szaman696 Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Jaka jest różnica między tymi pedałami? W tych carbonach korpus jest z carbonu co w sumie nei wiem co mi możę dać. A czy są jakieś jeszcze różnice?
karolyfer Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 XS Carbon są lżejsze , tak trudno porównać dane techniczne? EDIT.Sorki za moją niedokładność .Właśnie sprawdziłem w innych źródłach poza katalogiem i wychodzi że ważą praktycznie tyle samo. Np tu http://www.bikeboard.pl/index.php?d=sprzet...=12&art=178
szaman696 Napisano 12 Września 2007 Autor Napisano 12 Września 2007 Ważą tyle samo. Miałem oba komplety w ręku i wrzuciłęm je na wagę. Są co do grama równe więc gdzie różnica?
rappid Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 xs carbon maja trojstopniowa regulacje naprezenia sprezyny.
Baukan Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Podpinam się: wg. zdjęć ze strony producenta XS też ma regulację naprężenia sprężyny. Jest mi ktoś w stanie na 100% powiedzieć czy faktycznie ją mają, bo od tego między innymi zależy czy je kupię czy raczej wezmę XT lub XTR. Druga sprawa. Jakie mają łożyskowanie? Czy prawdą jest, że jedno z łożysk jest ślizgowe? Jeśli tak to jak ma się sprawa z jego trwałością i serwisowaniem?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.