grzegosz Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a wygląda jakoś tak...wątło w porównaniu do ramy ale najważniejsze, żeby dobrze jeździł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 12 Września 2012 Udostępnij Napisano 12 Września 2012 fakt na zdjeciach jakos lichawo to wyglada hehehe, zweza sie ku dolowi i foty nie oddaja tego ale na zywca wyglada za***scie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekk Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A ja od niedawna jestem posiadaczem takiego drobiazgu. Teraz czekam na jakąś fajną korbe w dobrej cenie, ale pewnie dopiero kupie ją po zimie. Rama: FORT TRACK Widelec: MIGHTY Siodełko: RITCHEY Kierownica: RITCHEY COMP Mostek: RITCHEY COMP Stery: RITCHEY COMP Sztyca: RITCHEY COMP Obręcze: RIGIDA DPX Opony: RITCHEY SLICK Piasty: MICHE PRIMATO Suport: CAMPAGNOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Strasznie duży kąt posiodłówki się wydaje i jeszcze ten offset - jaka jest odległość w poziomie od siodła (nosa) do suportu? Korbę koniecznie na zintegrowanej ośce tu sadzaj! Wtedy będzie to jakoś sensownie się kulać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekk Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 tutaj jest link do katalogu: http://bikekatalog.pl/2008/?ppg=show&baza=rowery&pid=1170 Jakąś konkretną korbę polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 105. ultegra... trochę wybór jest. Jeżdżę na 105-tce (akurat ta się trafiła nowa) i to jest miazga w porównaniu do kwadratu. Tylko daj jakiś suport z mtb coby wyregulować linię łańcucha i ładnie blacik wchodzi na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek312 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 mała aktualizacja, wideł chyba skończony zobacze jutro jak wyglada jak podkłąd obeschnie. farby do widła powinny być za 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gombrowitch Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Zmieni ktoś tytuł wątku na poprawny, czy dalej będziemy się raczyć polszczyzną kiepszczyźnianą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grooby666 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ale o wuj Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 pewnie powinno być 'pokaż swój sprzęt'. niestety wszyscy jesteśmy tu zbyt zajęci rozjeżdżaniem dzieci i zniechęcaniem ludzi do ostrego koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Racja! Jedno ale... Od rozjeżdżania dzieci, to ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Żartów się na ogół nie poprawia, bo przestają być śmieszne. //OT wycięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 //Za każdą kolejną bezsensowną wypowiedź obiecuję nagrodę. //EDIT: I pierwszy nagrodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 A ja od niedawna jestem posiadaczem takiego drobiazgu. Teraz czekam na jakąś fajną korbe w dobrej cenie, ale pewnie dopiero kupie ją po zimie. Rama: FORT TRACK Widelec: MIGHTY Siodełko: RITCHEY Kierownica: RITCHEY COMP Mostek: RITCHEY COMP Stery: RITCHEY COMP Sztyca: RITCHEY COMP Obręcze: RIGIDA DPX Opony: RITCHEY SLICK Piasty: MICHE PRIMATO Suport: CAMPAGNOLO Wekk, widzę że zdjęcia żywcem skopiowałeś z aukcji allegro. Ta ostatnia jakiś czas temu była tu omawiana. Stargowałeś coś z ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wekk Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Tak, trochę urwałem. A gdzie dokładnie mogę znaleźć posty o tej aukcji? Rower stoi już u mnie, jak tylko się ogarnę to podeślę nowe zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Tutaj chwalić się nie ma czym ale jak wszyscy to wszyscy. Rower złożony na ramie ze złomu, dzielnie służył 2 sezony (nie wiem czemu nie mam w żadnej przeglądarce menu z możliwością jakiejkolwiek edycji posta w tym dodania URL dodaje więc tak - Zdjęcia- Pokazywarka.pl ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 z jednym strapem jezdzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 z jednym strapem jezdzisz?? Jeżdżę z dwoma, zdjęcia ukazują rower bez jeźdźca, pożyczyłem wtedy komuś jeśli to w ogóle istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jedno przelozenie, jeden hampel, jeden strap nie moglem ogarnac tego hehe, ale spoko luzik.. Ladniutkie kolory.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Tutaj chwalić się nie ma czym ale jak wszyscy to wszyscy. Co Ty gadasz, rowerek jest świetny Tym bardziej, że rama jest ze złomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Co Ty gadasz, rowerek jest świetny Tym bardziej, że rama jest ze złomu. Spawana czego nie widać w dodatku geo rozjechana, ale dzięki, 100% budżetowy rower. Szukam na nowy sezon jakiejś zwartej ramki, wylakieruje na taki sam kolor bo piasty są lakierowane i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ładny kolor ramy. Ogólnie spoko pomysł na rower -jeżeli chodzi o kolorystykę. Tylko ramiona korby pewnie długo takie białe nie pozostaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Geo Ci nie pasuje odnosnie katow? ale offset i siodlo z tylu jest Ogolnie bardzo ciekawie sie prezentuje jak na taka budzetowke jak mowisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soli Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Geo Ci nie pasuje odnosnie katow? ale offset i siodlo z tylu jest Ogolnie bardzo ciekawie sie prezentuje jak na taka budzetowke jak mowisz Kąty i baza kół jak w tandemie mi nie leżą, marzy mi się klasyczna Kalavinka w tym kolorze budżetowe nie znaczy, że całość wyszła 500 zł ale sama rama nie jednego z przedmówców jest o wiele wiecej warta Ładny kolor ramy. Ogólnie spoko pomysł na rower -jeżeli chodzi o kolorystykę. Tylko ramiona korby pewnie długo takie białe nie pozostaną. Korba ma zrobione z 2500 km od maja i jakoś się trzyma, sam myślałem, że biały kolor nie zda egzaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nie chodzi o to że biały kolor. Strapy potrafią ocierać o ramiona korby i z czasem ścierać nawet anodę, pomyślałem że lakier tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.