Skocz do zawartości

[Rękawiczki]Norhtwave Sheriff

WojteK#

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czemu niby by miał być mocno ,bo co do FR.Moje obecne są do Dh nie znaczyło to wcale że były super mocne ,zużywały się jak zwykłe rękawiczki,miał jakieś wstawki gumowe ,może miały za zadnie one chronić bardziej.No nieważne jedno jest pewno to że są do Fr nie znaczy ,że są mocniejsze .Myślę ,że jesień będą dobre chodź ciężko tak bez macanie coś powiedzieć

Napisano

Na aukcji są za 49pln, ale na zdjęciu widać metkę z ceną na której jest 129pln, może sprzedawca specjalnie nakleił, ale raczej nie. Wyglądają na porządne.

Napisano

Ludzie.... :P Bikershop jest dystrybutorem NW na Polskę, katalogowo rękawiczki stoją 130 pln, widocznie im nie schodziły i chcą wyprzedać :P.

Napisano

Fr czy nie Fr ważne żeby były mocne. Właśnie z powodu ceny się nimi zainteresowałem. To jak sprawdzą się w Xc wiosna/lato/jesień? Brac je czy nie? A może macie jakiś lepszy pomysł na rękawiczki w tej cenie? :P Pozdrawiam

Napisano

używam ich poprzedników - NW scream. po roku zaczęły się rozdzierać między kciukiem a resztą palców, teraz także w paru innych miejscach. i siateczka na wierzchu pruje się od rzepów np. buta.

ale cena jest zachęcająca i na bank będą lepsze niż np. Decathlony za podobną cenę.

Napisano

Screamy są przewiewne, dopóki jedziesz :) ale taka przewiewność ma też złe strony, poniżej 10 stopni może już być chłodno.

Napisano

Używam bardzo podobnych do Sheriff'ów NW Hiker i ogólnie wstępnie jestem bardzo zadowolony. Wstępnie bo mam je jakiś miesiąc. Co do problemów z odprowadzaniem ciepła nie zauważyłem :D Jak dla mnie są świetne, niczym druga skóra :)

Napisano
No to chyba je wezme :D. Musze tylko poczekac az Bikershop przysle mi maila z rozmiarowka :)

Napisz jak dostaniesz bo na aukcji są/były tylko 'S'.

Napisano

Do Wawek: Na Allegro sa rozmiary S, M, XL. Rozmiar S Obwód nadgarstka 16 cm Obwód dłoni 18 cm Długość palca środkowego 8 cm. Tak mi napisali z Bikershop'u. Rekawiczek jeszcze nie zamowilem czekam na kase :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jako że także szukam czegoś z długim palcem na temperatury rzędu 8-12st i także byłem zainteresowany tymi sheriff'ami to podepne się do tematu. Macie jakieś propozycje do typowego XC? Chodzi mi o to żeby nie były zbyt przewiewne, a z tego co słysze to te rękawiczki do FR są właśnie przewiewne i obawiam się że może mi być w nich troche za zimno. Wpadło mi w oko coś takiego [link]http://www.rogelli.pl/rekawiczki-kolarskie-mtb-bloomfield.html[/link]. Boli mnie tylko cena. Najlepeij jakby cos sie znalazło do 75zł z wysyłką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...