pedros Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam, mam okazję kupić fulla(niech model zostanie na razie tajemnicą ), z kolekcji 2006, który miał okazję brać udział w jednym z testów rowerowych w BIKEBOARD. Rower był używany przez jeden dzień i zrobił ok.50 km. Cena katalogowa roweru to 8900zł. Jaka jest rozsądna cena , biorąc pod uwagę wyprzedaże posezonowe, model z 2006r.i eksploatację w czasie testu(czy rower ten można rozważać w kategoriach nowego, czy jednak używanego roweru). Zaproponowano mi cenę 7000zł, ale myslę, że to za wiele, ponieważ w tej cenie bez żadnej łaski mam modele z tego roku ,nowe z półki. Jaką cenę byście zapłacili za taki rower( nie chcę się zbłaźnić proponując zbyt niską cenę) Pozdrawiam. Adam. Do moderatora -znowy chyba niepoprawnie napisałem temat postu, sorki, ale nie wiedziałem, gdzie to zmodyfikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Uważam, że sprzęt kupiony, który już 'wyszedł' ze sklepu traci na wartości tak ze 20-30% (jak aute kupione w salonie). Do tego fakt, że sprzęt był używany - to daje kolejne procenty... Sądzę, że 50-60% ceny będzie odpowiednią ceną za ten rower. Tak mniej więcej 4500 do 5500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 popieram mane...cena okolo 5000PLN wydaje sie rozsadna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucek Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 no też myśle, że coś koło tego. swoją drogą w bB podczas testów chyba sie przesadnie ze sprzętem nie cackają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja na twoim miejscu - jeśli rower ci się faktycznie podoba i realnie myślisz o jego zakupie - zaproponowałabym na starcie 5500 zł (i uargumentowała to faktem, że za 7000 zł masz do wyboru nowe, nie używane modele, a test - jak sama nazwa wskazuje - to nie jest lajtowa przejażdżka, tylko konkretne poniewieranie sprzętu). W ten sposób jest szansa, że w wyniku targów cena stanie na 6000 pln - i tyle max byłabym skłonna za ten rower zapłacić. A jeśli nie da rady - to może rzeczywiście za te 7 tysięcy lepiej wziąć nowy i lśniący rower z półki. Pozdrówko wyważone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 17 Września 2007 Udostępnij Napisano 17 Września 2007 wiesz moze podaj model , latwiej bedzie obecnie wycenic jego realna wartosc znajac caly konfig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.