Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

miałem siępochwalić moją winorą po malowaniu na orange wściekłe :)

IMG_6907.JPG

ale jak juz pisałem w innym wątku, miałem dzwona:

IMG_6913.JPG

w efekcie którego zanabyłem drogą kumpna concorda pięknego i ślicznego którego kocham

dodałem do niego kierę ITM, którra mi bardzo leży.

Wiem, będziecie sie śmiać z hamulca, ale jestem stary 36 lerni dziad, bolą mnie kolana, itp itp

20120710434.jpg20120710435.jpg

Nie ma? PIASTY MICHE PRIMATO! OSTRE KOŁO! WROCŁAW SKLEP! (2453936693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pista ma 120mm z tyłu czyli standard torowy a nie podejrzewam Fuji o to, że produkują ramy jeszcze w starym standardzie 110mm.

A to tylko te 2 firmy są na rynku?

O proszę, jak ja kupowałem to nie było - a co do firm, to ja się tylko orientowałem w tych dwóch firmach i że tak powiem w dłoniach miałem części tych dwóch firm - dodatkowo Miche zaoferowało gotowe koła więc nie wybrzydzałem :))) Dodatkowo mi kompletnie nie przeszkadzają te kołnierze, może jak ktoś kupi ode mnie ten rowerek to sobie wstawi takie na jakie ma ochotę :)

Dla mnie nie było problemem złożenie właśnie takiego roweru, taka jest moja estetyka i kompromis pomiędzy jakością i wyglądem ... podkreślam zawsze ktoś może ode mnie kupić ten rower i nawet go pociąć na kawałki :) Co kto lubi ....

A wracając jeszcze do firm produkujących części do rowerów torowych - nie znam się na nich, dla mnie głównym wyznacznikiem w posiadaniu roweru jest jakość - rower to dla mnie codzienny wół roboczy, na cały rok, i codziennie po kilkadziesiąt kilometrów - ma nie wyglądać ma mi służyć bezawaryjnie, to jest moje kryterium - a przerzuciłem już kilkanaście rowerów ....

Jest ok, straszy tylko korba, łańcuch i pedały :)

W ostrym nie ma racji bytu platforma bez jakiegokolwiek wiązania. Korba z jakimś dziwnym krótkim pająkiem i trochę bym się bał o ten blat. Ażurowe łańcuszki dartmoora nie zbierają zbyt dobrych opinii, do tego wg mnie kolorowe łańcuchy to nieporozumienie, będzie czysty do pierwszego smarowania, a widać, że jeszcze nie jeździłeś :)

Co nie zmienia faktu, że i tak lepiej jak noga jest przyczepiona do pedałów, bo jeżeli ktoś zaczyna dopiero na ostrym to ciężko się wbić na kręcący pedał.

kierownicę dałbym tak żeby dolny chwyt był równolegle do ziemii, bo tak ładniej wygląda

To ma być wygodne a dopiero potem ładne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...