magik2208 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ile ważysz, że na takie kółko sobie pozwoliłeś i to jeszcze w ostrym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ważę 87. nie mam żadnych problemów z tym kołem. A co do siodła, to po prostu rama jest dośc długa i niewygodnie mi sie jeździ tak wyciągniętym. Ogólnie to cały czas szukam jakiegoś krótkiego mostka, ale po taniości (bo mało kasy obecnie), Kiedyś nawet pisałem na K/S, ale nikt sie nie odezwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 mam itm bardzo krótkiego, 50mm ale jest pod kiere 25.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 również mam itm, ale 60mm, też pod 25,4. a koło - ja się bałem 16 szprych przy 72kg i wylądowały 24 szprychy, 16 przy mojej masie nie jest zbytnio zalecane na szose, nie mówiąc o ostrym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 a jaka jest roznica miedzy przednim kolem w rowerze szosowym a tym z napedem ostrokolowym, ze sie tak zapytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No wlasnie. Wedlug mnie, wieksze sily dzialaja na przednie kolo w szosowce z hamulcem przy hamowaniu, na ostrym bez hamulca nie ma takich wielkich sil. No chyba ze jest hamulec, to wtedy tak samo jak w szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 a jaka jest roznica miedzy przednim kolem w rowerze szosowym a tym z napedem ostrokolowym, ze sie tak zapytam? A zjezdzasz ze schodow, jezdzisz po rynkowym bruku czy zeskakujesz chocby z kraweznikow na szosie? Szosa raczej nie jest do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 A zjezdzasz ze schodow, jezdzisz po rynkowym bruku czy zeskakujesz chocby z kraweznikow na szosie? Szosa raczej nie jest do tego... na ostrym też nie jeżdzę po schodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kry0 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Mały update, bo tu się pokazuje, a nie fika kozły na schodach. (ja zjeżdżam dupą po poręczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Można pokazać starą szoskę czy zjecie? zajawka: http://img6.imagebanana.com/img/25690dmp/DSCF1825.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No już nie róbcie z siebie takich delikatnych POKAZYWAĆ co tam macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Do kupienia owijka i porządne koszyki na bidon. Do poprawy długość pancerzy i łańcucha. Jak się tym zajmę to postaram się o lepszą fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszo Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 rama tenfour torro s(TEN ORYGINALNYYYYYY) koło przod campagnolo zonda 20h/vittoria zaffiro koło tył campagnolo atlanta96/ dia compe gran compe fixed/vittoria zaffiro widelec kestrel carbon stery fsa orbit mx mostek złom/kiera gripy noname korba sugino messenger/ polski blat quotes-customs w fazie testu/ time alium/ kmc siodełko san marco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 KMiklas, bardzo ładny rowerek, tylko jest mały problem... To nie jest ostre koło, ani SS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gombrowitch Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 od wczoraj jeżdżę na takim ostrzaku, chciałem składać coś na bazie dostępnych setów csepel, ale trafiła się okazja Bardzo ładny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Mateuszo, ile wsadziłeś kasy w ten rowerek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Przeczytaj jeszcze raz... Przecież pisał czy się nie obrazimy jak pokaże swoją szoskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 ta czarna szosa jest straszna. współczesna keira, jakaś rzeźba w gównie przy mostku, brak owijki, manetki na górnej rurze, za długie pancerze zamocowane do ramy na rzemienie... dramat a tenfour nawet sympatycznie wygląda.blaty będą na 144mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszo Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 nie mam pojecia czy te blaty beda 144bcd, ja mam 130, ale jeszcze dluga droga zanim wejda do sprzedazy na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Przeczytaj jeszcze raz... Przecież pisał czy się nie obrazimy jak pokaże swoją szoskę Wiesz niektórzy i na ostre mówią szosa, więc myślałem, że właśnie o taką szosę mu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 KMiklas, bardzo ładny rowerek, tylko jest mały problem... To nie jest ostre koło, ani SS!!! No przecież napisałem że szoska. @elberet Do kupienia owijka (..) Do poprawy długość pancerzy Manetki są w wygodnym dla mnie miejscu. A rzemienie? Nie wiem w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 nie masz przelotek przy ramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 nie masz przelotek przy ramie? Niestety, jest łysa jak kolano. Poza tym wiem o niej tylko tyle, że jest ze stali hi-ten i jest produkcji niemieckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Fuuuu niemiec! Sporo nie ma przelotek, to czemu nie zrobisz z niej ostrzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Fuuuu niemiec! Sporo nie ma przelotek, to czemu nie zrobisz z niej ostrzaka Bo mi brakuje biegów (zwłaszcza na podjazdach). Jeszcze nie ta kondycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.