MDz Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No właśnie śmierdzi i to bardzo wydajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperSOP Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 A tutaj mój huragan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Noski bez pasków? Nie boisz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Coś Ci tam wisi pod siodełkiem? Co to? Widzę że masz dwa przełożenia Dwa blaty zostawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenn Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 http://i.imagebanana.com/img/4i6nc58f/te.JPG wpadła gięta kiera. Dużo wygodniej się jeździ to fakt. Jak wpadnie kasa to nowe gripy założe, te dostałem za darmo a lepsze to niż goła rura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperSOP Napisano 2 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Noski bez pasków? Nie boisz się? Na razie czekam na przypływ gotówki, wtedy zainwestuje w nowe noski i pedały. Jak się nie ma to się lubi co się ma Coś Ci tam wisi pod siodełkiem? Co to? Widzę że masz dwa przełożenia Dwa blaty zostawione. Blat to oryginał ZZR, jest z nim problem bo przy skidach i mocniejszym depnięciu, wygina się w elipse. Myślę nad nowym wkładem suportowym, i korbą na kwadrat. To z tyłu to linka rowerowa która bardziej ma zniechęcać do kradzieży niż chronić rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobbyRob Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 chwalil tym rowerem?? co sie w nim zmienilo od sierpnia?? echh. pokazywać nie chwalić... nie mogę się denerwować na forum właśnie po 7dniach wyszedłem z izolatki i mam zakaz - suport, korby, napinacze, podwójne noski, paski, dodatkowa sztyca i siodło. wpadła mi wczoraj stara nowa sztyca campy którą montuje do concora tylko delikatna polerka przed bo leżała kilkanaście lat, tak to wygląda mniej więcej jak w linku http://i.ebayimg.com/t/Campagnolo-Chorus-titanium-Seat-Post-27-2-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$T2eC16NHJHIE9nyseHTrBQVmmYHP4!~~60_12.JPG co ciekawe rurka tytanowa mocowanie al przy długości 250mm i zważeniu mój egzemplarz - 201gr lata 90' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedggehogg Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 to wpadnij raz pograć w polo jak jesteś z Krakowa będziesz klaskać rażona podziwem - dożywotnio jak nic. Tak w ogóle to zapomniałam napisać, że tydzień temu potrąciło mnie auto od tyłu centralnie, oba widełki pogięte, stery do wywalenia, kierownica krzywa, siodełko w strzępach, wszystko porysowane, ale tylna obręcz, która dostała najbardziej: PROSTA. Czołg nie obręcz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nic Ci nie jest ? Jakieś odszkodowanie coś już dostałaś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Tak w ogóle to zapomniałam napisać, że tydzień temu potrąciło mnie auto od tyłu centralnie, oba widełki pogięte, stery do wywalenia, kierownica krzywa, siodełko w strzępach, wszystko porysowane, ale tylna obręcz, która dostała najbardziej: PROSTA. Czołg nie obręcz! Z opisu sądząc to raczej chyba wszystko do zmiany, profilaktycznie, łącznie z obręczą, mogła się tak wysilić że nie widać ale materiał może walnąć w dziwnym momencie czy od nierówności czy ciśnienia czy nagle strzeli kilka nypli i gwałtownie koło zafaluje w czasie jazdy. Pół roku temu pani w suwie czołowo wymiotła z pode mnie rower "Prawie" się nie zepsuł. Zgięta kierownica, podbita rama, ratując życie szybko się z niego katapultowałem (geny małpy się przydają) Ogólnie rama i widelec tak lubiane, widelec w zasadzie jakby nie draśnięty - wszystko poszło w niepamięć, nie będę ryzykował. Był strzał jest ryzyko, i najważniejsza jest profilaktyka... Walnięte części zniszczyć i do kosza, no chyba że to był softkrasz. Ale jak widły pogięte..... No i rodzi się pytanie czy masz w sobie no w Twoim przypadku coś może nie z małpy tylko z kobiety kota, że masz jak pisać na forum, czy leżysz akurat w sześciu gipsach? Pozdrawiam i powodzenia. co by w rufę nikt już nie celował!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedggehogg Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Nic Ci nie jest ? Jakieś odszkodowanie coś już dostałaś ? Najlepsze jest to, że mam tylko chodzić z kontrolą do ortopedy, brać jakieś przeciwbóle i mam przepisany jakiś kołnierz i tyle, nic mi nie jest. A rozbiłam dwie szyby sobą. Odszkodowania jeszcze nie ma, szukany jest sprawca. Ale przewidywane kilka-kilkanaście k, więc będzie fajny rower, na pewno go tu wstawię ; ) Z opisu sądząc to raczej chyba wszystko do zmiany, profilaktycznie, łącznie z obręczą, mogła się tak wysilić że nie widać ale materiał może walnąć w dziwnym momencie czy od nierówności czy ciśnienia czy nagle strzeli kilka nypli i gwałtownie koło zafaluje w czasie jazdy. Pół roku temu pani w suwie czołowo wymiotła z pode mnie rower "Prawie" się nie zepsuł. Zgięta kierownica, podbita rama, ratując życie szybko się z niego katapultowałem (geny małpy się przydają) Ogólnie rama i widelec tak lubiane, widelec w zasadzie jakby nie draśnięty - wszystko poszło w niepamięć, nie będę ryzykował. Był strzał jest ryzyko, i najważniejsza jest profilaktyka... Walnięte części zniszczyć i do kosza, no chyba że to był softkrasz. Ale jak widły pogięte..... No i rodzi się pytanie czy masz w sobie no w Twoim przypadku coś może nie z małpy tylko z kobiety kota, że masz jak pisać na forum, czy leżysz akurat w sześciu gipsach? Pozdrawiam i powodzenia. co by w rufę nikt już nie celował!!!! Ramę dam do prostowania i będę jeździć aż nie dorwę nowej, widelec i obręcz zmienię na pewno. Softkrasz to to nie był, jednak rower ma się gorzej ode mnie. Dzięki, pozdrawiam, uważajcie na idiotów na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 RYCHTARSKI LO PRO W końcu złożony Rama: rychtarski lo pro 59cm na zamówienie Kierownica: kalloy uno (jest ze mną już od ponad dziesięciu lat ) Mostek: no name aero 60mm Stery: tecora e cartridge Obręcze: miche full carbon Szytki: tufo s33 special Szprychy: sapim laser Nyple: sapim alu Piasta przód: ultralight 77g Piasta tył: dura-ace njs Kontra: dura-ace njs Zębatka: dura-ace njs 16t Łańcuch: kmc k710sl Suport: tecora Korba: dura-ace Blat: stronglight track 48t Pedały: mks sylvan track Noski: soma deep toe clips 4-gate Paski: blb double leather straps Sztyca: dura-ace aero Siodło: viscount aero Tylne koło z szytką i riser nie idą w parze, rower tak złożony tylko do zdjęć. Normalnie do risera na miasto, jest koło z oponą i koronka 17t. Do koła na karbonowej obręczy będzie używany inny kokpit: mostek 90mm i bycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 lubię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenn Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Przeza######isty jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 chociaż teraz dwie refleksje mnie naszły. Ile dałeś za obręcze? Nie tańsze byłyby jakieś chińskie karbony? Druga sprawa, za srebrno na korbie, uderzyłbym w chociażby alu śrubki czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinorafix Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 MARIAN klasa i elegancja, Ten rower mnie rozwala, mam jego zdjęcia na twardzielu. Choć przyznam ze wolę wersję z byczymi. Poza tym cieszę się, że ktoś jeszcze uzywa w ostrym szytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 klasowo i na bogatości. bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 WOW. tyle powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pr5Rider Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 chociaż teraz dwie refleksje mnie naszły. Ile dałeś za obręcze? Nie tańsze byłyby jakieś chińskie karbony? Druga sprawa, za srebrno na korbie, uderzyłbym w chociażby alu śrubki czarne. po co rama, po co korba, po co inne duperele skoro można byłoby kupić cespela i joytecha daj pan spokój -.- PS- rower bardzo ciekawy ale widziałby mi się jakiś ciemny akcent w korbie, ale to już niuans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 ja bym dał złote akcenty tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 tylko rama wiadomo gdzie jest wyklepana, części DA też. A te obręcze pewnie są z tej samej fabryki co chińskie no name, tylko że są sygnowane Miche. a chińczyki są sprawdzone i polecane przez wielu, więc to nie 'csepel/joytech'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Piasta tył: dura-ace njs 24h? poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 bonton . NJS znaczy 36 otwórów inaczej nie ma. MOJA BYŁA PIASTA! niezła rzeźba z tym zaplotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobbyRob Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 tylko rama wiadomo gdzie jest wyklepana, części DA też. A te obręcze pewnie są z tej samej fabryki co chińskie no name, tylko że są sygnowane Miche. a chińczyki są sprawdzone i polecane przez wielu, więc to nie 'csepel/joytech'. czasami chińczyk chińczykowi nie równy zależy gdzie klepane marianoitaliano jak wagowo te kółka stoją? I jak niesie na szytkach z niską wagą kółek i jak z ich sztywnością? rower lepsze wrażenie niż w poprzednim secie pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 pewnie niesie jak szatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.