Skocz do zawartości

[kierownica] gięta, z niskim wzniosem

bodziekk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam jakiejś fajnej giętej kierownicy do enduro. Szerokość minimum 660 mm, chociaż mile widziane 680. Średnica 31,8 mm. Oczywiście czarna. Waga mniej istotna, chociaż jak będzie lekka, to fajnie. Problem w tym, że kierownica ma mieć niewielki wznios, a jak na razie tylko wyższe Eastony i Ritchey WCS to spełniają. No i jeszcze to ,ale jakoś nie jestem przekonany.

Może ktoś móglby polecić coś innego, w cenie ok. 100 zł, bo nie wiem, czy czegoś nie przeoczyłem.

Idealną kierownicą byłaby Tioga FR, ale jest tylko 25,4 mm, a nie po to kupiłem "gruby" mostek, żeby teraz stosować redukcję.

Napisano

Kiedyś na bikestacji były też Rizer Pro 2007 na 31,8 ze wzniosem 20 mm (taką tam właśnie kupiłem), ale już ich nie widzę (taka jest na zdjęciu w bikestacji przy tym produkcie).

Zagadaj z nimi, może uda się im coś sprowadzić.

Napisano

podepne sie :

szukam kierownicu między 600-680 (plus/minus) z lekkimi kątami (tzn taką prawie prostą) chciałbym żeby była w miare cienka tak żeby dało sie przesunąć klamki i manetki i inne ######y bliżej mostka bo w moim obecnym truvativie ( http://www.allegro.pl/item242041623_kierow...yprzedaz_.html) jest oto ograniczone ponieważ zaczyna ona "grubnąć" zaraz za gripami

cena około 100 zł ale jestem w stanie sie szargnąć jeżeli b. warto

*nie wiem czy napisałem to w miare przejrzyście :(

Napisano

Z mojej strony temat już nieaktualny. W Bikestacji nie było, ale w jednym z Gliwickich sklepów znalazłem starszego (tzn. tego bez kolorowego logo) Ritchey'a Pro o niskim wzniosie.

tenjin

Ten mój Ritchey ma dużo miejsca na gripy i inne rzeczy. Twój Truvativ ma mało także dlatego, że ma tylko 640 mm szerokości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...