Shogun Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jeżeli mieszkasz gdzieś w GOP'ie lub okolicach i masz czas to moja propozycja jest właśnie dla ciebie. Chcę wykorzystać ostatnie dni wolnego na przejechanie paru kilometrów (raczej więcej niż mniej ). W zasadzie jest mi obojętna trasa, byle gdzieś jechać. Tak sobie myślę, żeby do Gdańska pojechać w 2 lub 3 dni i wrócić pociągiem, albo zrobić pętlę przez Małopolskę - Podkarpacie - Ziemię Świętokrzyską. Dystans około 200km/dzień, nocleg w schronisku PTSM lub gdzieś na taniej kwaterze. Bardziej chodzi mi o to, żeby się zmęczyć i nasycić jazdą niż pozwiedzać. We dwóch, albo trzech zawsze raźniej niż samemu więc zapraszam. Mój nr gg: 1428888. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Już nie aktualne, jadę w góry z kumplem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.