Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

widoczne jest widoczne, ja tez tak mam ustawionego mojego knog'a i jest wporzadku

do tylu swieci bardzo sprawnie miedzy rurkami tylnego trojkata, a ten kawalek kąta,

ktory ucinaja, nie jest taki zly i poprostu wtedy widac oswietlana ramke z odbicia i tez nie jest zle :P

a ja wbrew trendom pozostawiam swoj rower jako miejskiego parcha nie picowanego a robionego budzetowo wg potrzeb niewizualnych :)

jedyne co w nim zrobilem dla wygladu to wycialem pare spawow i podmalowalem czarnym sprayem miejsca gdzie bylo duzo rdzy

no moze tylko pokusze sie jeszcze o podmalowanie sprayem boku przedniej obreczy na czarno, hebla nie ma to sie nie zedrze a bedzie bardziej "kopaktowo" wygladac

no i chyba tyle z ostrokolowego metroseksualizmu :D

korba ultegra, kolo przod open pro campa mirage, tyl piasta miche klejona i obrecz francuska jakas stara

opony irc triathlon 20 i zaffirka 22

a reszta nic ciekawego :P

noski stalowe czarne w drodze, ale moze przyjdzie mi sie troche poczekac bo kumpel siedzi w berlinie i chyba nie zdazyl odebrac paczki

kiera mi peka, bede musial cos organizowac niedlugo... o ile wczesniej sam... ;p

przelozenie 2.77, drugie kolo z koronka 16t stoi w piwnicy i czeka na nizsze temperatury

http://img505.imageshack.us/my.php?image=dscn0945y.jpg

http://img505.imageshack.us/my.php?image=dscn0947y.jpg

a to biale to peugeot kusprzyka

• 2 tygodnie później...

MarcinN:

korba to Campagnolo Veloce a sceneria wytwórnia wódek koneser.

Konik:

sam robiłem :)

elberet:

39/17

leppido:

ja to przez tydzień lepiłem po robocie. Technika - klej SOUDAL do drewna wyrobiony z wodą, pocięty komiks w nim moczyłem i jak nasiąkł to lepiłem. Jak już wszystko dobrze wyschło to pojechałem lakierem bezbarwnym.

:D

nie no tamtem to był chyba asteryks:D ten świetny dobrze wyszło. fajnie że zostało troche czerwonej farby przy haku. no bomba całość!

tak, DA jest chyba taki sam jak 600 chociaż jakaś różnica powinna być. poza tym że DA lepiej wygląda:D no i tak ogólnie te mostki robiło NITTO:D

"TASTALARSA", tak się wabi czy co?

Fajne kolory, ale zhomogenizowałbym opony i trochę mi nie pasuje, że odległość między tylnym kołem, a podsiodłówką jest tak nieproporcjonalnie duża do "brzytwy" z przodu, a mostek masz taki długi, bo rama bardzo krótka, czy też może lubisz robić konkretne sprinty na torze?

Frameset budowany pod Ciebie czy używka?

Co to za kiera?

Ogólnie bardzo przyzwoity sprzęt.

Postro.

tak mój rower nazywa się TASTALARSA i jest to zlepek wielu wyrazów...

Opona z tyłu jest taka bo cała czarna z tyłu zdążyła mi już się przebić i mogłem kupić tylko taką, a odległość tylnego koła od ramy jest spowodowana taką a nie inną długością łańcucha, jak będę zmieniał to na pewno dam krótszy

mostek jest taki długi, bo taki potrzebowałem... :D

Frameset używka... ale wszystko idealnie :)

Kiera 3ttt Torowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...