Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

@mastiv , tak to sugino supermaxy 170mm z sprocketem 52t sugino i suportem sugino :) mam nawet srubki do sprocketu sugino

sie gra sie ma , kupilem kompletną szosę na tej ramie Gitane i tam była owa korba :D

Oczekuje na paczke z allegro a w niej piasta na przod Campa gran sport hi flange ! , będą stożki :D bedzie inny kolor ramy , ale to sie okaże :)

Co do pedałów, to te są wsadzone na pierwsze dni, żeby się przyzwyczaić a docelowo mam inne, w sumie mogłem od razu zamontować noski do zdjęć żeby było widać pełny efekt końcowy, jutro to zrobię i wrzucę zaktualizowane zdjęcia.

A linka to po pierwsze prezent i wożę go żeby pokazać, że mi się podoba :rolleyes:, po drugie uznałem, że nie wygląda to tragicznie a nawet się fajnie komponuje i do tego nie muszę wozić ze sobą mojego łańcucha 2 kg, żeby podczas objazdu na mieście, wskoczyć do spożywczego po puszkę pepsi :wallbash:

Ten rower traktuje jako taki swoisty start i to nie tylko w świat "Ostrego" ale w ogóle w świat jako takiej "szosy" i dobór komponentów nie był w pełni przemyślany, jednak mimo wszystko cieszą mnie słowa uznania. Dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...