Czy siodełko jest zadarte do góry lekko, czy tylko mi się zdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jest zadarte, ja też tak ustawiam. btw. te platformy to tak na stałe czy chwilowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 No i do czego ta linka pod siodłem? Do odganiania psów? Bo chyba nie do przypinania roweru? Kolor ładny, przyjemnie komponuje się z kołami i nawet srebrne dodatki nie psują całości, ale rama faktycznie za duża, no i te platformy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 do duszenia kitajców na skrzyżowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fyl Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Co do pedałów, to te są wsadzone na pierwsze dni, żeby się przyzwyczaić a docelowo mam inne, w sumie mogłem od razu zamontować noski do zdjęć żeby było widać pełny efekt końcowy, jutro to zrobię i wrzucę zaktualizowane zdjęcia. A linka to po pierwsze prezent i wożę go żeby pokazać, że mi się podoba , po drugie uznałem, że nie wygląda to tragicznie a nawet się fajnie komponuje i do tego nie muszę wozić ze sobą mojego łańcucha 2 kg, żeby podczas objazdu na mieście, wskoczyć do spożywczego po puszkę pepsi Ten rower traktuje jako taki swoisty start i to nie tylko w świat "Ostrego" ale w ogóle w świat jako takiej "szosy" i dobór komponentów nie był w pełni przemyślany, jednak mimo wszystko cieszą mnie słowa uznania. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak na pierwszy rowerek sklecony własnoręcznie to bardzo mi się podoba, elegancki, bez żadnych wodotrysków, ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bozar Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Fyl - mistrz pedalki, gdzie takowe dorwales i ile Cie to kosztowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.