bert Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam zastanawiam się nad kupnem spodenek na rower 3/4 i jak na razie znalazłem 2 interesujące mnie oferty: 1. http://www.allegro.pl/item244865141_mareto...a_p_rozm_l.html 2. http://www.allegro.pl/item244248036_nowe_s...ozmiar_xl_.html i teraz pytanko czy ktoś miał styczność z takimi spodenkami i mógłby się podzielić a jeśli nie czy w tej cenie jest w stanie coś polecić z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ja bym brał mareto, przynajmniej wiesz z jaką wkładką kupujesz, lepiej bedą chronić kolana, a o to przecież chodzi w spodenkach 3/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane. Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 O Mareto nasłuchałam się wiele dobrego, jednak ze swojej strony nie mogę złego słowa na Accent'a powiedzieć Sama użytkuję Accent Messina i sprawują się bardzo dobrze - niczego wiecej wymagać bym nie mogła. Coprawda są bez szelek, ale takie właśnie chciałam. Są za to stosunkowo wysokie, więc i tak chronią nerki, nawet podczas typowej pozycji na rowerze. U mnie prawdopodobnie są nawet ciut za wysokie, bo niska jestem Nie zdarzyło mi się póki co w nich ani przegrzać ani zmarznąć, a wkładka jest naprawdę dobra. Nogawki się nie rolują. Ogólnie w moim przypadku zakup udany IMHO byłbyś zadowolony zarówno z jednych, jak i drugich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 17 Września 2007 Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A jak sobie radzicie z załatwianiem potrzeb fizjologicznych? Te spodenki nie mają rozporków przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane. Napisano 17 Września 2007 Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A jak sobie radzicie z załatwianiem potrzeb fizjologicznych? Te spodenki nie mają rozporków przecież... Bez szelek to oczywiście nie problem A z szelkami - również zwyczajnie. Da się zdjąć szelki, nieściągając bluzki - to na pewno. Da się biustonosz, to da i szelki - uwierz Więc problemu w razie potrzeby nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Troche to kłopotliwe ze ściąganiem tych szelek Chociaż facet jeszcze chyba by sobie poradził, ale kobieta...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane. Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Oj uwierz, że wcale nie takie kłopotliwe, przy odrobinie praktyki Jeśli można zdjąć biurstonosz w kilka sekund nie ściągając koszulki, to szelki przecież tak samo Kobieta może mieć właśnie powyższą wprawę, a facet się też nauczy i będzie sobie radził Swoją drogą - potrzeba matką wynalazków ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.