Skocz do zawartości

[spodenki3/4]pomoc w wyborze

bert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam się nad kupnem spodenek na rower 3/4 i jak na razie znalazłem 2 interesujące mnie oferty:

1. http://www.allegro.pl/item244865141_mareto...a_p_rozm_l.html

2. http://www.allegro.pl/item244248036_nowe_s...ozmiar_xl_.html

i teraz pytanko czy ktoś miał styczność z takimi spodenkami i mógłby się podzielić a jeśli nie czy w tej cenie jest w stanie coś polecić z góry dzięki ^_^

O Mareto nasłuchałam się wiele dobrego, jednak ze swojej strony nie mogę złego słowa na Accent'a powiedzieć :D

Sama użytkuję Accent Messina i sprawują się bardzo dobrze - niczego wiecej wymagać bym nie mogła.

Coprawda są bez szelek, ale takie właśnie chciałam. Są za to stosunkowo wysokie, więc i tak chronią nerki, nawet podczas typowej pozycji na rowerze. U mnie prawdopodobnie są nawet ciut za wysokie, bo niska jestem ;)

Nie zdarzyło mi się póki co w nich ani przegrzać ani zmarznąć, a wkładka jest naprawdę dobra.

Nogawki się nie rolują.

Ogólnie w moim przypadku zakup udany :D

IMHO byłbyś zadowolony zarówno z jednych, jak i drugich.

A jak sobie radzicie z załatwianiem potrzeb fizjologicznych? Te spodenki nie mają rozporków przecież...

Bez szelek to oczywiście nie problem :D

A z szelkami - również zwyczajnie.

Da się zdjąć szelki, nieściągając bluzki - to na pewno.

Da się biustonosz, to da i szelki - uwierz :)

Więc problemu w razie potrzeby nie ma.

Oj uwierz, że wcale nie takie kłopotliwe, przy odrobinie praktyki :)

Jeśli można zdjąć biurstonosz w kilka sekund nie ściągając koszulki, to szelki przecież tak samo :)

Kobieta może mieć właśnie powyższą wprawę, a facet się też nauczy i będzie sobie radził :)

Swoją drogą - potrzeba matką wynalazków !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...