Varg Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Cóż to za kierownica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 keames to w tym projekcie znalazła się moja campa record pista ? Świetnie to wygląda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 kams, ale to Twój exhibicjonizm, czy tylko przykład do tego, o czym pisał mariano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 velospace.org w stopce chyba mówi wszystko, jeżeli to by było jego to by wrzucał ze swoich źródeł, przykład raczej do mariana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 tak tak to przykład do mariana. Ja nie mam czasu ani weny na składanie rowerów sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinorafix Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 miałem siępochwalić moją winorą po malowaniu na orange wściekłe ale jak juz pisałem w innym wątku, miałem dzwona: w efekcie którego zanabyłem drogą kumpna concorda pięknego i ślicznego którego kocham dodałem do niego kierę ITM, którra mi bardzo leży. Wiem, będziecie sie śmiać z hamulca, ale jestem stary 36 lerni dziad, bolą mnie kolana, itp itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Fajna, wrzucisz jakieś jej zdjęcie bardziej od góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Co to za lemondka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CityRunnerWroc Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kiera, siodło i opony nie z tej bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CityRunnerWroc Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kiera, siodło i opony nie z tej bajki. Ale za to wygodne i funkcjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Piasty na wysokim kołnierzu też nie bardzo wyglądają. Już na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CityRunnerWroc Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Piasty na wysokim kołnierzu też nie bardzo wyglądają. Już na sprzedaż? Tak już A co do kołnierzy - Miche nie ma w ofercie piast torowych na niskim kołnierzu, identycznie Campagnolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nie ma? PIASTY MICHE PRIMATO! OSTRE KOŁO! WROCŁAW SKLEP! (2453936693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pista ma 120mm z tyłu czyli standard torowy a nie podejrzewam Fuji o to, że produkują ramy jeszcze w starym standardzie 110mm. A to tylko te 2 firmy są na rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CityRunnerWroc Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 O proszę, jak ja kupowałem to nie było - a co do firm, to ja się tylko orientowałem w tych dwóch firmach i że tak powiem w dłoniach miałem części tych dwóch firm - dodatkowo Miche zaoferowało gotowe koła więc nie wybrzydzałem )) Dodatkowo mi kompletnie nie przeszkadzają te kołnierze, może jak ktoś kupi ode mnie ten rowerek to sobie wstawi takie na jakie ma ochotę Dla mnie nie było problemem złożenie właśnie takiego roweru, taka jest moja estetyka i kompromis pomiędzy jakością i wyglądem ... podkreślam zawsze ktoś może ode mnie kupić ten rower i nawet go pociąć na kawałki Co kto lubi .... A wracając jeszcze do firm produkujących części do rowerów torowych - nie znam się na nich, dla mnie głównym wyznacznikiem w posiadaniu roweru jest jakość - rower to dla mnie codzienny wół roboczy, na cały rok, i codziennie po kilkadziesiąt kilometrów - ma nie wyglądać ma mi służyć bezawaryjnie, to jest moje kryterium - a przerzuciłem już kilkanaście rowerów .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinorafix Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Co to za lemondka? to ITM Dual Aero CX2, postaram sie zzrobić lepsze zdjęcia, tym razem nie komórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 To jest Twoja kolara? Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Tak, to jego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 a Panowie to czytaja forum czy tylko przegladaja obrazki Kilka postow pod zdjeciem macie wyjasnienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opencacher Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Zrobiłem konto, żeby pokazać wam zdjęcia to moje ostre, co o nim sądzicie? http://imageshack.us/photo/my-images/841/77236869.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Zrobiłem konto, żeby pokazać wam zdjęcia to moje ostre, co o nim sądzicie? http://imageshack.us...1/77236869.jpg/ spoko, kierownicę dałbym tak żeby dolny chwyt był równolegle do ziemii, bo tak ładniej wygląda. No i noski, strapy, spd raczej konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Jest ok, straszy tylko korba, łańcuch i pedały W ostrym nie ma racji bytu platforma bez jakiegokolwiek wiązania. Korba z jakimś dziwnym krótkim pająkiem i trochę bym się bał o ten blat. Ażurowe łańcuszki dartmoora nie zbierają zbyt dobrych opinii, do tego wg mnie kolorowe łańcuchy to nieporozumienie, będzie czysty do pierwszego smarowania, a widać, że jeszcze nie jeździłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba206 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 W ostrym nie ma racji bytu platforma bez jakiegokolwiek wiązania. przecież ma hamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Co nie zmienia faktu, że i tak lepiej jak noga jest przyczepiona do pedałów, bo jeżeli ktoś zaczyna dopiero na ostrym to ciężko się wbić na kręcący pedał. kierownicę dałbym tak żeby dolny chwyt był równolegle do ziemii, bo tak ładniej wygląda To ma być wygodne a dopiero potem ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.