Krusto Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dao nie opieraj blatem bo nie dlugo sie nacieszysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 daję 2 żywce za ten wideł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yvk Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No ja tak bardziej z troski o spójność kości twarzoczaszki kolegi. Poczekajmy jeszcze trochę , może się odezwie. Jak się nie odezwie to wiadomo, lepsze dwa bronki niż stary wideł pod wyrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dao nie opieraj blatem bo nie dlugo sie nacieszysz! blat się nawet nie dotyka, wszystko trzyma się na przednim pedale Wcześniej miałem singla, jakość i wrażenia z jazdy są nieporównywalne - ostre samo jedzie, zwłaszcza pod górkę. Od dwóch dni próbuję zrobić skida, za każdym razem wyrzuca mnie do góry, na yt tak łatwo to wygląda zatem noski lub strapy moim celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonton Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 noski lub strapy moim celem no raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 trudno bez tego skidować... proponuje strapy, jak dla mnie wygodniejsze + buty się nie niszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjetr Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 z przewagą na strapy, jeśli ma być efektywnie, a nie tylko efektownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianoitaliano Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jestem w stanie tez licytowac sie na browary za ten widelec jak cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 gdyby był 3cm dłuższy to własnie bym Ci 12 pak wysyłał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A to mój sprzęcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 trudno bez tego skidować... proponuje strapy, jak dla mnie wygodniejsze + buty się nie niszczą. platformówki zakupione, teraz strapy. polecacie coś konkretnego? odczuję różnicę między tym co jest na allegro, a strapami veganskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 tak za veganskiego płacisz 90 zł za fixed fabrics których jestem posiadaczem i mogę polecić 49zł http://allegro.pl/nowosc-strapy-fixed-fabric-ostre-kolo-seria-ii-i2386013647.html wybierasz kolor i po wszystkim : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Moja padlinka. Wygląda szpetnie nieco, fakt. Miał być malowany i dopieszczany kolorystycznie, ale już nie chciałem czekać złożyłem go tak jak jest Później się z nim pobawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peugeotcarbolite103 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Niewidzialny hebel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 powiedziałbym że ładny ale z ta kiera tego nie powiem. Prosta kiera - elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 fajny wycieruch. patrząc po ilości sztycy to ramka chyba mała nieco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Rama 57x57. Rower będzie rozbierany do malowania i już złożony tip top , ale na razie musze się nim nacieszyć w obecnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 albo wolno jezdzisz albo lubisz kołowrotek. i średnio mi pasuje ta złota/pomarańczowa sztyca do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 no nie wiem czy musi mieć aż taki kołowrotek. Zębatka na korbie to pewnie 42 a jak ma z tyłu 15 to przełożenie idealne na początki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atrxevu Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 też fakt. ale patrząc na to zdjęcie blat wydaje mi się strasznie mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 42 tak wyglądają , tez się czasem dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 no nie wiem czy musi mieć aż taki kołowrotek. Zębatka na korbie to pewnie 42 a jak ma z tyłu 15 to przełożenie idealne na początki Raczej nie tylko na początki tylko do ogólnej jazdy. Mam 48/18, a jednak już trochę nakręciłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Raczej nie tylko na początki tylko do ogólnej jazdy. Mam 48/18, a jednak już trochę nakręciłem... A czemu sobie nie zejdziesz z rozmiarów koronek? Jakbyś kiedyś się decydował, a Twój blat ma przypadkiem rozstaw 130BCD, to wiesz do kogo uderzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 je jeżdżę na 48/17 i jest idealnie mimo że to to samo co 52/18. W sumie to mam 47, bo jeden ząbek ktoś mi odgryzł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A czemu sobie nie zejdziesz z rozmiarów koronek? Jakbyś kiedyś się decydował, a Twój blat ma przypadkiem rozstaw 130BCD, to wiesz do kogo uderzać Przyszlosciowo bedzie torowy blat 46 i zebatka z tylu 17. Jest to optimum, a udo dosc mam , fajnie mi sie tak jezdzi, a juz nakrecilem ok 3,5tys, takze raczej nie tylko na poczatek takie przelozenie jak wspomnialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.